Severina: Neću više nikad doći u Srbiju dok ovaj ne sjaše s vlasti

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To znači šta i jedni i drugi su se nekako već oprostili od tog Kosova samo što će guzonja svoje izdajstvo da pokriva jeftinim nacionalizmom tako što ratuje sa regionalnim pevaljkama u odbrani srpstva
Управо тако.Вучић и опозиција се гложе само око тривијалних ствари.То је више козметички сукоб, опозиција би радило исто што и Вучић, само углађеније, са мање простаклука.

Што се тиче естраде, нама је суђено да и даље будемо нека квази-Југославија , овде свако мора да пева, глуми и зарађује паре, а сви остали ће имати своје посебне естрадне просторе, у које не може баш свако да уђе.

Tadić recimo nije hteo da ugasi te tkz.paralelne isntirucije na severu Kosova a onda su došli Toma i Vučić i ostalo je istorija sećaš se valjda ne dam Gazivode ! pa ih je dao kao i sve ostalo što je dao,vodimo 5:0 pa je rambo Radoičić ipak morao da bega itd.rezultat njegove politike na Kosovu je totalna katastrofa države Srbije dole nema ni u tagovima čak je i dinar proteran

Tadić se povukao kad je video da njegova politika ne pije vodu i da vodi u katastrofu.
Sad je prioritet mir a šta mora da se desi desiće se.
Da je po vama lokalcima opet kažem, gorelo bi i nebo i zemlja.

Jedan od komentara na Redditu : “Prvo Topalko, sad Severina, pitam se ko je sledeći na estradi koga će Žvaldemor da proganja?“
Juce je Dačić nešto pričao o nekakvim spiskovima koji ce da se ažuriraju i da se ovako nešto više nece dogoditi .
O čemu se ustvari radi u ovoj blamaži sa Severinom?
Da li je Severina hrvatski špijun i neprijatelj države Srbije?
Gluposti , izjasnila de ze genocid u Srebrenici i protiv kopanja litijuma to je sve sto im smeta.

Ако у свијету политике тражиш морал, поштење, досљедност, одсуство најнижих људских порива, тражиш на погрешном мјесту.
Замишљам једног Лаврова како коментарише старлете.
Није се десило. ;)
Значи дно дна смо ко нам чини политичке структуре.
Копирамо умирући запад у свих сферама.

Замишљам једног Лаврова како коментарише старлете.
Није се десило. ;)
Значи дно дна смо ко нам чини политичке структуре.
Копирамо умирући запад у свих сферама.
U Rusiji zabrana ulaska ne bi bila vijest. A da ne pričam da ovakvim kao Seve ne bi palo na pamet da probaju da priđu granici Rusije. Ne da još komentarišu.

Ne znam, a koliko Srbija treba da plati Judenfrei Beograd, prvi grad na svijetu?
Jel to mali ili veliki zločin?
Kako tarifiraš?
ne lupaj

i tu ste prednjacili. drugo to judenfri je delo hitlera i nameta u holokaustu, na svim teritorijama pod okupacijom nemacke.

vi ste nemacka sestrica. to je razlika.

drugo , cak i takva nemacka i nacisti, nisu imali deciji logor . U tome je HRVATSKA JEDINA NA SVETU.

dakle, kako to tarifiraš ? jel dečiji logor - mali ili vleiki zločin ?

jel to zločin ili genocid?

jel to obeležje monstruma ?

ne lupaj

i tu ste prednjacili. drugo to judenfri je delo hitlera i nameta u holokaustu, na svim teritorijama pod okupacijom nemacke.

vi ste nemacka sestrica. to je razlika.

drugo , cak i takva nemacka i nacisti, nisu imali deciji logor . U tome je HRVATSKA JEDINA NA SVETU.

dakle, kako to tarifiraš ? jel dečiji logor - mali ili vleiki zločin ?

jel to zločin ili genocid?

jel to obeležje monstruma ?
Pa jel Srbija PRVA imala Judenfrei grad ili nije?
Kako to tarifiraš?

I onako usput, sa dječjim logorima imam veze koliko i ti, zašto pitaš mene a ne pitaš sebe? Kolika je tarifa?

Pa jel Srbija PRVA imala Judenfrei grad ili nije?
Kako to tarifiraš?

