Северина Вучковић: Срби праве проблеме и ратове, Вучић је за све крив

Bravo za Severinu, retka osoba koja u današnje vrijeme ima kuraža promicati istinu
Једино што она промиче је србомржња према Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу!

Национална припадност. Родитељи Срби. Предак Вучковић био четнички војвода.
Џабе све то, кад би она србосјеком секла врат Предсеника Вучића!

Једино што она промиче је србомржња према Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу!
Nema ovo veze sa Господином Председником Србије Господином Александром Вучићем, ovde se pomaljaju neke dublje istine o Srbima. Kao dugogodišnji Srbin, a sada trans Hrvat mogu potvrditi Severinine riječi.

Nema ovo veze sa Господином Председником Србије Господином Александром Вучићем, ovde se pomaljaju neke dublje istine o Srbima. Kao dugogodišnji Srbin, a sada trans Hrvat mogu potvrditi Severinine riječi.
Има везе, све има везе!

Видиш да криви председника Вучића за све!

Национална припадност. Родитељи Срби. Предак Вучковић био четнички војвода.
I kakve to veze ima s ičim?
Recimo da su meni svi preci Srbi (što god to značilo), a ja sutra odlučim postati Albanac, koji je po Srbima pucao, koliko je dug i širok...

Četničad sam... -U-staša možda... ili šiptarski terorist?

Što točno?

I kakve to veze ima s ičim?
Recimo da su meni svi preci Srbi (što god to značilo), a ja sutra odlučim postati Albanac, koji je po Srbima pucao, koliko je dug i širok...

Četničad sam... -U-staša možda... ili šiptarski terorist?

Što točno?
Можеш да будеш и џедај али то не мења твоје етничко порекло.
Конвертизам у истребљиваче сопственог бића је дијагноза и нема везе са националним изјашњавањем .

Можеш да будеш и џедај али то не мења твоје етничко порекло.
Конвертизам у истребљиваче сопственог бића је дијагноза и нема везе са националним изјашњавањем .
Hvala ti na priznanju, kao rođenom bratu.
Dao si mi dodatni impuls, da uzdižem najvećeg Srbina, svih vremena.

Dijagnoza i patologija je kada neko bez nacionalnog identiteta krade tuđi i onda optužuje za konvertizam u istrebljivače sopstvenog bića

Dijagnoza i patologija je kada neko bez nacionalnog identiteta krade tuđi i onda optužuje za konvertizam u istrebljivače sopstvenog bića
Који је то национални идентитет који сам украо?
И како замишљаш крађу националног идентитета?
Очигледно не разумеш шта је конвертизам, то није обична асимилација, која се непрекидно дешава свуда.

Severina je kao i svaka pjevacica iz Hrvatske bila bi nepoznata i anonimna da se nije na srpsko trziste probila to je cinjenica i pravilo vazi to za sve pjevace iz bivsih republika Sfrj ako u Beogradu nisu slusani nisu nigdje

A prica o Vucicu 90 ih godina, koji nije bio na vlasti niti se nista nije pitao pa on cak nije bio ni lider partije tada koja plus nije bila vladajuca e to sto je imao tada svoje misljenje i vidjenja o 90 im o ratu pa imali su svi Srbi tada neko misljenje jer sama ta cinjenica da neko ima misljenja neka o necem da li to tu osobu cini krivom i odgovornom za rat, klasicne gluposti prica Severina.Vucic 90 ih je bio u partiji koja nije bila vladajuca 3 ili 4 covjek po bitnosti u partiji.E sada sto je imao izjave tada ekstremne pa to je doba rata bilo logicno da svako ima ekstremniji stav,svaki gradjanin je imao neko misljenje i vidjenje tadasnjeg rata jer to znaci da je svaki Srbin kriv, gluposti

Очигледно не разумеш шта је конвертизам, то није обична асимилација, која се непрекидно дешава ... .

Teza na koju se pozivaš ( ne samo ti) je teza o konvertitima i konvertizmu. Pitanje je...da li takvi "pozivači" imaju osjećaj nacionalnog identiteta
i pripadnosti. U ostalom nacionalnost je osobna stvar svakog pojedinca i subjektivni osjećaj pripadnosti čak i za džedaje.

Teza na koju se pozivaš ( ne samo ti) je teza o konvertitima i konvertizmu. Pitanje je...da li takvi "pozivači" imaju osjećaj nacionalnog identiteta
i pripadnosti. U ostalom nacionalnost je osobna stvar svakog pojedinca i subjektivni osjećaj pripadnosti čak i za džedaje.
Као што рекох не разликујеш националност и асимилацију од конвертитства.

Back