sta je to trebalo da znaci apotekarko?
samo zato sto volim svoju devojku, automatski sam i mamin sin?
samo zato sto volim svoju devojku, automatski sam i mamin sin?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...ti je brak...verovatno...Ka:Jadan i nikakav...
Ka:Jadan i nikakav...
Zar je moguce da je toliko lose,Kada si 18 god u braku...i kada se pritom jos udas nevina..i sve te godine si verna jednom muskrarcu...i znas samo za njega...Pozelis jednostavno malo da probas nesto drugo...tj.nekog drugog.
Kada si 18 god u braku...i kada se pritom jos udas nevina..i sve te godine si verna jednom muskrarcu...i znas samo za njega...Pozelis jednostavno malo da probas nesto drugo...tj.nekog drugog.

Kada si 18 god u braku...i kada se pritom jos udas nevina..i sve te godine si verna jednom muskrarcu...i znas samo za njega...Pozelis jednostavno malo da probas nesto drugo...tj.nekog drugog.

.ove zene koje tvrde drugacije lazu da ih ne bi sazaljevali

To je baš super !!!Kada si 18 god u braku...i kada se pritom jos udas nevina..i sve te godine si verna jednom muskrarcu...i znas samo za njega...Pozelis jednostavno malo da probas nesto drugo...tj.nekog drugog.

prijateljstvo, poverenje, sex, smeh, razumevanje, oslonac. ako toga nema onda nista.
bar ja tako gledam na brak.
da li se ulaskom u brak nesto menja u sexu!?U smislu da vam opada mastovitost,da postaje monotono?Da li cinjenica da je on/ona sada i "zakonski"vas/a ubija privlacnost!/

Akako mislis da malo probas,bas me zanima...
msm,nije mi jasno to malo![]()