Sex u RAJU

Ja sam ga zato i pitao da li je kao forme paklenih mučenja Muhamed video električnu stolicu, gasnu komoru ili nešto moderno.
Najgore će biti onom što je bacio atomsku na Hirošimu...on će večno biti u Hirošimi a uvek iznova i iznova će stradati od atomske bombe...i to se nikada neće završiti...nikad...tamo negde u univerzumu ima mesto gde će se odigrati ta večna radnja...

Ma kakvi...ovo je samo životarenje..
Ne znamo mi šta je život.

Vidiš šta čačkalica iznosi...Pismo kaže da će Bog dati čoveku ono što ne može ni da zamisli...pa izgleda da ni Muhamed nije mogao da zamisli ferarija kog će čačkalica da cepa po raju...lako je čačkalici da zamisli kad ga video...e to je život...bolje znaš i od Muhameda...;)

Vidiš šta čačkalica iznosi...Pismo kaže da će Bog dati čoveku ono što ne može ni da zamisli.
vs.
Nema života nakon smrti.

Ocito da si prolupao i kontradiktoran si postao sam sebi :)

Kazes pismo kaze da ce BOg dati ono sto se ne moze zamisliti POSLIJE SMRTI, to znaci ima zivota....

dok ti poslije onda kazes, nema zivota poslije smrti.....ovakav nivo kontradiktornosti jos nisam naletio na forumu, tacno ti je razum rastrgan na vise strana, cas ima zivota cas nema....u fazonu piskit cu kakit cu....de bre odluci se vise....

Ja sam ga zato i pitao da li je kao forme paklenih mučenja Muhamed video električnu stolicu, gasnu komoru ili nešto moderno.

Muhamed video električnu stolicu,

moguce.....dobro da si to spomunuo....

Muhammed kaze da ce najblaza kazna u Paklu biti onim koji ce imati obucu od vatre ili zar ce im biti stavljen pod noge, a toliko zestoko ce biti da ce im mozak kljucati od toga i mislit ce da se oni najgore kaznjavaju a to ce biti najblaza kazna.

Najgore će biti onom što je bacio atomsku na Hirošimu...on će večno biti u Hirošimi a uvek iznova i iznova će stradati od atomske bombe...i to se nikada neće završiti...nikad...tamo negde u univerzumu ima mesto gde će se odigrati ta večna radnja...

da,,,u paklu je moguce da zlocinci dozive iste patnje i stragove koje su priredili svojim zrtvava i tako iznova cijelo vrijeme jer nema smrti, kad ti se tijelo rastrga ili sprzi do kosti, tijelo se obnovi ponovo i tako iznova cijelo vrijeme.

Seks je stvarno vrlo zastupljena tema u islamu. Ipak, uprkos svemu, zanimljivo da Muhamed uprkos današnjoj poziciji muslimana nikad nije eksplicitno zabranio homoseksualizam u Kuranu. A tu je i hadit o njegovoj noći homoseksualnog orgijanja sa Alzutima.
Pitam se da li će se u budućnosti, promjeniti stav islamskih zajednica prema homoseksualizmu. Islam bi da se širi na zapadu, a tamo ne može silom. Dobro donekle može migracijama, ali to je ograničeno. Osim toga iseljeni muslimani prihvataju zapadni način života. U neku ruku to jo bi bio marketinški manevar, a u islamu cilj opravdava sredsva.

Inače, zanimljiv je život Muhamednov. U mladosti se oženio znatno starijom ženom zbog para. I dok je prva žena bila živa, nije uzimao više partnerki. Ali kad je ona umrla - stvari su se promjenile. Uzeo je djevojčicu za ženu. Takođe uzeo je brojne druge žene, uključujući svoju prvu rodicu. Ni homoseksualne avanture mu nisu bile strane. Znači, od smrti svoje prve žene , pod stare dane, postao je baš raskalašan i po modernim standardima.

Seks je stvarno vrlo zastupljena tema u islamu. Ipak, uprkos svemu, zanimljivo da Muhamed uprkos današnjoj poziciji muslimana nikad nije eksplicitno zabranio homoseksualizam u Kuranu. A tu je i hadit o njegovoj noći homoseksualnog orgijanja sa Alzutima.
Pitam se da li će se u budućnosti, promjeniti stav islamskih zajednica prema homoseksualizmu. Islam bi da se širi na zapadu, a tamo ne može silom. Dobro donekle može migracijama, ali to je ograničeno. Osim toga iseljeni muslimani prihvataju zapadni način života. U neku ruku to jo bi bio marketinški manevar, a u islamu cilj opravdava sredsva.

zanimljivo da Muhamed uprkos današnjoj poziciji muslimana nikad nije eksplicitno zabranio homoseksualizam u Kuranu.
ne umisljaj ludjacke ideje

vs.

