Sexy garderoba kod muskarca

Evo, upravo moj tata pozdravlja i tebe i tvoju mamu i rešio da vas povali istovremeno.
Nije sramota biti gola sa mamom, to je trendi.
Na nudističkoj mi se dešavalo da dodje lepši deo familije ali se ubrzo ispostavi da je roba u paketu sa matorom mamom.
A ja imam poštovanja prema svom organu, mom tati svejedno pošto je u penziji pa ima slobodnog vremena.

Nevaspitana i iskompleksirana pojavo, nemoj da čačkaš u tudj život jer te se ne tiče niti znaš o istorijatu seljački sklopjenog braka sa alkoholizmom i dobijenim detetom koje je možda nekog sprečilo da počne nov život umesto nasilnog. Muka je to bila gledati i trpeti a bio sam dugo i u bolnici zbog ekcema, bilo je dosta malicioznog sveta ovde u Beogradu a ja odavno nisam više mali.

Da te nisam ponovo razočarao?
Čisto sumnjam da ćeš ovo shvatiti pošto ti je poimanje seksualnosti defektno i imaš ubedjenje da pichka vrdi više od qrtza. To nije emancipovanost niti predrasuda već - poremećaj libida tokom vaspitavanja od ništa bolje ti majke

p.s. ko mi kriv kada sam se poverio zlonamernoj osobi pa sad stoka ispira usta... :dash:

:mazi:
Pojma nemam o čemu govoriš ali evo ljubim da prođe.:cmok2:

vrati me na ignore!!!!!

Zastani malo, mori Cveto,
Zastani malo, mori dušo...

whistling.gif

Back