Sexy garderoba kod muskarca

20979107247969289599100.jpg

Svi casopisi su prepuni saveta, kako da se mi zene obucemo, ali casopsi jako retko pisu sta i kako muskarci treba da obuku. Ima jedan decko, koji se jako dugo lozi na mene. Onako sladak je, ali deluje malo pogubljeno. Radi kao neki konobar, studira nesto i sta ti ja znam, ali fora je u tome sto se jako cudno oblaci. Visok je oko 190, a ima oko 90 kg, normalno to na njemu izgleda, ali te pantalone sto ima su smesne. U njima izgleda kao na stulama. Nosi i neke kosulje, neke majice, dva-tri dana za redom sa nekim stranim natpisima. Boje koje nosi su obicno braon, teget, tamno zelena, a ima i neke smesne simike.
Sve u svemu, on misli da je jako seksi, a meni je smesan, ali mi je glupo da mu to kazem, jer bi mu srusila samopouzdanje. Par puta mi se javio, pa se zacrveneo. Bas je onako klinac, mozda je stariji od mene dve - tri godine, ali nista posebno. Ponekad tako prati te neke trndove, pa je tako smesan, a meni je glupo da mu pridjem i kazem da mu je imidz ocajan.
Sta je za vas sexy garderoba, koju bi muskarac trebalo da nosi?

Priroda je udesila da pred kokama budemo sa pevcom na izvolte. Zato nam je pevac sa komplet opremom napred. Mi opet volimo da zamišljamo koku i baš dobro što nije dostupna kao naš pevac. Jer mi se zasitimo jednog te istog a vi podivljate.

Paradoks prirode - ali tako stoji stvar a može i ovako.

Od seksi veša što sam do sada imao prilike da vidim na filmovima i aktovima mogu reći
mini_me.JPG
da je korišćenje krpica na muškarcu puka smejurija i da muško treba da se isprsi a ne da se sakriva iza tekstila. Koliko znamo ni jedna se ne napali na običnoj plaži kada se nagleda muških u slipericama (bokserice nose sisice)

Odlicna tema!
Bas sam htjela na forumu da diskutujem o tome koliko mi je odvratno sto je izgleda u trendu ove sezone da muskarci nose
roze majice:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
KMo da su sisli sa Pinka:roll::roll::roll:
Meni je roza boja omiljena, ali samo na meni! Ni slucajno na tipu!Hvala Bogu, moj momak dijeli misljenje sa mnom:)
Pederski su mi i tange:thumbdown::thumbdown::thumbdown:kao i kad se tip utegne u uske farmerke da pokaze kako ima zategnutu zadnjicu:dash::dash:
Cvjetici, tufnice i slicni zenski dezeni NI SLUCAJNO!:evil:
Ne volim ni kad su u onim "pantalone na pola du.... i duksevi veci za tri broja" fazonima, jer djeluje neuredno...
Dakle, ni previse fensi, a ni slampavo...

To sestro tako treba!

Svi casopisi su prepuni saveta, kako da se mi zene obucemo, ali casopsi jako retko pisu sta i kako muskarci treba da obuku. Ima jedan decko, koji se jako dugo lozi na mene. Onako sladak je, ali deluje malo pogubljeno. Radi kao neki konobar, studira nesto i sta ti ja znam, ali fora je u tome sto se jako cudno oblaci. Visok je oko 190, a ima oko 90 kg, normalno to na njemu izgleda, ali te pantalone sto ima su smesne. U njima izgleda kao na stulama. Nosi i neke kosulje, neke majice, dva-tri dana za redom sa nekim stranim natpisima. Boje koje nosi su obicno braon, teget, tamno zelena, a ima i neke smesne simike.
Sve u svemu, on misli da je jako seksi, a meni je smesan, ali mi je glupo da mu to kazem, jer bi mu srusila samopouzdanje. Par puta mi se javio, pa se zacrveneo. Bas je onako klinac, mozda je stariji od mene dve - tri godine, ali nista posebno. Ponekad tako prati te neke trndove, pa je tako smesan, a meni je glupo da mu pridjem i kazem da mu je imidz ocajan.
Sta je za vas sexy garderoba, koju bi muskarac trebalo da nosi?
nazi look

Back