Ocito da si prolupao i kontradiktoran si postao sam sebi :)

Kazes pismo kaze da ce BOg dati ono sto se ne moze zamisliti POSLIJE SMRTI, to znaci ima zivota....

dok ti poslije onda kazes, nema zivota poslije smrti.....ovakav nivo kontradiktornosti jos nisam naletio na forumu, tacno ti je razum rastrgan na vise strana, cas ima zivota cas nema....u fazonu piskit cu kakit cu....de bre odluci se vise....
Ima života čačkalice kada te oživi ili ti vaskrsne...dok ne oživiš u grobu si iz kog će te Hrist i probuditi...tek nakon toga ide to što ne možeš zamisliti...

ima grijeh za silovanje i ima grijeh za cin homosexualizma.

dok ovaj drugi ce biti kaznjen zato sto je homosexualac koji praktikuje homosexualnost van tog cina silovanja.
Samo ću još ovo reći i završavam diskusiju.

Plata za greh je smrt...a dar Božji je život...
Zato i imaš 'smrtni greh'...ne pakleni greh...nije plata za greh pakao...već smrt...suprotnost životu. Kao što te nigde nije bilo pre rađanja, nigde te neće biti ni nakon smrti...
Đavo je slagao Adama da nikad neće umreti...po vama koji verujete u pakao...on je u pravu, a Bog laže...jer u paklu smrti nema, večno si živ...što je suprotno od onog što Tvorac kaže....

moguce.....dobro da si to spomunuo....

Muhammed kaze da ce najblaza kazna u Paklu biti onim koji ce imati obucu od vatre ili zar ce im biti stavljen pod noge, a toliko zestoko ce biti da ce im mozak kljucati od toga i mislit ce da se oni najgore kaznjavaju a to ce biti najblaza kazna.
Nije baš opis električne stolice i nešto što je tada bilo teško zamislivo.
Da li je negde napisao, vezan za stolicu i grom ga prži?

Samo ću još ovo reći i završavam diskusiju.

Plata za greh je smrt...a dar Božji je život...
Zato i imaš 'smrtni greh'...ne pakleni greh...nije plata za greh pakao...već smrt...suprotnost životu. Kao što te nigde nije bilo pre rađanja, nigde te neće biti ni nakon smrti...
Đavo je slagao Adama da nikad neće umreti...po vama koji verujete u pakao...on je u pravu, a Bog laže...jer u paklu smrti nema, večno si živ...što je suprotno od onog što Tvorac kaže....

Plata za greh je smrt...

nije....jer da jeste nebi bilo smisla sa Paklom...zato nelogicno pricas ovdje.

Zato i imaš 'smrtni greh'.

ti ne znas sta znaci smrtni greh....i to nije sto ti mislis, a naznacio sam ir nelogicnost tvog pogleda na to sa Paklom.

smrtni greh znaci osoba pocini greh, da izaziva smrtnu kaznu drzave koja se vodi Boziji zakonima.

Ubijes nevinu osobu. drzava te ubije, priredi ti smrtnu kaznu...pa to ubistvo je smrtni greh.

Kao što te nigde nije bilo pre rađanja,

bili smo duse samo bez tela.

nigde te neće biti ni nakon smrti...

perverzna kontradikcija ovdje.

nije....jer da jeste nebi bilo smisla sa Paklom...zato nelogicno pricas ovdje.
Pismo to govori Ne ja.

ti ne znas sta znaci smrtni greh....i to nije sto ti mislis, a naznacio sam ir nelogicnost tvog pogleda na to sa Paklom.

smrtni greh znaci osoba pocini greh, da izaziva smrtnu kaznu drzave koja se vodi Boziji zakonima.

Ubijes nevinu osobu. drzava te ubije, priredi ti smrtnu kaznu...pa to ubistvo je smrtni greh.
Imaš smrtne grehe koje ni jedan ljudski zakon na poznaje...preljuba, blud, idolopoklonstvo...
Božja je zadnja a ne ljudska...
bili smo duse samo bez tela.
To u Pismu ne piše...

Pismo to govori Ne ja.

Imaš smrtne grehe koje ni jedan ljudski zakon na poznaje...preljuba, blud, idolopoklonstvo...
Božja je zadnja a ne ljudska...

To u Pismu ne piše...

Pismo to govori Ne ja.

ne govori....nego ti pricas svoje nelogicne zavrzlame.

To u Pismu ne piše...

pa sinko nije ti Biblija jedini izvor znanja o Bogu ....de malo se edukujte proucvajte i druge religije, pogotovo islam, pa ces da vidis koliko ces novi stvari nauciti påa cak i bolje ces razumjeti Bibliju preko Kurana.

ne govori....nego ti pricas svoje nelogicne zavrzlame.

pa sinko nije ti Biblija jedini izvor znanja o Bogu ....de malo se edukujte proucvajte i druge religije, pogotovo islam, pa ces da vidis koliko ces novi stvari nauciti påa cak i bolje ces razumjeti Bibliju preko Kurana.
Iskreno da ti kažem, nisam čitao Kuran i imao sam želju da ga pročitam...čisto iz radoznalosti...
Sada je ta želja na nuli...tvojom zaslugom.

Dakle, Alah je želeo (iz nekog samo njemu znanog razloga) da ne veruješ u njega onako kako on želi da veruju u njega i postarao se da tako i bude, jer je postojala šansa da poveruješ. :mrgreen:
Ma i da sam počeo da čitam...kada bi došao do ključalih mozgova, koje čačkalica pominje...tu bi moje čitanje bilo završeno. Ko hoće brate nek veruje...nemam ništa protiv...ali ja Ne.

Back