Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Ne. I to me ne sprecava da se tebi obratim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Meni se cini da si ti neobavesten.XIII-a ne ide u Italiju.
Ja nisam pljuvala po XIII-oj ,vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku.A,ako ti istinu nazivas pljuvanjem,onda postoji ozbiljan problem!Vidi,pa ga resi.Toliko od mene.
I ne znam zashto palish vatru, pa se odna povlachish... Niko odavde nije za tebe dete ukoliko ima argumente i lepo slozhenu odbranu. To tje pre biti samo odraz tvog mentaliteta.P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !
Da li ovo i dalje implicira da mislish da XIII ne ide u Italiju?
Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...
:shock:
Samo ću reći da smo mi svi nečija deca....P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !
...Jaoj...nemoj molim te....
umrecu od smeha
![]()
Da li ovo i dalje implicira da mislish da XIII ne ide u Italiju?
Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?
Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...
:shock:
I ne znam zashto palish vatru, pa se odna povlachish... Niko odavde nije za tebe dete ukoliko ima argumente i lepo slozhenu odbranu. To tje pre biti samo odraz tvog mentaliteta.
Pa ne znam shta drugo da kazhem. Predrasude, ubedjenost u sopstvene izvore, izdizanje sebe i svojeg, pljuvanje drugih i njihovog...
Al' dobro... Mozhda i ja greshim...
Kao sto Guarana rece,Italija 7 dana,manje od 400 evra...A posle kazu XV-a krs od skole.Za razliku od mnogih gimnazija,i skola uopste,maturanata,mi idemo na exkurziju...Naj ortakinja hoce da ide sa nama,posto ,jelte u XIII-oj najverovatnije ne idu...Toliko o organizovanosti skole,i svemu tome.
Ja kazem,XV-a je Bog.
izvoli.....
Mikice,sve ok?
Ne to, govorim o ranijim neosnovanim pljuvanjima. Medjutim, kao shto si rekla, TACHKA.Ovo je pljuvanje?
O ,Boze...
izvoli.....![]()
....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku
....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....
Kad XIII ide u Italiju? Koji termin?