I onako usput, sa dječjim logorima imam veze koliko i ti, zašto pitaš mene a ne pitaš sebe? Kolika je tarifa?
Aj ne kaki da prostis

Srbiju predstavljas ko toboz mrzitelje jevreja..

Taj judenfri je naziv, u vreme okupacije. Hrvatska je i u tome prednjalila po datumu... A koga boli kur za nazive nacista...

Sto sto vu niste bili pod okupacijom vec ste bili SESTRICA NEMACKE

Dakle, tipično hrvatski, izbegava odgovori vezanje na izmisljotine.

koliko TARIFIRAŠ JEDINI DEČIJI LOGOR na svetu?

Pazi, JEDINI! To mu dođe da niko na svetu nije imao takav monstrumački mozak i ideje ko HRVATI?

Samo nam pojasni jel to mali zločin ili veći od svih zločina?

Neko je ovo postavio na drugoj temi:

1993. pevala za HDZ i nosila majicu sa likom Franje Tuđmana

1999. snimila pesmu "u znak podrške albanskom narodu u borbi za oslobođenje Kosova od srpske okupacije"

2006. godine se nudila da glumi u filmu koji hrvatskog zločinca Ante Gotovinu predstavlja kao heroja

2009. htela da peva na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Kninu

2021. (mart) Za razliku od Gotovine koji joj je heroj, Ratka Mladića nazvala Hitlerom

2021. (septembar) vređala patrijarha SPC Porfirija

2022. pričala javno o Srebrenici, naglašavajući da je tu počinjen genocid

2024. poručila na dočeku Nove godine u Crnoj Gori: "Ne dajte Crnu Goru", dok je tri godine ranije izjavila: "Samo mi se čuvajte, Crnogorci! Nemojte da vas neko dira!" - što su poruke upućene protiv Srbije i srpskog naroda, a ovo predstavlja pokušaj zavade i podstrekivanja na mržnju.

Zena je muzicarka u stilu Bore Todorovica u onom filmu, jeste li muzicari, jesmo, a jeste, nismo.
Od toga zivi i to zivi dobro.
Svejedno, nije moja stvar.

Medjutim, cim nasa vlast pocne da pravi cirkuske atrakcije, mogu slobodno da tvrdim da neke kradje negde ima. Ne moram ni da imam dokaz, ne moram ni da je vidim ali glavu dajem da je tu. Sto veca tacka - to veca kradja...ili neki tome slican marifetluk.

Mlate narod da se bavi Severinom.
A i Severina se da mlatiti pa su se medjusobno fino razumeli.

Simboli slobodne misli su nam Severina, Topalko, Zlatan Ibrahimovic i Nada Topcagic...da ih zberemo na gomilu dva razreda srednje skole zbirno nemaju.

Usput ako je nekome žao Severine i pita da li i zašto to tako treba nek pročita ovo

https://www.atvbl.rs/vijesti/region...ahQMJx9WJkJUXm5m2g_aem_PTVrt_lJRLfMocEWh-raGw

Osuđeni zbog pjesme koju čak nisu izveli u Hrvatskoj.
Ko placa porez Hrvatskoj, sigurno treba da se brine o tome sta hrvatski paraziti zabranjuju.

Posto meni pare ne otimaju hrvatski drzavni paraziti, nego ovi iz Srbije, sigurno ce mi 312321312 puta biti bitnije sta banda drzavnih parazita iz Srbije radi, nego tamo neki u Hrvatskoj.

Poslednja izmena:
Zena je muzicarka u stilu Bore Todorovica u onom filmu, jeste li muzicari, jesmo, a jeste, nismo.
Od toga zivi i to zivi dobro.
Svejedno, nije moja stvar.

Medjutim, cim nasa vlast pocne da pravi cirkuske atrakcije, mogu slobodno da tvrdim da neke kradje negde ima. Ne moram ni da imam dokaz, ne moram ni da je vidim ali glavu dajem da je tu. Sto veca tacka - to veca kradja...ili neki tome slican marifetluk.

Mlate narod da se bavi Severinom.
A i Severina se da mlatiti pa su se medjusobno fino razumeli.

Simboli slobodne misli su nam Severina, Topalko, Zlatan Ibrahimovic i Nada Topcagic...da ih zberemo na gomilu dva razreda srednje skole zbirno nemaju.
Od REČI DO REČI potpisujem!

Aj ne kaki da prostis

Srbiju predstavljas ko toboz mrzitelje jevreja..

