Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
Ne. I to me ne sprecava da se tebi obratim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Meni se cini da si ti neobavesten.XIII-a ne ide u Italiju.
Ja nisam pljuvala po XIII-oj ,vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku.A,ako ti istinu nazivas pljuvanjem,onda postoji ozbiljan problem!Vidi,pa ga resi.Toliko od mene.
I ne znam zashto palish vatru, pa se odna povlachish... Niko odavde nije za tebe dete ukoliko ima argumente i lepo slozhenu odbranu. To tje pre biti samo odraz tvog mentaliteta.P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !
Da li ovo i dalje implicira da mislish da XIII ne ide u Italiju?
Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...
:shock:

...Jaoj...nemoj molim te....

umrecu od smeha

Samo ću reći da smo mi svi nečija deca....P.S.Ukoliko neces da raspravljas,ni ne obracaj mi se.Nisam ja na ovom forumu da bih raspravljala sa decom.Toliko !
...Jaoj...nemoj molim te....
umrecu od smeha
![]()
Da li ovo i dalje implicira da mislish da XIII ne ide u Italiju?
Ili, pak, nastavljash sa tendenciom da je XIII losha shkola, vishestruko gora od XV?
Ukoliko je drugo, dovidjenja-prijatno, rasprava je zavrshena pre nego shto bi je pochela.
A ako je prvo, ne mogu da verujem da je neko toliko samouveren da govori da XIII ne ide u Italiju, iako joj svi govore suprotno, kao shto to i ja uradih, premda je drugarica iz IV godine bila kod mene u vreme kada sam pisao. A osim toga, na chasovima nemachkog, o tome prichamo ponekad, jerbo je profesorka razredna IV-9...
:shock:
I ne znam zashto palish vatru, pa se odna povlachish... Niko odavde nije za tebe dete ukoliko ima argumente i lepo slozhenu odbranu. To tje pre biti samo odraz tvog mentaliteta.
Pa ne znam shta drugo da kazhem. Predrasude, ubedjenost u sopstvene izvore, izdizanje sebe i svojeg, pljuvanje drugih i njihovog...
Al' dobro... Mozhda i ja greshim...
Kao sto Guarana rece,Italija 7 dana,manje od 400 evra...A posle kazu XV-a krs od skole.Za razliku od mnogih gimnazija,i skola uopste,maturanata,mi idemo na exkurziju...Naj ortakinja hoce da ide sa nama,posto ,jelte u XIII-oj najverovatnije ne idu...Toliko o organizovanosti skole,i svemu tome.
Ja kazem,XV-a je Bog.
izvoli.....
Mikice,sve ok?
Ne to, govorim o ranijim neosnovanim pljuvanjima. Medjutim, kao shto si rekla, TACHKA.Ovo je pljuvanje?
O ,Boze...
izvoli.....![]()
....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....vec sam iznosila cinjenice ,koje su bile takve u datom trenutku
....o, grešiš.....bio je dogovor da XIII ide u Italiju....da...u tom "datom trenutku", kao i trenutak ranije, i trenutak kasnije......znam o čemu pričam, bio sam prisutan dok je uprava škole o tome govorila.....tako da, molim te....okani se više tih "rekla-kazala"........ako nemaš validan izvor informacija, a nemaš, zadrži sve to za sebe, i nemoj slati dezinformacije.....
Kad XIII ide u Italiju? Koji termin?