Бели Зека
Primećen član
- Poruka
- 687
E брале онда теби свака част!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пријатељство не зна за границеодувек сам желео неку секси другарицу са којом бих се дружио и имао необавезни секс
![]()
Ma devojka nas pali,ona nije izgleda mi ni golog muškarca videla,a kamoli imala nešto više od pogleda...Fazooooooooooni...

Ne vidim sta imas protiv cure...:-?
Golog muskarca?Barem to nije tesko vidjeti...![]()
Ima jedna strava stvar.Znaš kako ja kažem, Kad budem spreman gurati kolica gradom u slučaju greške, yebaću...
Nije žurba nigdje, biće vremena za sve to...
Мени је највећа животна жеља, да спавам са најбољом другарицом! (: Она је ТАКО добра риба, да то није здраво (по мене (: ).![]()
То ми је жеља од првог основне, али авај, никад се то неће десити...

Od prvog osnovne? hahahahahaha genijeМени је највећа животна жеља, да спавам са најбољом другарицом! (: Она је ТАКО добра риба, да то није здраво (по мене (: ).![]()
То ми је жеља од првог основне, али авај, никад се то неће десити...
He he ,jao kako mi je sve to poznato. Ja nisam dobio nista vise od poljupca.

Sta mislite o sex-u sa najboljim prijateljicom ili prijateljom!!???!!!!8)
Ima jedna strava stvar.
Najnovije dostignucje.
Kondom.
Jesi chuo nekad?
Пријатељство не зна за границеодувек сам желео неку секси другарицу са којом бих се дружио и имао необавезни секс
![]()
Desi se greshka, onih 3% nesigurnosti.
Okej.
Devojka popije pilulu 'za jutro posle'.
U najgorem sluchaju abortus, ali bolje da ne pricham o tome poshto imam osecjaj da bi me poslali na lomachu.![]()
Јел се ти то нудиш? Пази добро... немој двапут... није Шабац далекоPa gde si druze?![]()
![]()
Па добро... вероватно још увек ниси дошао у ситуацију да ти не треба девојкаE pa znam ja takve likove.....ona rade to drugarski....vezbaju ljudi......Ja to ne bih.........8)