SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao sto Guarana rece,Italija 7 dana,manje od 400 evra...A posle kazu XV-a krs od skole.Za razliku od mnogih gimnazija,i skola uopste,maturanata,mi idemo na exkurziju...Naj ortakinja hoce da ide sa nama,posto ,jelte u XIII-oj najverovatnije ne idu...Toliko o organizovanosti skole,i svemu tome.
Ja kazem,XV-a je Bog.

topmodelsica:
A ja mislim da je to Zvezdan Jovanovic i Jelena Karleusa, a oni nece da mi daju za putovanje, oni samo hoce da me prate. Misle da me to nervira i izludjuje. :-)

....Oni i njihovi se u stvari plase da cu ja i moji, da ih U B I J E M !!!!!! Samo tako moze da se objasni toliko straha i tolika pometenost. Kakvi primitivci. Pa i da nisam aktivna u najvecim politickim svetskim organizacijama, da sam obicna mafijasica, necemo da se ubijamo. Kakve su to sitne ribice, oni misle da je najvaznije ubiti. :-)

Mi iz Hemijske ( na Banovom brdu) smo danas bojkotovali nastavu zato sto vec par godina u nazad nemamo ekskurziju. Strajk su pokrenuli ucenici iz 4. godine. Dobili smo ponudu za Budimpestu 4 dana oko 13 hiljada sto nije mnogo,ali s obzirom da je vecina u skoli siromasna prijavilo se 60% na nivou 3. i 4. godine,a treba 70% . CULI SMO DA NEKE SKOLE IDU NA EKSKURZIJU I SA 50% PRIJAVLJENIH UCENIKA ???

Back