SEZONA EKSKURZIJA !!!

• Začetnik teme Začetnik teme Celle
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tix:
:roll: ja mislim da je to bio losh film

A ja mislim da je to Zvezdan Jovanovic i Jelena Karleusa, a oni nece da mi daju za putovanje, oni samo hoce da me prate. Misle da me to nervira i izludjuje. :-) A Dusko mozda nema, njega izdrzava zena, koju nema, maltretira ga, bije ga, od te njegove zene koju nema, majka. Zato je bilo jako slatko kad sam ga ja vozila u njenim kolima.

Celle:
Italija?! Na koji fazon dobijate vize? Pa to je da se okozis dok Italijani daju vizu...
Skupo?
Dva meseca pre dobijanja kolektivnih viza moraju biti održani pregovori izmedju direktora shkole i predstavnika ambasade Italije. U nashoj shkoli to, nekom greshkom, nije bio sluchaj, i sada je ekskurzija chetvrte pod znakom pitanja...

yep...XV....pa sad...mi smo skupili papire...predali ih juce..pa u ponedeljak saznajemo sta nam jos fali i do srede,cetvrtka predajemo u ambasadu...ali su ovi svi ubedjeni da idemo i da dobijamo vizu...a Italijani traze toliku gomilu glupih papira da je to strasno....cena je 31 800 u 6 mesecnih rata....tako da...skupo...ali kod nas u celoj generaciji ide maltene po celo odeljenje...kako-nikad mi nece biti jasno.... :D
vecina cetvrtaka je ostala bez ekskurzija...bas zbog viza...a cula sam i to za XIII...bedak :(

Back