Sever protiv juga Hrvatske

Retardi kao i u Srbiji; u sluzbi drzavne tajne agencije za prljave poslove i dilovanje droge.

Za to vreme im politicari iseljavaju sunarodnike, uvoze 💩 shitskins da im sutra yebu zene kao po Nemackoj, Francuskoj i ostatku zapadne Evrope kad oforme svoja geta u gradovima.
U vezi ovog si u pravu:
Za to vreme im politicari iseljavaju sunarodnike, uvoze 💩 shitskins da im sutra yebu zene kao po Nemackoj, Francuskoj i ostatku zapadne Evrope kad oforme svoja geta u gradovima.
Ali sprega vladajuće klike i huligana nije ni približno toliko tijesna kao u Srbiji.

Hrvatska ima svoje vlastite probleme, a to su odvratni branitelji koji smrde, prde, štipaju za oči i nedodirljivi su (čast iznimkama koji su mobilizirani i nisu potezali nožine na srpsku starčad i djecu).
Rado bih se mijenjao za Partizanove mafijaše, kada bih Srbima mogao uvaliti Zenge, s njihovim peMzijama i privilegijama.

Danas u Splitu kulminacija rivaliteta severa i juga Hrvatske.
Na navijačkim kanalima već se govori o najgoroj tuči u istoriji huliganizma.
BBB i Torcida iskoristili su hrvatski derbi da Split pretvore u klanicu, sa velikom, dogovorenom tučom i desecima tuča koje su preplavile Split, a u sve su uključeni brutalni borilački klubovi iz Splita i Zagreba.
HAOS!
Zanima me kako komšije gledaju na ovaj rivalitet? Jel bezbedno purgerima ići na Split?
Naime, ja sam veliki hrvatoljubac, ali ne bi hteo da najehbem u Splitu, kao stanovnik Zagreba (ponekad živim u ZG na momente, jer me posao iz Beograda odneo u Zagreb, pa sam često u Zagrebu na par tjedana, a jednom sam živeo tamo par meseci)

Плаво-бијела је тражена боја ове године. :bye:

I biti i nije neka naročita tučnjava bila.
Kad pobednici izgledaju ovako, tučnjava je bila vrlo lepa

1746309978816.png

1746310107017.png

Lijepo druženje, poštena borba.
U Hrvatskoj je pravilo da se bori au naturel, samo s onim što ti je Bog dao, šake i noge. To jača karakter.
Zabranjeno, noževi, palice, kamenje, vatreno oružje.
Tko pokuša kvarno to se rješava interno ili obavijesti policija.
Zato su se Grci, koji se često bore noževima i palicama, međusobno poklali u bežaniji s noževima u rukama kad su vidjeli da BBB-oci ne uzmiču. Slab karakter koji se skriva iza oružja.

Lijepo druženje, poštena borba.
U Hrvatskoj je pravilo da se bori au naturel, samo s onim što ti je Bog dao, šake i noge. To jača karakter.
Zabranjeno, noževi, palice, kamenje, vatreno oružje.
Tko pokuša kvarno to se rješava interno ili obavijesti policija.
Zato su se Grci, koji se često bore noževima i palicama, međusobno poklali u bežaniji s noževima u rukama kad su vidjeli da BBB-oci ne uzmiču. Slab karakter koji se skriva iza oružja.
Pavijani i gorile se mlate tako kao ti huligani. Za majmune je to normalno ponašanje, ali ne i za ljude.

To su nasilni idioti. Ja bih ih poslao u rudnik da tamo troše snagu. A ti smanji malo doživljaje sa promocijom huliganizma, to je nenormalno majmunsko ponašanje.
Meni je to lepo
Uostalom videt ćeš da će sad naši odma pokušat kopirat ovo.
BBB deluju jezivo, čuo sam da je njihov predlog bio hiljadu na hiljadu na dogovoreno, ali torcida tvrdila da ne može skupit toliko za tuču, a kad su danas BBB došli u manjoj grupi torcida na kraju izašla u grupi od hiljadu ljudi na ovih 120, i opet izgubila, prosto neverovatno
1746310913143.png

Meni je to lepo
Uostalom videt ćeš da će sad naši odma pokušat kopirat ovo.
BBB deluju jezivo, čuo sam da je njihov predlog bio hiljadu na hiljadu na dogovoreno, ali torcida tvrdila da ne može skupit toliko za tuču, a kad su danas BBB došli u manjoj grupi torcida na kraju izašla u grupi od hiljadu ljudi na ovih 120, i opet izgubila, prosto neverovatno
Pogledajte prilog 1723232
Da su države na ovim prostprima normalne i ozbiljne zabranile bi huliganake grupe od kojih ne dolazi ništa dobro, već samo loše stvari poput besmislenih tuča u kojima se fizički povrjeđuju ljudi a ponekad i smrtno stradaju, dilovanja droge itd. Velja Nevolja dolazi iz tih navijačko-huligskih krugova, a sličnih njemu ima na hiljade samo nisu isplivali na vrh kao on. Britanija kao ozbiljna država je iskorjenula navijački huliganizam, a prije par decenija njihovi huligani su bili najžešći.

Da su države na ovim prostirima normalne i ozbiljne zabranile bi huliganake grupe od kojih ne dolazi ništa dobro, već samo loše stvari poput besmislenih tuča u kojima se fizički povrjeđuju ljudi a ponekad i smrtno smrtno stradaju, dilovanja droge itd. Velja Nevolja dolazi iz tih navijačko-huligskih krugova, a sličnih njemu ima na hiljade samo nisu isplivali na vrh kao on. Britanija kao ozbiljna država je iskorjenula navijački huliganizam, a prije par decenija njihovi huligani su bili najžešći.
Huliganska i navijačka kultura u Srbiji nije usporediva sa onom u Hrvatskoj. U Srbiji su oni instrumentalizirani od vlasti za svoje ciljeve, a ovi u takvoj zaleđini nadmašili i mafiju u ilegalnom biznisu.

Da su države na ovim prostirima normalne i ozbiljne zabranile bi huliganake grupe od kojih ne dolazi ništa dobro, već samo loše stvari poput besmislenih tuča u kojima se fizički povrjeđuju ljudi a ponekad i smrtno smrtno stradaju, dilovanja droge itd. Velja Nevolja dolazi iz tih navijačko-huligskih krugova, a sličnih njemu ima na hiljade samo nisu isplivali na vrh kao on. Britanija kao ozbiljna država je iskorjenula navijački huliganizam, a prije par decenija njihovi huligani su bili najžešći.
Opisao si naše huligane iz Srbije.

Back