Sexy garderoba kod muskarca

Sta mislite o jaknam sa krznom oko vrata za muskarca.

volim...kad je lep model jakne u pitanju....:aha:

Nekom lepo stoji, ali to neko je mali broj. Smesno mi je kada neko obuce roze kosulju, a ono kipi mu salo. Tada to stvarno izgleda odvratno. (Ako smem da kazem arapski - tako se oni oblace).

kod nas ih takvi uglavnom i nose:mrgreen:...zato nam se i gade roze košulje na muškarcima...:lol::lol::lol:

Odlicna tema!
Bas sam htjela na forumu da diskutujem o tome koliko mi je odvratno sto je izgleda u trendu ove sezone da muskarci nose
roze majice:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:
KMo da su sisli sa Pinka:roll::roll::roll:
Meni je roza boja omiljena, ali samo na meni! Ni slucajno na tipu!Hvala Bogu, moj momak dijeli misljenje sa mnom:)
Pederski su mi i tange:thumbdown::thumbdown::thumbdown:kao i kad se tip utegne u uske farmerke da pokaze kako ima zategnutu zadnjicu:dash::dash:
Cvjetici, tufnice i slicni zenski dezeni NI SLUCAJNO!:evil:

slazem se sa tim roze majicama na muskarcima ... odvratno i pederski a slazem se i za tange ...
obozavam muskarce u sirokim lonama ili farkama i duksevima koji su veci za par brojeva ... ali uz takvo oblacenje ide i opusteno ponasanja nekako kulersko ali da mu je to prirodno ponasanja a ne onako izvestaceno ...
isto tako volim i muskarce koji znaju da se obuku elegantno , a ne kada treba da izadjemo negde za sta treba malo elegantniji stil ja da se obucem lepo i elegantno a on mi dodje u vojnickim pantalonama i majici koju nosi kada radi ... pa zadavila bih ga u tom trenutku ...:evil:

slazem se sa tim roze majicama na muskarcima ... odvratno i pederski a slazem se i za tange ...
obozavam muskarce u sirokim lonama ili farkama i duksevima koji su veci za par brojeva ... ali uz takvo oblacenje ide i opusteno ponasanja nekako kulersko ali da mu je to prirodno ponasanja a ne onako izvestaceno ...
isto tako volim i muskarce koji znaju da se obuku elegantno , a ne kada treba da izadjemo negde za sta treba malo elegantniji stil ja da se obucem lepo i elegantno a on mi dodje u vojnickim pantalonama i majici koju nosi kada radi ... pa zadavila bih ga u tom trenutku ...:evil:

Nazovi ih dečacima ;)
Muškarci se ne oblače tako šljampavo pa da odaju izgled kao da im je garderobu poklonio par godina stariji brat. :neutral:
Meni se to ne sviđa... deluje neuredno :confused:

Meni je isto odvratno i prefemkano vidit na zenskoj roza majicu sa prikeljenom hello kitty , i ybg.. još njih dvista takvih kad vidim da mi hodaju gradom.. :cool:

Volim dobre muške trapke ..

jeans-levis-504.jpg

Back