teresa
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Jest' bas dosadno...PLESsitnihDEMONA:Kako je na LJiS postalo dosadnooooo....uf!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jest' bas dosadno...PLESsitnihDEMONA:Kako je na LJiS postalo dosadnooooo....uf!
Devilishgirl-u jesi li ikada mastala o tome da te nezno "siluje"Devilishgirl:verovatno i ona misli 'ohh valjda ce i meni vecheras da udje ..finally'
....Devilishgirl:i dechaci imaju svoje strahove kad pochnu da se vidjaju s nekim, nekom..
na prvim sastancima mushkarac pokushava da provali znake koji govore da li cete ga otkachiti...zato ako zelite da ga uverite da ste zainteresovani, dovoljno je da se povremeno vidjate(bar za sada),
uputite poneki zavodljiv pogled ili nezno dodirujete njegove ruke dok prichate..
mushkarci se pomalo plashe uspeshnih zena, tako da treba da im pokazete da su ravnopravni sa vama...ali NIKADA nemojte da udarate na njihov ego..to vam nece oprostiti..
on je jedan od mnogih...ako vas juri, on zna da nije jedini...poshto su mushkarci takmicharski nastrojeni, i sama pomisao da postoje drugi tipovi ga izludjuje...
i chitajte izmedju redova...
ako kaze 'hajde da ostanemo kod mene vecheras', u stvari misli 'nadam se da cu te kresnuti vecheras'
Hajde da ostanemo kod mene veceras ?!?!Devilishgirl:i dechaci imaju svoje strahove kad pochnu da se vidjaju s nekim, nekom..
na prvim sastancima mushkarac pokushava da provali znake koji govore da li cete ga otkachiti...zato ako zelite da ga uverite da ste zainteresovani, dovoljno je da se povremeno vidjate(bar za sada),
uputite poneki zavodljiv pogled ili nezno dodirujete njegove ruke dok prichate..
mushkarci se pomalo plashe uspeshnih zena, tako da treba da im pokazete da su ravnopravni sa vama...ali NIKADA nemojte da udarate na njihov ego..to vam nece oprostiti..
on je jedan od mnogih...ako vas juri, on zna da nije jedini...poshto su mushkarci takmicharski nastrojeni, i sama pomisao da postoje drugi tipovi ga izludjuje...
i chitajte izmedju redova...
ako kaze 'hajde da ostanemo kod mene vecheras', u stvari misli 'nadam se da cu te kresnuti vecheras'

Silent Bob:Nevina devojka? Sta je to?
per aspera ad astra !bojka:Baš mi se dopada što je reč ***** stavljena u zvezdice, ali slika nije izostavljena. Naravno, ova reč je bezobraznija i mora da se prikrije !!!!????
bojka:Interesuje me da li je devojka pod pseudonimom RIBICA 9O resila svoj problem, tj da li je trudna ili nije, volela bih da znam kada sam joj već pokušala da pomognem savetom. Prošlo je više od mesec dana od kada je postavila pitanje "da li nevina devojka može da zatrudni?" i plašila se da joj se to možda dogodilo. Čekam odgovor! Pozdrav
Coka89:Sta misle tipovi kada kazu:
Treba mi pauza-Ustvari misle-Ruzna si
Nisi ti kriva,ja sam u pitanju-Ruzna si
Ti si kriva,nisam ja u pitanju-Ruzna si
Trenuno ne mogu da imam vezu-Ruzna si
Ajde da ostanemo ortaci?-E brate,stvarno si ruzna!
![]()
![]()
Sala naravno
Devilishgirl:a shta mislish da ja njega silujem?
shto, hocesh da te nauchim neshto?