северина

• Začetnik teme Začetnik teme gica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znaci, nagradno pitanje sta mislim o doticnoj? :think:
Da je sehi realno jeste, da me zivcira iz neoodredjenog razloga zivcira, opet sta znam kakva je, da bi je bi je realno, da bi je zenio ne bi al ne znam sto, i ne, ne bih zeleo upoznati njene naravno :(..

Znaci, nagradno pitanje sta mislim o doticnoj? :think:
Da je sehi realno jeste, da me zivcira iz neoodredjenog razloga zivcira, opet sta znam kakva je, da bi je bi je realno, da bi je zenio ne bi al ne znam sto, i ne, ne bih zeleo upoznati njene naravno :(..

е,
ако би мого мало о том неодређеном разлогу...
да пробаш да га вако јавно одредиш

е,
ако би мого мало о том неодређеном разлогу...
да пробаш да га вако јавно одредиш

:lol: hajt razmislicu o tome..
Dakle, neodredjeni razlog i to javno..
Pa ne znam, nesto ne stima, znas kada pogledas osobu i krvc, nesto nedostaje..
Mozda mi deluje.. previse arogantno? Sto je super za seh naravski..
A jel pricamo samo o sehu? :lol:

Dosadna je. Nas dve smo se druzile jedno vreme, ali ona jako, jako smara. Moj i njen deda su se borili su ratu zajedno protiv ustasa. A posle sam se slucajno smuvala sa njenim tadasnjim deckom. Od tada smo malo zahladnele, a on se naljutio, jer sam ja moralna, a on je kao neki rimokatolik iz Hercegovine. Posle sam ga videla da je snimao i neki film sa njom, a to je pre nego sto smo se nas dvoje smuvali. Ispalo je kao da su raskinuli zbog mene. Gluposti.

aj bas mi drago sto sam te inspirisala za temu sinoc :neutral:

ne mislim nista o njoj i volela bih da mi ne iskace njena slika bas svaki put kad otvorim novine.kao pevacica i nije neki kapacitet niti joj je muzika dobra,a ostalo me ne zanima.smara me sto je forsiraju toliko,ebala ih severina i ostale karleuse :evil:

шта мисите о њојзи?

Produhovljenost, intelektualna obdarenost i talenat dotične dođoše do izražaja na čuvenom "ah što volim barku"-snimku....
Kako čovek posle da ne poštuje život i rad pomenute ženske persone....

PS. Ovo je bila ironija....Kod Severine i njoj sličnih nije mi jasna jedna stvar...jesu li to pevaljke koje glume prostitutke ili prostitutke koje pokušavaju da pevaju.....:roll:

A060504_P20_SEVERINA1_V.JPG

:mrgreen:

Back