SEXUALNO OBRAZOVANJE

3.jpg

i dechaci imaju svoje strahove kad pochnu da se vidjaju s nekim, nekom..

na prvim sastancima mushkarac pokushava da provali znake koji govore da li cete ga otkachiti...zato ako zelite da ga uverite da ste zainteresovani, dovoljno je da se povremeno vidjate(bar za sada),
uputite poneki zavodljiv pogled ili nezno dodirujete njegove ruke dok prichate..

mushkarci se pomalo plashe uspeshnih zena, tako da treba da im pokazete da su ravnopravni sa vama...ali NIKADA nemojte da udarate na njihov ego..to vam nece oprostiti..

on je jedan od mnogih...ako vas juri, on zna da nije jedini...poshto su mushkarci takmicharski nastrojeni, i sama pomisao da postoje drugi tipovi ga izludjuje...

i chitajte izmedju redova...
ako kaze 'hajde da ostanemo kod mene vecheras', u stvari misli 'nadam se da cu te kresnuti vecheras'

Devilishgirl:
verovatno i ona misli 'ohh valjda ce i meni vecheras da udje ..finally'
Devilishgirl-u jesi li ikada mastala o tome da te nezno "siluje" :twisted: nepoznat muskarac,tj. da te prisili na sex ali da ne bude fizicki agresivan i pohlepan,nego nezan i pouzdan,da ti pocepa majicicu i da ti usta zacepi poljupcima a ruke oslabi milovanjima i da se prepustis osecaju :lol: ....
Zamisli od 20 ispitanica na jednoj anonimnoj anketi njih 17 je imalo takve fantazije,ja sam se
odusevio... ;-)

I jesi li ti neki psiholog ili sexolog ili sta,kada znas toliko o tome cak tako divno i slazes misli po recenicama,i ja bih rek`o da si ti pametno "obrazovana"

Devilishgirl:

na prvim sastancima mushkarac pokushava da provali znake koji govore da li cete ga otkachiti...zato ako zelite da ga uverite da ste zainteresovani, dovoljno je da se povremeno vidjate(bar za sada),
uputite poneki zavodljiv pogled ili nezno dodirujete njegove ruke dok prichate..

mushkarci se pomalo plashe uspeshnih zena, tako da treba da im pokazete da su ravnopravni sa vama...ali NIKADA nemojte da udarate na njihov ego..to vam nece oprostiti..

on je jedan od mnogih...ako vas juri, on zna da nije jedini...poshto su mushkarci takmicharski nastrojeni, i sama pomisao da postoje drugi tipovi ga izludjuje...

ako kaze 'hajde da ostanemo kod mene vecheras', u stvari misli 'nadam se da cu te kresnuti vecheras'

Dogovoreno.

Sta misle tipovi kada kazu:
Treba mi pauza-Ustvari misle-Ruzna si
Nisi ti kriva,ja sam u pitanju-Ruzna si
Ti si kriva,nisam ja u pitanju-Ruzna si
Trenuno ne mogu da imam vezu-Ruzna si
Ajde da ostanemo ortaci?-E brate,stvarno si ruzna!
:D :D :D Sala naravno

Devilishgirl:

Hajde da ostanemo kod mene veceras ?!?!
Zavodljivost?
Strast?
Sex?
Neznost?
Prica ili......................................
SAMO BEZ ALKOHOLA!!!!!!!!!

Interesuje me da li je devojka pod pseudonimom RIBICA 9O resila svoj problem, tj da li je trudna ili nije, volela bih da znam kada sam joj već pokušala da pomognem savetom. Prošlo je više od mesec dana od kada je postavila pitanje "da li nevina devojka može da zatrudni?" i plašila se da joj se to možda dogodilo. Čekam odgovor! Pozdrav

bojka:
Interesuje me da li je devojka pod pseudonimom RIBICA 9O resila svoj problem, tj da li je trudna ili nije, volela bih da znam kada sam joj već pokušala da pomognem savetom. Prošlo je više od mesec dana od kada je postavila pitanje "da li nevina devojka može da zatrudni?" i plašila se da joj se to možda dogodilo. Čekam odgovor! Pozdrav

Nema RIBICE 90 da se javi. Kada joj je bio problem, tražila je pomoć, mora da je sve OK kada se ne javlja. Bolje da je tako. Pozdrav

hehehe,samo sex,sex,sex.....
jel ima ko tu da ume i ljubav da vodi.....

u sustini svako shavti da je mnogo bolje voditi ljubav,nego pokupiti neku,pijan,i seksati se bez osecaja......
ipak......najbolje je voditi ljubav,lepse zvuci,nije bitno kako....dal na finjaka il pervezno...

ako imate agresivnu partnerku...vodite ljubav pervezno.....
ako nije agresivna.....vodite ljubav nezno.....po njenom,ali kad stignete na pola odnosno red na vas okrenite na zestoko,perverzno,ludo ili kako god zelite :razz:

Coka89:
Sta misle tipovi kada kazu:
Treba mi pauza-Ustvari misle-Ruzna si
Nisi ti kriva,ja sam u pitanju-Ruzna si
Ti si kriva,nisam ja u pitanju-Ruzna si
Trenuno ne mogu da imam vezu-Ruzna si
Ajde da ostanemo ortaci?-E brate,stvarno si ruzna!
:D :D :D Sala naravno

Ako se nisi salila onda si ti iskompleksirana i mislis da svi momci misle da si ti ruzna,ja ne mislim tako a ja i nisam "svi momci" nego sam jedan jedini i mislim da si prelepa,nemoj misliti da te farbam ni da te mooovam ja jedino smatram da nijedna devojka koja ima kulturan broj godina nije ruzna sve ste mi nekako slatke i lepuskaste i cak i u onoj za koju mi drugovi kazu da je fuuuj ja nadjem nesto lepo i sarmantno.....

Devilishgirl:
a shta mislish da ja njega silujem?

shto, hocesh da te nauchim neshto?

Pa da to bi bilo cool,a ne bi cak ni odgovarala pred licem pravde jer ne postoji zakon
koji nalaze kaznjavanje silovateljice,kako sam ja shvatio.....

Da znas da bi i mogla da me posavetujes nesto:Kako bi ti volela da te tvoj decko iznenadi(ja sam takva osoba koja voli da iznenadjuje druge,steta je samo sto nisam tvoj decko ) pa mi je ponestalo ideja,a mislim da je trulo da koristim iste.....
Kako da izbegnem onih 45 minuta nagovaranja i da odma` predjemo na predigru!

Back