SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne,naprotiv.
Jane,mozes ti meni da se obratis,ali ne na nacin na koji si uradila..Da bi mi rekla da o'ladim ,moras da me vrlo dobro poznajes.Jer,ne slusam "savete" ,"pretnje" ili "molbe" od bilo koga.Zar je to tako cudno?

@mikica
Necu uopste da se raspravljam s tobom. ja sam ono mogla s "punim pravom"(ako cemo vec da budemo mnogo ozbiljni) da ti kazem s obzirom na to sta govoris o XIIIoj i da je to potpuno nepotrebno jer se ne secam da je neko krenuo da pljuje po XVoj. Ovo sto ces ti sad verovatno odgovoriti me uopste ne zanima.

Ja nisam pljuvala po XIII-oj ,vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku.A,ako ti istinu nazivas pljuvanjem,onda postoji ozbiljan problem!Vidi,pa ga resi.P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !

Ja nisam pljuvala po XIII-oj ,vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku.A,ako ti istinu nazivas pljuvanjem,onda postoji ozbiljan problem!Vidi,pa ga resi.Toliko od mene.

Da li ovo i dalje implicira da mislish da XIII ne ide u Italiju?
Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?
Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...
:shock:

Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...Jaoj...nemoj molim te....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: umrecu od smeha:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !
Samo ću reći da smo mi svi nečija deca....:D:D:D8-)

Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?
Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.

Rekla sam da su to CINJENICE KOJE SU BILE ISPRAVNE U DATOM MOMENTU.Dakle,kada sam ja pisala,XIII-a nije isla u Italiju,vec u Prag i Bec.Zbog papira i svih chuda.To bi trebalo da znas.Sada,naravno,znam da XIII-a ide u Italiju.XIII-a nije lose.Ja to nisam rekla.Citaj kako pise,molim te.

Kao sto Guarana rece,Italija 7 dana,manje od 400 evra...A posle kazu XV-a krs od skole.Za razliku od mnogih gimnazija,i skola uopste,maturanata,mi idemo na exkurziju...Naj ortakinja hoce da ide sa nama,posto ,jelte u XIII-oj najverovatnije ne idu...Toliko o organizovanosti skole,i svemu tome.
Ja kazem,XV-a je Bog.

Ovo je pljuvanje?
O ,Boze...

vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku
....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....

....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....

Ja veoma pouzdano znam da se nije uopshte polemisalo o tome da XIII ide igde drugde umesto u Italiju.
Slazhem se sa gornjim postom...
Uglavnom, mozhemo li da se ostavimo teme, nema potrebe da razgovaramo sami sa sobom, s obzirom da se mlada dama iskljuchuje i ukljuchuje u razgovor zhaletji se da je rasprava, kao i sam forum uopshte, ispod njenog nivoa, a da smo svi deca... :roll::roll:

Back