Taj judenfri je naziv, u vreme okupacije. Hrvatska je i u tome prednjalila po datumu... A koga boli kur za nazive nacista...

Sto sto vu niste bili pod okupacijom vec ste bili SESTRICA NEMACKE

Dakle, tipično hrvatski, izbegava odgovori vezanje na izmisljotine.

koliko TARIFIRAŠ JEDINI DEČIJI LOGOR na svetu?

Pazi, JEDINI! To mu dođe da niko na svetu nije imao takav monstrumački mozak i ideje ko HRVATI?

Samo nam pojasni jel to mali zločin ili veći od svih zločina?
A zašto to meni govoriš, objasni mi. Zašto to sve ne pitaš sebe?
Kako se osjećaš kada znaš da si jedini imao dječji logor na svijetu? Kolika je tarifa?

U Rusiji zabrana ulaska ne bi bila vijest. A da ne pričam da ovakvim kao Seve ne bi palo na pamet da probaju da priđu granici Rusije. Ne da još komentarišu.
Tako je, U Rusiju upadaju muslimanski teoriristi i ukrajinski vojnici, posto je ista busna kao sito; nemaju bas vreme da se bave ovakvim besmislenim starletama.

Doduse, bila je vest kada su hapsili jednu americku kosarkasicu koja igra u Rusiji zbog grama vutre.

U kojoj to zemlji mozete da pricate ruzno o jednom narodu a da vam ta drzava dozvoli da udjete u nju,nijedna na svijetu to ne dozvoljava ne vidim razlog zasto bi to Srbija uradila

Stoickov cuveni fudbaler Barselone koji je dugo zivio u Spaniji i cesto posjecuje tu zemlju.Covjek je javno podrzao nezavisnu Kataloniju nije proslo ni par dana zvanicni Madrid je Stoickova proglasio persona non grata odnosno nepozeljna osoba na teritoriji cijele Spanije

A Stocikov je dao samo jednu izjavu.A Srbija je vratila Severinu sa granice posle mora i mora uvreda na racun Srbije.Neko ce reci pa to je njen stav ima na to pravo,tacno ali i Srbija ima pravo na svoj stav i zauzela ga je.Ne volis taj narod tu drzavu, smatra ih neko otpadom ali zasto onda taj neko dolazi u tu drzavu.Ja prvi ne bi isao u goste na mjesto gdje ne volim da idem

Zamislite tu svijest nekoga pljujete i blatite i onda idete u goste kod tog i jedete i pijete a ako ste javna licnost pa mozda i koncert napravite i gledate ga u oci bez srama

U kojoj to zemlji mozete da pricate ruzno o jednom narodu a da vam ta drzava dozvoli da udjete u nju,nijedna na svijetu to ne dozvoljava ne vidim razlog zasto bi to Srbija uradila

Stoickov cuveni fudbaler Barselone koji je dugo zivio u Spaniji i cesto posjecuje tu zemlju.Covjek je javno podrzao nezavisnu Kataloniju nije proslo ni par dana zvanicni Madrid je Stoickova proglasio persona non grata odnosno nepozeljna osoba na teritoriji cijele Spanije

A Stocikov je dao samo jednu izjavu.A Srbija je vratila Severinu sa granice posle mora i mora uvreda na racun Srbije.Neko ce reci pa to je njen stav ima na to pravo,tacno ali i Srbija ima pravo na svoj stav i zauzela ga je.Ne volis taj narod tu drzavu, smatra ih neko otpadom ali zasto onda taj neko dolazi u tu drzavu.Ja prvi ne bi isao u goste na mjesto gdje ne volim da idem

Zamislite tu svijest nekoga pljujete i blatite i onda idete u goste kod tog i jedete i pijete a ako ste javna licnost pa mozda i koncert napravite i gledate ga u oci bez srama
Северина није било ко. Она је двострука српска снајка :)
А и нисам чуо да је пљувала по нашем народу. Само по појединим политичарима и неким тамним мрљама из прошлости које су проузрочили неки од политичара, а које нико нормалан не би требао да подржава.
Севе је у разговору са обичним људима потпуно обична, нормална особа, без икакве ароганције и узноситости.
Многи јој спочитавају неке ствари из прошлости, али како рече Господ нека онај ко је без греха први баци камен.
Севе интернационале, добра певачица и забављачица.

Back