NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 20.863
Проблем је што су код нас "звезде" осећају као холивудске још више.Не морају бити ни образоване ни паметне ни речите довољно да су лепе и мало скандал мајстори и одмах су супер звезде.Nije, zaista je pre 1 dan opet pricala o tome u nekoj emisiji.
Проблем већине просечних Хрвата што желе заборавити 1918. па 1939. па 41- 46
и почети историју 90. тих година.
Ми смо одувек били бановина Хрватска нисмо ушли у Југославију као Славонија ,Далмација и Хрватска. Усташе су били неки странци који су и нас окупирали неки Немци и онда сте ви тако упали на нашу СФРЈ независну признату столећљетну територију и изазвали шта сте изазвали.
Аустроугари су вас населили на НАШУ не ЊИХОВУ територију ми смо наши ако нас неко дира или удара у културу онда смо Беч и Ватикан!
Ја стварно не волим да тако причам о женама али искрено у оном филму ми је много занимљивија него на сцени кад прича или пева чини ми се да је за то ипак још више талентована.
Међутим највише је на нама кривица што смо то дозволили такву власт такве људе и да нам се све тако враћа кумановска битка 1912. кумановским споразумом 1999.
Ако икад наши људи погледају на себе и своје сународнике истим очима као свет са манама и врлинама али схвате да смо себи сами једини рођаци и породица не нека странка или политика или приватна фирма е то ће бити права Србија небитно колико територијално велика биће већа од свега!
Poslednja izmena: