Sex sa maloletnicom

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Upoznate nekoga i on vam se učini idealnim za vas.... vidite da bi mogle biti u vezi sa tom osobom, na svim mogućim poljima se poklapate. Pažljiv je, uviđajan, fin... i onda saznate da je spavao sa detetom od petnaest godina.. ona taman završila osmi razred.
Kako se postaviti u toj situaciji?

Koliko on ima godina, tj. koliko godina je imao kada je spavao sa klinkom od 15 leta?
Da li je znao da je ona teška maloletnica, bili su u vezi ili je u pitanju sex na jednu noć?

Problem je ako on ima preko 4 banke a loži se pedofilski na Lolite. Problem je ako ti imaš ćerku tog uzrasta. Problem je kada te bilo šta iz sexualne prošlosti partnera tera da preispitaš vaš odnos, bez obzira da li je pre tebe spavao sa ženom starijom od njega 30 godina, svingerao, imao sex sa muškarcem i sl. Posebno ako ti ne deliš slične "preferencije".

Koliko on ima godina, tj. koliko godina je imao kada je spavao sa klinkom od 15 leta?
Da li je znao da je ona teška maloletnica, bili su u vezi ili je u pitanju sex na jednu noć?

Problem je ako on ima preko 4 banke a loži se pedofilski na Lolite. Problem je ako ti imaš ćerku tog uzrasta. Problem je kada te bilo šta iz sexualne prošlosti partnera tera da preispitaš vaš odnos, bez obzira da li je pre tebe spavao sa ženom starijom od njega 30 godina, svingerao, imao sex sa muškarcem i sl. Posebno ako ti ne deliš slične "preferencije".
Završio srednju školu, ali se meni i dalje povraća na to...
Jedna noć je bila u pitanju, tj. dve...
Ali opet.. jbm li ga... ne mogu pa ne mogu...
Sinoć pričam sa nekim detetom od petnaest godina, sramota me da psujem pred njom, a on tako nešto odveo u krevet... mukami.. samo me podsetilo na to sve... dok nisam videla tu malu, nekako mi sve to bilo daleko.

Sinoć pričam sa nekim detetom od petnaest godina, sramota me da psujem pred njom, a on tako nešto odveo u krevet... mukami.. samo me podsetilo na to sve... dok nisam videla tu malu, nekako mi sve to bilo daleko.
i on je bio klinac,bezveze se opterecujes

Po definicije pedofilija je kad te privlače djeca u pretpubertskom periodu (a postoji značajna tazlika u godinama)... dakle Lolita ne spada u to... mada se krivično odgovara za seks sa 14-15- godišnjakinjom ukoliko si punoljetan...

To je dete, kakva ona može da bude...
Daj pusti me tih priča... je l' znaš ti kakvih trogodišnjakinja ima danas? Pa to je da se zapitaš...

izvini ali djevojčica od 15 godina je ipak seksualno zrela... ima menstruaciju već nekoliko godina, čak može i da zatrudni...

- - - - - - - - - -

Nije isto petnaest i devetnaest... nije... ja se evo pojede od sinoć. Isto sam mislila... a sad ne mogu da se sastavim. Poješću ga sa cipelama danas.

Je li bio punoljetan?

Nije isto petnaest i devetnaest... nije... ja se evo pojede od sinoć. Isto sam mislila... a sad ne mogu da se sastavim. Poješću ga sa cipelama danas.

ma covece,to je njegova proslost,radi svog mira,ostavi to tamo gde i pripada,u proslosti
i kad sam ja bila klinka bilo je onih naprednih koje su se trosile sa 15,16...i one su po obicaju bile sa starijim momcima
nije to nista sto treba da izaziva svadju i losu energiju izmedju vas dvoje

sad me podseti,ja sam tesko podnela kad mi je crnogorac rekao da je koristio usluge prostitutki
covece,zene se lepe za njega,a on mora da placa
ali svasta ljudi probaju i sve je to zivot
ne treba previse osudjivati...

I je l' mentalno zrela?
Nemoj mi pričati da jeste, kad su to još deca.. tek završena osnovna škola... ako je to tebi zrelo, ja nemam komentara.

E tu si u pravu, nije u potpunosti zrela i zato se i zabranjuje ono što maloprije rekoh, seks ukoliko je drugi partner punoljetan... ipak tu bi se po meni morale uzimati u obzir i individualne karakteristike osobe, to bi u postupku vještak medivcinske struke trebao da procjenjuje... ovo je već stručno pravničko pitanje i veoma kompleksna stvar...

Pa šta je tu strašno? On 19, ona 15, nije to mnogo velika razlika

upoznala si Eru Ojdanica :eek:?

Upoznate nekoga i on vam se učini idealnim za vas.... vidite da bi mogle biti u vezi sa tom osobom, na svim mogućim poljima se poklapate. Pažljiv je, uviđajan, fin... i onda saznate da je spavao sa detetom od petnaest godina.. ona taman završila osmi razred.

Uf... Ne bi zeleo da me pogresno shvate, ali rekao bih da mi je najvaznije to kakva je ta neka meni draga osoba prema mojoj malenkosti, nas odnos mi je vazan, a ostalo je zanemarljivo u poredjenju s tim. Ne zelim da sudim, presudjujem, osudjujem, neka svako nosi svoj krst, ima svakakvih ljudi i pravi je poklon kad se pojavi neko s kim se mogu pronaci dodirne tacke, s kim se mozemo naci na istim frekvencijama, ako neko takav pokaze da mu je stalo da budemo bliski i ako me zaista postuje preci cu preko njegovih mana.

dobro i mene nisu uhapsili:mrgreen:
ja sam imala 18,on 16 i zabavljali smo se godinu dana
njegovi su me jako voleli,a ja sam vise puta pomislila kako bih se sada osecala da se moj klinac zabavlja sa starijom od njega

uzmeš ventil za vodu, staviš u šaku, provučeš prste kroz one otvore i u čelo svom snagom...

Back