Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
Prelepa, prezgodna i da sam musko ili lezbejka hebao bi ju![]()
i ja bih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepa, prezgodna i da sam musko ili lezbejka hebao bi ju![]()

Kako si se mogla smuvati sa nekim ko nije sladak i još k tome oženjen. I onda pričaš o moralu i čestitosti.
aj bas mi drago sto sam te inspirisala za temu sinoc
ne mislim nista o njoj i volela bih da mi ne iskace njena slika bas svaki put kad otvorim novine.kao pevacica i nije neki kapacitet niti joj je muzika dobra,a ostalo me ne zanima.smara me sto je forsiraju toliko,ebala ih severina i ostale karleuse![]()

I kao i svaka druga žena okačila snimak na net da je ceo Balkan gleda......![]()
pa nisu silikonske..tak'a je ceo zzivot![]()
On jeste bio ozenjen, ali nisam ja njemu prisla, nego on meni, a da mu je taj brak funkcionisao ne bi prilazio ni Severini ni meni, a posebno ne bi sa njom vodio ljubav i to snimao, a ja sa njim sam bila u vezi i osim slatkih poljubaca i mazenja, nista vise nije bilo, aposebno i kada je saznao da sam maloletna ili kao sto mi je on rekao malodobna. Znaci, ja sam svoju cestitost sacuvala, a ti vodi racuna sta ces sa svojom.
Jel si videla koju od starijih slika pa možeš to da mi potvrdiš?Još ćeš da kažeš da su joj narasle.
Ko da je to bitno? Bitno je da je oženjen.A ti si sestra milosrdnica? Taj je valjda bio poslije onog svestenika koji te je prosvetlio.
Dosadna je. Nas dve smo se druzile jedno vreme, ali ona jako, jako smara. Moj i njen deda su se borili su ratu zajedno protiv ustasa. A posle sam se slucajno smuvala sa njenim tadasnjim deckom. Od tada smo malo zahladnele, a on se naljutio, jer sam ja moralna, a on je kao neki rimokatolik iz Hercegovine. Posle sam ga videla da je snimao i neki film sa njom, a to je pre nego sto smo se nas dvoje smuvali. Ispalo je kao da su raskinuli zbog mene. Gluposti

bona za ovo..
Produhovljenost, intelektualna obdarenost i talenat dotične dođoše do izražaja na čuvenom "ah što volim barku"-snimku....
Kako čovek posle da ne poštuje život i rad pomenute ženske persone....
PS. Ovo je bila ironija....Kod Severine i njoj sličnih nije mi jasna jedna stvar...jesu li to pevaljke koje glume prostitutke ili prostitutke koje pokušavaju da pevaju..

Hej, hej, sta ti mene prozivas? Ko si ti? Ja sam pobozna i cestita. Ne interesuje me kod kog je svestenika bio. Kratko smo bili zajedno i to je to. Tip je sladak i nista vise od toga. Jahtu imam i ja. A jesi li ti nevina i cestita, pa mene prozivas. Kao da se ti nikada nisi lozila na nekog ozenjenog. Ja se ne lozim na nekog zatos to je ozenjen, vec zato sto je sladak.
Dosadna je. Nas dve smo se druzile jedno vreme, ali ona jako, jako smara. Moj i njen deda su se borili su ratu zajedno protiv ustasa. A posle sam se slucajno smuvala sa njenim tadasnjim deckom. Od tada smo malo zahladnele, a on se naljutio, jer sam ja moralna, a on je kao neki rimokatolik iz Hercegovine. Posle sam ga videla da je snimao i neki film sa njom, a to je pre nego sto smo se nas dvoje smuvali. Ispalo je kao da su raskinuli zbog mene. Gluposti.

Hej, hej, sta ti mene prozivas? Ko si ti? Ja sam pobozna i cestita. Ne interesuje me kod kog je svestenika bio. Kratko smo bili zajedno i to je to. Tip je sladak i nista vise od toga. Jahtu imam i ja. A jesi li ti nevina i cestita, pa mene prozivas. Kao da se ti nikada nisi lozila na nekog ozenjenog. Ja se ne lozim na nekog zatos to je ozenjen, vec zato sto je sladak.

Drugi put ću prozivati Majku Božju,al trenutno si ti na tapetu.Mnogo se hvališeš.To nije osobina osobe kakvom se želiš prikazati.I govorila sam o tvojoj prosvetljenosti na ironičan način.Međutim pored toliko pameti ni to ne možeš da skapiraš.Nečuveno!

aj bas mi drago sto sam te inspirisala za temu sinoc
ne mislim nista o njoj i volela bih da mi ne iskace njena slika bas svaki put kad otvorim novine.kao pevacica i nije neki kapacitet niti joj je muzika dobra,a ostalo me ne zanima.smara me sto je forsiraju toliko,ebala ih severina i ostale karleuse![]()
Produhovljenost, intelektualna obdarenost i talenat dotične dođoše do izražaja na čuvenom "ah što volim barku"-snimku....
Kako čovek posle da ne poštuje život i rad pomenute ženske persone....
PS. Ovo je bila ironija....Kod Severine i njoj sličnih nije mi jasna jedna stvar...jesu li to pevaljke koje glume prostitutke ili prostitutke koje pokušavaju da pevaju.....![]()

hajt razmislicu o tome..
Dakle, neodredjeni razlog i to javno..
Pa ne znam, nesto ne stima, znas kada pogledas osobu i krvc, nesto nedostaje..
Mozda mi deluje.. previse arogantno? Sto je super za seh naravski..
A jel pricamo samo o sehu?![]()

не не само о сеху
о општем дојму![]()

![]()
izgleda bolje od 95% tinejdzerki![]()
e to ne znam![]()