Sever protiv juga Hrvatske

Ima neka veza u načinu razmišljanja između navijača i pripadnika specijalnih jedinica. Mnogi od njih vole tu vrstu ponašanje, bez ikakve veće ideje, nekog važnijeg cilja. Vole da se biju, pa i ubijaju, i tu se završava sva filozofija kad je reč o njihovim tučama.

Mada imaju nekakve kodekse i merila uspešnosti. Npr. otmu zastavu rivalima, pretuku ih u gostima i sl.

Глупости! :lol:
Ово јутрос је само блага копија РУСКИХ навијачких Туча...
Спартак против Зенита и томе сл.

Ma ovde tuča u rusiji traje svega minutu, znam tu tuču.
I odma se razbeže svi.
U Splitu je tuča trajala između deset minuta do pola sata, kako po kojim izvorima, I nije bilo pomeranja BBB linije.
Upali zvuk na ovom snimku. čuti ćeš Splićane koji snimaju da komentarišu "ovo traje pola ure"
I povećaj snimak, ovde je BBB potpuno opkoljen i brojčano nadjačan četiri puta, i uspeva da izvuče minimalnu pobedu.
https://www.facebook.com/share/v/1AM29gn3vh/

!!!!!!!!!

Da im pošaljemo Dinka, Sabahudina i Milu.
Mila & Co. su već tamo, nisu se vraćali od kad je emitovan snimak o “gerilskim akcijama”.

CBF5E999-0882-4695-841E-FA8131C9B090.jpeg

Žestoka tučnjava, a nosile se rukavice i štitnici za zube;

36727213.jpg

samo je jedan Torcidaš igrao na kvarno i koristio teleskopsku palicu.

Inače, BBB su se odlučili na taktiku iz filma 300;

34ef39da4c5dbc03d759ed4c5f824a80.jpg

ali su dobili po tamburi zato što je Splićana bilo duplo više.

:mrgreen:

Tek jedna slomljena vilica, ostalo ogrebotine.
Da ne bude zabune, veseli me kada bilo koji huligan dobije po lampi, ali me ipak za nijansu veseli više kada po lampi dobiju navijači Jajduka, nego Dinama.
Prava "tučnjava", ako je uopće i bilo, nastala je tek u stanici kada je murija krenula pendrečiti, zato što se cijela javnost sada sprda interventnom policajcu kojem je huligan pobijegao vezan lisicama.

🤣

Sada je kao tobože policajac već imao tri operacije koljena i zbog trčanja završio na četvrtoj, a na videozapisu se točno vidjelo da se zapuhao kao parna lokomotiva i više nije mogao.
Uostalom, takva šklopocija nema uopće što radi u interventnoj.

Poslednja izmena od moderatora:

Back