Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ima BRE!Sta mislite da li ima sexa u po firmama ?
Da li je to samo mit iz filmova za odrasle ili stvarno toga ima ?
Vasa iskustva saznanja slobodno napisite ukoliko ih ima.
Da bio sam kao srednjoskolac na praksi u jednoj takvoj fabrici prije rata ,800 zena i tri mehanicara ,fantasticno ,zene su daleko gore od muskaraca kad su u vecinizamisli tek u nekoj tekstilnoj industriji, sve same zene
skoro sam bio sluzbeno u jednoj fabrici gde na trakama rade skoro iskljucivo zene...masala![]()
to su agronomske subvencijePričao mi poznanik da su agronomske švaleracije česte.
Na sred neke njive.
Been there, done that...a zasto samo u drzavnim institucijama?
ima toga i kod privatnika![]()
Доктори и сестре су дуго доминирали овом причом на крају сестре побегле преко за кинту. Сад или није све у сексу како то причају обично или доктори нису баш доктори кад су те ствари у питању.drug koji je doktor mi je svasta pricao, onda ja sa sam na faksu bio sa par asistenkinji, znam i u srednjoj skoli kad mi je profesorica rekla volela bih da se idimo van skole na kafi. Ili druga da ne pricam. Kao sto rekoh, ima u svakoj profesiji
j ja neku sestru kad sam uganuo nogu, isao na fizikalnu terapiju i ona počela da spopada, ja se nisam branioДоктори и сестре су дуго доминирали овом причом на крају сестре побегле преко за кинту. Сад или није све у сексу како то причсју обично или доктори ниду баш доктори кад су те ствари у питању.
Па добро то је скроз нормално где ћеш са уганутом ногом да бежиш или да се браниш искористила добар тренутакк.j ja neku sestru kad sam uganuo nogu, isao na fizikalnu terapiju i ona počela da spopada, ja se nisam branio
Kako to izgleda kad ona spopada?...ona počela da spopada...
ide gola i kaze drpaj me po s'surinama ?Kako to izgleda kad ona spopada?
Rekoh Vam...ide gola i kaze drpaj me po s'surinama ?
...ponasajtes se, bar priblizno, u skadu s godinama.Saznah da ste starija osoba, a meni ugladjenost nalaže da Vas ne tretiram kako zaslužujete.