2ličan
Aktivan član
- Poruka
- 1.045
Premisa br.1..ustaška glupa dronfuljaАли Српкиња по пореклу.
Premisa br.2...ali Srpkinja po poreklu
Konkluzija: Srpkinje su kao Severina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Premisa br.1..ustaška glupa dronfuljaАли Српкиња по пореклу.
Не, него је Северина изрод а ти глуп ко к.Srpkinje su kao Severina
Једино што она промиче је србомржња према Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу!Bravo za Severinu, retka osoba koja u današnje vrijeme ima kuraža promicati istinu
Џабе све то, кад би она србосјеком секла врат Предсеника Вучића!Национална припадност. Родитељи Срби. Предак Вучковић био четнички војвода.
Nema ovo veze sa Господином Председником Србије Господином Александром Вучићем, ovde se pomaljaju neke dublje istine o Srbima. Kao dugogodišnji Srbin, a sada trans Hrvat mogu potvrditi Severinine riječi.Једино што она промиче је србомржња према Председнику Републике Србије Господину Александру Вучићу!
Има везе, све има везе!Nema ovo veze sa Господином Председником Србије Господином Александром Вучићем, ovde se pomaljaju neke dublje istine o Srbima. Kao dugogodišnji Srbin, a sada trans Hrvat mogu potvrditi Severinine riječi.
Видиш да криви председника Вучића за све!Nema ovo veze sa Господином Председником Србије Господином Александром Вучићем, ovde se pomaljaju neke dublje istine o Srbima. Kao dugogodišnji Srbin, a sada trans Hrvat mogu potvrditi Severinine riječi.
Страшно, зар тако она за нашег величанственог председника.Џабе све то, кад би она србосјеком секла врат Предсеника Вучића!
To je' mala zamerka, mogla se više fokusirat na Srbe kao takve, a ostaviti našeg voljenog predsednika, prijatelja Svete Zemlje, na miru.Видиш да криви председника Вучића за све!
Она зна да је он Вожд Србског Света, зато га напада!To je' mala zamerka, mogla se više fokusirat na Srbe kao takve, a ostaviti našeg voljenog predsednika, prijatelja Svete Zemlje, na miru.
Бесрамница!Страшно, зар тако она за нашег величанственог председника.
Ja sam glup ko k. a ti si prirodno takav. Talent.Не, него је Северина изрод а ти глуп ко к.
I kakve to veze ima s ičim?Национална припадност. Родитељи Срби. Предак Вучковић био четнички војвода.
Као и Љубо Милош, Макс Лубурић, фра Сотона. Старчевић, Павелић...Али Српкиња по пореклу.
Можеш да будеш и џедај али то не мења твоје етничко порекло.I kakve to veze ima s ičim?
Recimo da su meni svi preci Srbi (što god to značilo), a ja sutra odlučim postati Albanac, koji je po Srbima pucao, koliko je dug i širok...
Četničad sam... -U-staša možda... ili šiptarski terorist?
Što točno?
Hvala ti na priznanju, kao rođenom bratu.Можеш да будеш и џедај али то не мења твоје етничко порекло.
Конвертизам у истребљиваче сопственог бића је дијагноза и нема везе са националним изјашњавањем .
Dijagnoza i patologija je kada neko bez nacionalnog identiteta krade tuđi i onda optužuje za konvertizam u istrebljivače sopstvenog bićaКонвертизам у истребљиваче сопственог бића је дијагноза и нема везе са националним изјашњавањем .
Који је то национални идентитет који сам украо?Dijagnoza i patologija je kada neko bez nacionalnog identiteta krade tuđi i onda optužuje za konvertizam u istrebljivače sopstvenog bića
Очигледно не разумеш шта је конвертизам, то није обична асимилација, која се непрекидно дешава ... .
Otkud da je Srpkinja? Po kom poreklu?Али Српкиња по пореклу.
Као што рекох не разликујеш националност и асимилацију од конвертитства.Teza na koju se pozivaš ( ne samo ti) je teza o konvertitima i konvertizmu. Pitanje je...da li takvi "pozivači" imaju osjećaj nacionalnog identiteta
i pripadnosti. U ostalom nacionalnost je osobna stvar svakog pojedinca i subjektivni osjećaj pripadnosti čak i za džedaje.