Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite o jaknam sa krznom oko vrata za muskarca.
Nekom lepo stoji, ali to neko je mali broj. Smesno mi je kada neko obuce roze kosulju, a ono kipi mu salo. Tada to stvarno izgleda odvratno. (Ako smem da kazem arapski - tako se oni oblace).
Odlicna tema!
Bas sam htjela na forumu da diskutujem o tome koliko mi je odvratno sto je izgleda u trendu ove sezone da muskarci nose
roze majice
KMo da su sisli sa Pinka
Meni je roza boja omiljena, ali samo na meni! Ni slucajno na tipu!Hvala Bogu, moj momak dijeli misljenje sa mnom
Pederski su mi i tangekao i kad se tip utegne u uske farmerke da pokaze kako ima zategnutu zadnjicu
Cvjetici, tufnice i slicni zenski dezeni NI SLUCAJNO!![]()
slazem se sa tim roze majicama na muskarcima ... odvratno i pederski a slazem se i za tange ...
obozavam muskarce u sirokim lonama ili farkama i duksevima koji su veci za par brojeva ... ali uz takvo oblacenje ide i opusteno ponasanja nekako kulersko ali da mu je to prirodno ponasanja a ne onako izvestaceno ...
isto tako volim i muskarce koji znaju da se obuku elegantno , a ne kada treba da izadjemo negde za sta treba malo elegantniji stil ja da se obucem lepo i elegantno a on mi dodje u vojnickim pantalonama i majici koju nosi kada radi ... pa zadavila bih ga u tom trenutku ...![]()
slazem se sa tim roze majicama na muskarcima ... odvratno i pederski a slazem se i za tange ...
obozavam muskarce u sirokim lonama ili farkama i duksevima koji su veci za par brojeva ... ali uz takvo oblacenje ide i opusteno ponasanja nekako kulersko ali da mu je to prirodno ponasanja a ne onako izvestaceno ...
isto tako volim i muskarce koji znaju da se obuku elegantno , a ne kada treba da izadjemo negde za sta treba malo elegantniji stil ja da se obucem lepo i elegantno a on mi dodje u vojnickim pantalonama i majici koju nosi kada radi ... pa zadavila bih ga u tom trenutku ...![]()
ovo si mog momka slikala negde E'len?
a ima i ovakve farke...![]()
Obožavam crne muške košulje
![]()
jel neko zna gde ima da se kupi ovakva kosulja po mogucnosti da nije mnogo skupa (jel ima recimo na depou ) ?
jel neko zna gde ima da se kupi ovakva kosulja po mogucnosti da nije mnogo skupa (jel ima recimo na depou ) ?