srce mi je u stomaku
Zainteresovan član
- Poruka
- 160
8) mora da si ga dobro zasiljio 8)Breaking:i tvoje helanke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8) mora da si ga dobro zasiljio 8)Breaking:i tvoje helanke

8) a znaci tako mu tepas, vidis kako mozes da budes iskren kad se potrudis 8)Breaking:Probio bih te mlohavim shpaghettijem....

ALILUJA! najbolji post ikadaDevilishgirl:zato shto zenskom poslu nikad kraja i zato shto je nedovoljno placen ili je dosadan i uvek isti i zato shto nas zaposhljavaju sa najmanje poverenja i zato shto je vaznije kako izgledamo nego shta mislimo i zato shto ako smo silovane same smo krive i ako smo isprebijane mora da smo provocirale i ako podignemo svoj glas onda smo dzangrizave i kuchke i zato shto ako uzivamo u sexu odmah smo nimfomanke i ku rve i ako ne uzivamo onda smo frigidne i ako volimo zene to mora da je zato shto nismo u stanju da nadjemo pravog mushkarca i zato shto ako svom lekaru postavljemo previshe pitanja onda smo neurotichne ili nametljive i ako ochekujemo da drushtvo obezbedi bolju brigu za nashu decu onda smo sebichne i zato shto ako se borimo za svoja prava kazu da nismo zenstvene a kada se ne borimo onda smo tipichno slabe zene i zato shto ako hocemo da se udamo onda smo krenule na mushkarce a ako necemo onda smo nenormalne i zato shto josh uvek nemamo odgovarajuca konkretnija sredstva a mushkarci vec lete na mesec..
![]()
Devilishgirl:zato shto zenskom poslu nikad kraja i zato shto je nedovoljno placen ili je dosadan i uvek isti i zato shto nas zaposhljavaju sa najmanje poverenja i zato shto je vaznije kako izgledamo nego shta mislimo i zato shto ako smo silovane same smo krive i ako smo isprebijane mora da smo provocirale i ako podignemo svoj glas onda smo dzangrizave i kuchke i zato shto ako uzivamo u sexu odmah smo nimfomanke i ku rve i ako ne uzivamo onda smo frigidne i ako volimo zene to mora da je zato shto nismo u stanju da nadjemo pravog mushkarca i zato shto ako svom lekaru postavljemo previshe pitanja onda smo neurotichne ili nametljive i ako ochekujemo da drushtvo obezbedi bolju brigu za nashu decu onda smo sebichne i zato shto ako se borimo za svoja prava kazu da nismo zenstvene a kada se ne borimo onda smo tipichno slabe zene i zato shto ako hocemo da se udamo onda smo krenule na mushkarce a ako necemo onda smo nenormalne i zato shto josh uvek nemamo odgovarajuca konkretnija sredstva a mushkarci vec lete na mesec..
![]()

ne, koliko znam svi su zeleli..srce mi je u stomaku:jesi li ti nekad nekog silovala 8)
ako ti se dize dok prichash s njom, daMannibals:dakle....ako sam ukapirao,.. STO vishe...sexa...ali po mogucstvu,BEZBEDNOG!?!?!?...
a sada ...:rolleyes:.....moze,ali mene mrzi da se skidam..![]()
thanks babelatica:ALILUJA! najbolji post ikada

ne bih se bash kladilaDirk:bem ti...kako god okrenes, uvek nahebete![]()