rastamann
Poznat
- Poruka
- 7.897
O ne, novi Aca....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Breaking:![]()
Hmm..nisam mogao da nadjem sliku friendly-ja, ali igrom sluchaja i ova lama se zove edgar, i tako...

....lololololollloloolooolllllll....livija:
![]()
heres a llama, theres a llama, llama in a car, llama.... llama, llama, duck
u wanna strawberry???![]()
alex ti nikad neces nauciti...kiss my black ass...mislim sajmon saysBreaking:Ima i ona 'Send a maniac to catch a maniac' , mislim da je to iz 'Demolition man-a'
![]()
Silvester juri sajmona.
Ovaj je definitivno Sajmon. Ti mi dodjesh kao barem pola Sandre Bulock
Whatta hell, bicu friendly, tvoj match je edgar Friendly
![]()
Hmm..nisam mogao da nadjem sliku friendly-ja, ali igrom sluchaja i ova lama se zove edgar, i tako...
Weslley, chamugo, vidim da ce se 'Blade4' snimati bez tebe...srce mi je u stomaku:alex ti nikad neces nauciti...kiss my black ass...mislim sajmon says
alex ovo je super...ti ne mozes bez mene, ja ne mogu bez tebe...i bre dzaba saljes slicke..sam reko da ne vidim a sto se mog daljeg angazmana tice...always bet on black!!..Breaking:Weslley, chamugo, vidim da ce se 'Blade4' snimati bez tebe...
Sajmon iz 'die hard with a vengeance' je mnogo jachi lik od tebe.
Ti sisash surutku u poredjenju sa njim....
![]()
hmm znaci ti si ovde da se obrazujes?Breaking:Brate, kakve veze ima Sajmon the sorcerer sa seksualnim obrazovanjem ovog tipa?
ajde sta te najvise cudi........ nije valjda to da mi se ne svidjas.....uh...mislim ikomeBreaking:U kom smislu si to izrekao sajmon? Moram te pitati jer si jako chudan.

Matichu,srce mi je u stomaku:ajde sta te najvise cudi........ nije valjda to da mi se ne svidjas.....uh...mislim ikome![]()

Breaking:Matichu,
rekao bih da spadash u tjelava mala jajtza od pokemona
jajtze? shta radish tako daleko od qoqe? Ili te je podmetnula ptica kukavica.....
KAKO SI TI DIVAN djuro, udaj se za mene 
Pa hoce da se izvozate... naravno...Devilishgirl:kuda vodi sve ovo :?
I to ne na ringispilu... 
Ne odgovara ti coitus interruptus?srce mi je u stomaku:KAKO SI TI DIVAN djuro, udaj se za mene
...samo, ako vec mislis da me k**as, brate, daj da te osetim 8-)
'Penetrator NCC 19847EB1S3'srce mi je u stomaku:8) cak i ustomaku bice opet daaaaaaleeeeeeeekoooooo od tvog....jeli a kako mu tepas 8)