Zapamtite što je duže Vučić na vlasti sve je veća opasnost za ozbiljne sukobe između građana a vi rizikujte

nesko101

Elita
Poruka
20.666
Autorska
Ko sumnja u ovu činjenicu on ili je ogrizao u zabludi ili je opijen jednom stranom.Sve više se okuražio režim da se obračunava sa građanima a studenti kao studenti ne mogu sa malom podrškom.
Režim dozira od sredstava do propagande gde god je to potrebno.
Mediji su ottvoreno stali neki uz studente a neki uz korumpirani režim i naelektrisanje se samo pojačava.
Vrlo je opasno neurotičnog psihopatu TRPETI NA ČELU DRŽAVE JER UME DA HUŠKA I DA PALI LJUDE KOJI SU SLABIJIH KOGNITIVNIH SPOSOBNOSTI A UME DA ANGAŽUJE I LIKOVE SKLONE ZLU.
Braćo Srbi u velikoj smo opasnosti samo da znate.

Autorska
Ko sumnja u ovu činjenicu on ili je ogrizao u zabludi ili je opijen jednom stranom.Sve više se okuražio režim da se obračunava sa građanima a studenti kao studenti ne mogu sa malom podrškom.
Mediji su ottvoreno stali neki uz studente a neki uz korumpirani režim i naelektrisanje se samo pojačava.
Vrlo je opasno neurotičnog psihopatu TRPETI NA ČELU DRŽAVE JER UME DA HUŠKA I DA PALI LJUDE KOJI SU SLABIJIH KOGNITIVNIH SPOSOBNOSTI A UME DA ANGAŽUJE I LIKOVE SKLONE ZLU.
Ne lupaj gluposti, nema 2 strane, Vučić je potpuno sam i narod će ga zgaziti kao vašku.
Iz tog razloga Vučić ne sme da pisne niti može da upotrebi policiju jer se plaši da će biti zgažen jer će svih 6 miliona da krene u ustanak.

Ne lupaj gluposti, nema 2 strane, Vučić je potpuno sam i narod će ga zgaziti kao vašku.
Iz tog razloga Vučić ne sme da pisne niti može da upotrebi policiju jer se plaši da će biti zgažen jer će svih 6 miliona da krene u ustanak.
Da li si ti svestan koliko si naivan lik?
Režim više od deceniju gradi vlast kao manipulitivni,koruptivni sistem i onda ti negde iz mase stotine ili hiljade studenata vičeš kako je Vučić sam?

Da li si ti svestan koliko si naivan lik?
Režim više od deceniju gradi vlast kao manipulitivni,koruptivni sistem i onda ti negde iz mase stotine ili hiljade studenata vičeš kako je Vučić sam?
Ne lupaj gluposti, Vučić je sam i preplašen i nema mu pomoći kad narod sa oružijem krene.
Između kojih građana ti pominješ sukobe kad za Vučića nema niko, na miting mu dođe nekoliko hiljada migranata, cigana i stranaca i to je sve iz Srbije mu niko ne dođe na miting nema on nikog ?
Prika nema 2 strane, postoji samo jedna strana to je 6,5 miliona stanovnika Srbije i svi su protiv Vučića i kad ustanu gotovo je za 1 dan.

Ne lupaj gluposti, Vučić je sam i preplašen i nema mu pomoći kad narod sa oružijem krene.
Prika nema 2 strane, postoji samo jedna strana to je 6,5 miliona stanovnika Srbije i svi su protiv Vučića.
Ali kao Vučić IMA ih na sve strane a nema ni sela a kamo li grada da nema takvih na hiljade kao što je on a na vlasti su ili imaju neki uticaj.I tako sve do kriminalnih grupa.

Ali kao Vučić IMA ih na sve strane a nema ni sela a kamo li grada da nema takvih na hiljade kao što je on a na vlasti su ili imaju neki uticaj.I tako sve do kriminalnih grupa.
Koga ima Vučić i gde su mu na mitinzima ? Ja u okolini mene ne znam nikog ? Ono malo što ima to je pobeglo i sakrilo se u strahu od ogromne mase protestanata na sve strane i čeka promnenu vlasti.

Koga ima Vučić i gde su mu na mitinzima ? Ja u okolini mene ne znam nikog ? Ono malo što ima to je pobeglo i sakrilo se u strahu od ogromne mase protestanata na sve strane i čeka promnenu vlasti.
Vučića drže ljudi koji su iza senke.To su oni koji su okoristili i još koriste ovu korupciju a to je vrlo ozbiljna i uticajna masa u narodu.Čak i fizički pored ekonomskog.

Инциденти у Кули: Жандармерија између грађана и припадника СНС-а (ВИДЕО)​

00:16 21.05.2025.

У Кули је вечерас дошло до инцидената између мештана и више десетина непознатих мушкараца који су од јутрос у том месту, сазнаје Бета.​

Инциденти у Кули: Жандармерија између грађана и припадника СНС-а (ВИДЕО)​

00:16 21.05.2025.

У Кули је вечерас дошло до инцидената између мештана и више десетина непознатих мушкараца који су од јутрос у том месту, сазнаје Бета.​

Idemo ka gradjanskom ratu.

Idemo ka gradjanskom ratu.
Ne treba se plašiti građanskog rata. Moguć je naravno, ali pristalice SNS-a nemaju tako jak motiv za borbu, osim vladajućih, koji bi u svakom slučaju gledali sve to iz prikrajka. U slučaju da dođe do toga lojalisti bi se povukli za dan, dva. Oni u suštini znaju da nisu u pravu, ali to sićarenje ih još drži uz SNS.

Ne treba se plašiti građanskog rata. Moguć je naravno, ali pristalice SNS-a nemaju tako jak motiv za borbu, osim vladajućih, koji bi u svakom slučaju gledali sve to iz prikrajka. U slučaju da dođe do toga lojalisti bi se povukli za dan, dva. Oni u suštini znaju da nisu u pravu, ali to sićarenje ih još drži uz SNS.
Ali ako hoćemo iskreno Vučić nas je već i uveo u hladni građanski rat.

Autorska
"Opijeni, ogrizli u zabludi, skloni zlu.."?? "Ljudi slabijih kongitivnih sposobnosti"?
O kome i čemu ti pišeš?
Nekim teroristima, fašistima, banditima, nacistima..?

"Opijeni, ogrizli u zabludi, skloni zlu.."?? "Ljudi slabijih kongitivnih sposobnosti"?
O kome i čemu ti pišeš?
Nekim teroristima, fašistima, banditima, nacistima..?
O sendvičarima i nepismenom dijelu stanovnika. O batinašima. Lopovima i još par kategorija loših ljudi.

Aham.. pokušavaš opravdati da se 70% stanovništva etiketira kao da su neki teroristi, fašisti.. ?
Nije to etiketiranje, to je stvarno stanje, na žalost. Koji je procenat ne znam i ne ulazim u to, ali očigledno jedan veći broj ljudi je izgubio moral, kompas... ili ga nikada nije ni imao, nego je to samo vješto krio. Ono što ne valja, ne valja, ne treba to procentovati, a ni braniti. Od toga se treba distancirati ili potpuno otuđiti, ako se vidi da tu popravke nema.

Back