SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odoh i ja, samo shto mi nece biti tako lepo...
Evo 4 razloga:
1) Moram da budem kod Sava Centra u 07:15.:cry::cry::cry:
2) Idem jedan dan (izlet) :evil::evil::evil:
3) Bice ili kisa ili pingvini :mad::mad::mad:
4) Ne mogu da se setim :lol::lol::lol:

I taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooo...

5 dana, Italija, krece se najverovatnije 4. oktobra. Piza, Firenca, Venecija i Verona.
Znaci, ne mogu da docekam. Inace, zabole me zbog drustva. Idem da bi kupila neke stvarcice kako bi upotpunila svoju MJ kolekciju :D

Ja veoma pouzdano znam da se nije uopshte polemisalo o tome da XIII ide igde drugde umesto u Italiju.
Slazhem se sa gornjim postom...
Uglavnom, mozhemo li da se ostavimo teme, nema potrebe da razgovaramo sami sa sobom, s obzirom da se mlada dama iskljuchuje i ukljuchuje u razgovor zhaletji se da je rasprava, kao i sam forum uopshte, ispod njenog nivoa, a da smo svi deca... :roll::roll:

-Ajde,dokona sam..Pa da odg..
Dakle,POUZANO (verovatno bas kao i ti) znam da XIII-a zbog nekih neobavljenih pregovora nije mogla da ide u Italiju,tj odlazak je bio pod znakom pitanja...Isto tako,postojala je solucija(postoji i dalje) da,ukoliko se ne ide u Italiju,ide se u Bech i Prag.Takodje znam da se i dalje ne zna hoce li ,i kada XIII-a (cetvrta godina) ici u Italiju,jer odlazak u ambasadu zbog vize jos nije zavrsen(cak nemaju ni zakazano).Ukoliko se nesto "preko veze" ne sredi,neizvesnost odlaska u Italiju postaje izvesni odlazak u B. i P. za koji dakako treba manje papira..
Dakle,nije istina da mi je zelja da ugrozim,omalovazim ili sta god ljudi iz XIII-e,vec iznosim cinjenice koje su,hteo to bilo ko od vas da prizna ili ne,ispravne.Ali,da je neko pogresno odradio posao,tj da nisu zakazali sastanak sa ambasadom(za koji se ceka i po nekoliko meseci) je tacno,i ja tu ne mogu nista...
Daleko od toga da ne komuniciram sa decom,to mozemo uvek,samo nadjite prigodnu temu,ali se sa istim ne svadjam,jerbo nije moj nivo.
P.S.Kad ti vec odgovaram,moram i za patetiku(koja nema veze sa ovom temom,al...setices se,ne sumnjam).Dakle,sve reci stranog poreklo imaju po nekoliko prevoda na nas jezik,ali mi koristimo uglavnom jednu.Tako je i za patetiku.Znam ja sta sve ona znaci,i ako se ide dublje,naci ces bar jos 10 znacenja,ali postoji jedno koje je u nas primenljivo,i to je to.

-Ajde,dokona sam..Pa da odg..
Dakle,POUZANO (verovatno bas kao i ti) znam da XIII-a zbog nekih neobavljenih pregovora nije mogla da ide u Italiju,tj odlazak je bio pod znakom pitanja...Isto tako,postojala je solucija(postoji i dalje) da,ukoliko se ne ide u Italiju,ide se u Bech i Prag.Takodje znam da se i dalje ne zna hoce li ,i kada XIII-a (cetvrta godina) ici u Italiju,jer odlazak u ambasadu zbog vize jos nije zavrsen(cak nemaju ni zakazano).Ukoliko se nesto "preko veze" ne sredi,neizvesnost odlaska u Italiju postaje izvesni odlazak u B. i P. za koji dakako treba manje papira..
Dakle,nije istina da mi je zelja da ugrozim,omalovazim ili sta god ljudi iz XIII-e,vec iznosim cinjenice koje su,hteo to bilo ko od vas da prizna ili ne,ispravne.Ali,da je neko pogresno odradio posao,tj da nisu zakazali sastanak sa ambasadom(za koji se ceka i po nekoliko meseci) je tacno,i ja tu ne mogu nista...
Daleko od toga da ne komuniciram sa decom,to mozemo uvek,samo nadjite prigodnu temu,ali se sa istim ne svadjam,jerbo nije moj nivo.
P.S.Kad ti vec odgovaram,moram i za patetiku(koja nema veze sa ovom temom,al...setices se,ne sumnjam).Dakle,sve reci stranog poreklo imaju po nekoliko prevoda na nas jezik,ali mi koristimo uglavnom jednu.Tako je i za patetiku.Znam ja sta sve ona znaci,i ako se ide dublje,naci ces bar jos 10 znacenja,ali postoji jedno koje je u nas primenljivo,i to je to.

Sve shto si ti iskucala smo mi vetj reklim, ali da se ide u B/P, gde vetj, je glupost, premda tu ponudu shkola nije dobila ni od koga, niti bi uchenici prihvatili. Pazi, ako odgovarash na ovu rechenicu, danas sam proverio kod direktora...

Shto se patetike tiche, ja lepo objasnih i rekoh shta SVE znachi, a koja znachenja su ustaljena, a koja su ''novotarije'', ako se tako i mogu nazvati. Sve sam lepo napisao...
I ne bih dalje da se ''prepirem'' sa tobom, smatram da nema potrebe, i rekoh, zameram ti jedino shto si iskljuchiva i ''ne-otvorena'' za normalne, argumentovane razgovore, odnosno shto odbijash sa nastavkom teme ako ti se svidja, govoretji stvari koje ne bih dalje da pominjem. A moj komentar u vezi neproverenih informacija se na bazira striktno na ekskurziji chetvrte godine, ali rekoh vetj, prepirke me ne zanimaju..

'si probao pa znas da je glupa...

e a nate sta najvise mrzim,kad me neko pita s kim ces da budes u sobi...ko da cu ja budem tj spavam u toj sobi,kad i onako se ide po gradu,lumpuje po hotelu,ili se skupe svi u jednu sobu...

Ne... Niti mislim... Ne smatram da je alkohol potreban za dobru zabavu, shtavishe, kontraproduktivan je... AL' dobro... Svakom svoje...

...možda tebi nije potreban, jer si potpuno slobodan, ne zanima te šta ostali misle o tebi, lako se upuštaš u društvo....jednom rečju savršen.....ali većini je potreban...ne pitaj zašto....recimo da bi imali nečim da se zanimaju...da se ne smore k'o svinjče u Teheranu.....ili pak da bi se malo opustili se prepustili okolini...........a uostalom...samo onaj ko je potpuno van sebe može da sluša ovu domaću,šitersku muziku(znaš na šta mislim)...

...a kontradiktoran je samo u velikim količinama...

....mada....ako si u dobrom društvu, u kom možeš potpuno da se opustiš, onda ti alkohol nije potreban :D eto....

..jasnije?? :D

Back