Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
 - 77.141

@topmodelsica:
...fleke po automobilu??????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eva Braun:@topmodelsica:

zelenookа:A šta ti to ovde baš toliko grdno zvuči? :|
Znači, ukineš par sati dnevno koje provedeš na forumu, i eto ti vremena za vaspitavanje dece?![]()
Misliš da je to tako jednostavno i da taj proces vaspitavanja dece tako ide? :|
(neću sad da ulazim u priču o fakultetu, vežbama, predavanjima i kako naći vreme za sve to - pored deteta...)
Potpisujem!Devilishgirl:ma ko nece decu i smatra da je najbolje vreme za radjanje od 50te pa nadalje, ne treba ni da se tuca..
brate mili, uchi, zavrshi fax, gradi karijeru..ima vremena za yebachinu..
Pipi Langstrumpf:Da li je neko od vas bio u Zvecanskoj ulici?
Bolje nesrecan abortus nego nesrecno dete...Kontracepcija naravno,ali ako se desi-a desava se-ne treba radjati nesrecu.Svako dete ima sem prava na zivot i pravo na ljubav,na roditelje i na mnogo vise od pukog donosenja na svet.

Zefirra:...vidish...to je ipak pitanje...da li bih je ostavila bash...zavisi...
...ja volim decu , jako tesko bi mi bilo da prekinem trudnocu kad je on u pitanju...kad je zaista u pitanju ljubav...
...sad kad smo ovoliko dugo u vezi,pogotovo.... , ali znam njega i zaista znam da bi to njemu izuzetno tesko palo,i on se pita...on nema finansijskih sredstava ceo zivot ,da bi ziveo normalno...i stalno se pati zbog toga...
...podrska mojih bi izostala , i namuchili bismo se...pa ne zelim da se nashe muke odraze na dete...ako ja izgubim zivce zasto da moje dete ispashta?
...zaista je tesko pitanje...ja zelim svom detetu da pruzim sve , i ljubav i paznju koju ja nisam imala i normalan zivot i hranu i odecu koju on nije imao....
...zaista tesko pitanje zelenooka....
Zefirra:Ja nashem detetu zelim da pruzim ono sto zasluzuje. Niko me nece spreciti u toj nameri.

NovaIsta:zamolila bih mlade devojcice koje, mozda, citaju sve ovo ovde, da teziste svojih razmisljanja bace iskljucivo na kontracepciju. dakle, kako spreciti potencijalno ubistvo!molim bez filozofiranja na ovaj moj post. hvala