maja mala mama
Zainteresovan član
- Poruka
- 308
da li se ulaskom u brak nesto menja u sexu!?U smislu da vam opada mastovitost,da postaje monotono?Da li cinjenica da je on/ona sada i "zakonski"vas/a ubija privlacnost!/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maja mala mama:A da li i uprkos tome ponekad pozelite promenu!?Jq imam taj problem...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
Ponekad, da.maja mala mama:A da li i uprkos tome ponekad pozelite promenu!?Jq imam taj problem...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
maja mala mama:...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
Niko me nije terao a udala sam se izmedju ostalog zbog fenomenalnog sexa(sve je od toga i pocelo!!!)Hoces da kazes da su udate zene osudjene na jednog muskarca do kraja zivota!?Devilishgirl:maja mala mama:...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
Neko te terao da se udas![]()
Vidim da ti je samokontrola jaca strana(I na nekoj drugoj temi...)to i nije tako losa osobina ali na taj nacin se mozda svesno branis od nekih lepih stvari u zivotu!Happy_girl:Hej, mamice, nemoj bre da se tangirash toliko.
Znas, jedan moj prijatelj je rekao sledece: ako ces da shvrljas, uradi to na svoje sopstveno zadovoljstvo i ako ces vec to da radish uradi to sa stilom, da niko ne sazna!
Pravi odgovor! 8)
Samo kod mene je jos uvek jaca ta samokontrola i iskreno se nadam da ce tako i ostati! :wink:
E,vidis ja ne brkam sex i emocije...mislim zapravo da je moguce imati dobar sex i bez ljubavi...ne da mislim nego pouzdano znam i valjda mi zato i padaju na pamet te "izmene".Ja zaista volim svog muza(mozda ce nekome zvucati cudno s obzirom na temu!!!)a taj momenat me dodatno pali u odredjenim trenutcima ali takodje je mnogo dobar osecaj kad si sa nekim koga nemas ustvari,a ludacki se privlacite i to je jedino sto vas veze.Happy_girl:Eh, cemu.... Mozda cu i propustiti nesto dobro, ali jednostavno... ma ni ne znam kako da ti objasnim![]()
Sex koji imam sa svojim suprugom je mnogo dobar, tj fantastichan, slazemo se zaista odlichno. I verovatno zbog toga nemam zelju za eksperimentisanjem. Dalje... nisam sigurna koliko bih se mogla zaista opustiti sa nekim drugim i samim tim taj sex ne bi bio kvalitetan. I zasto onda da sa odlicnog sexa spadam na neki nekvalitetan sex?
Ja sam i zastupnik teorije da je najbolji sex onaj gde su umeshane i emocije. A u nekoj one night stand vezi emocija sigurno ne bi bilo, znaci i tu opada vrednost i kvalitet tog nekog eventualnog sexa sa nekim drugim...
maja mala mama:Niko me nije terao a udala sam se izmedju ostalog zbog fenomenalnog sexa(sve je od toga i pocelo!!!)Hoces da kazes da su udate zene osudjene na jednog muskarca do kraja zivota!?Devilishgirl:maja mala mama:...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
Neko te terao da se udas![]()
javi se ja sam nov tipjagodica:maja mala mama:A da li i uprkos tome ponekad pozelite promenu!?Jq imam taj problem...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
pa napravi
mandrak-21:javi se ja sam nov tipjagodica:maja mala mama:A da li i uprkos tome ponekad pozelite promenu!?Jq imam taj problem...super mi je sa muzem ali ponekad bi jednostavno napravila izmenu...cisto radi promene.I to sa nekim potpuno novim tipom...
pa napravi![]()