Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
htjedoh napisati nisam nista ukrala pa se sjeti sada.. mislim da sam imala oko 6 god, bila sam na rodjendanu kod drugarice i ukrala sam joj snalu za kosu! i sad je se sjecam, velika metalna snala sa zelenim platnom u obliku masne!
naravno, nikad je nisam stavila, i kako bih kad sam se druzila snjom stalno! :roll:
a nisam ni voljela snalice! :confused:
Na ekskurziji u Budimpesti, generacija je masovno krala neke gluposti, zehebacije radi.
Ja- nista! nesto sam se uvijek bojala uhvatice me, osramoticu se zbog gluposti! :(

kada hodam po nekoj stazi, poplocanoj ili sa bilo kakvom podelom povrsine,
uvek gledam u koju kockicu/plocicu stajem, na koju liniju i ispod kog dela stopala je linija kad nagazim i odmeravam gde i koliko pruzam sledeci :confused:
:think: jeste cudna navika... :D

• Podržavam
Reactions: ®
Ja mnogo volim one radnje za majstore gde se prodaju srafovi, katanci, sipke, kljesta, srafcigeri, testere ... ma znate o cemu pricam. A uopste nista ne popravljam i skoro nikada ne majstorisem... ali sam u stanju da proucavam eksere (e sad, kad ja ni ne znam kako se sve te stvari zovu!) i te dzidza bidze mnogo pazljivije od nakita ili sminke :lol: I mnogo me privlace uniforme, ali samo radnicke - gumene cizme, zastitna odela, djubretarske i kuvarske odore, zastitne maske i slicno. To bi bio primer mog cudnog ponasanja - takve radnje me privlace kao magnet (stidim se da priznam sta sam sve u stanju da kupim u jednoj takvoj radnji, kada sam pri lovi).

citam temu unazad..
pa jel' moguce da ni jedna nista nije ukrala
posto je napunila 10.god?
plus..jesti voce iz tudje baste, kad si dete...ne smatram kradjom..
(starijima bih zamerila sto ne pitaju)
mozda ja nisam normalna..ali mi nikada nije palo na pamet
da jurim decu, ili se zalim njihovim roditeljima..
ako ih zateknem da jedu tresnje..
mada jednom..u banji vrujce..
umalo ja ne izgubih glavu zbog par klipova kukuruza..
(imala sam mnogo vise od deset godina..)
za cvece bih vec vikala..ali ne zato sto mi zao cveca,
nego sto obicno pogaze\polome sve ostalo oko njega..

cudne navike...
pijem caj leti..i to topao, ne mislim na ice tea..
to je mnogima cudno..
umacem slane stapice u eurokrem i tako ih jedem..
a imam i jednu totalno frik naviku..
nikada ne setam u carapama po kuci i onda obuvam cipele\patike\cizme..
cesto za izlazak iz kuce..uzimam ponovo cist par carapa iz fijoke..
iako sam to jutro vec uzela nove..
(znaci opsednuta sam sa cistim carapama :lol:)

Poslednja izmena:
kada hodam po nekoj stazi, poplocanoj ili sa bilo kakvom podelom povrsine,
uvek gledam u koju kockicu/plocicu stajem, na koju liniju i ispod kog dela stopala je linija kad nagazim i odmeravam gde i koliko pruzam sledeci :confused:
:think: jeste cudna navika... :D

Joj,imam slican trip sa stepenicama,uvek moram da gazim istim delom svih stepenica,na isto mesto,da gledam gde sam stala na prvoj stepenici,pa se tako penjem dalje.

kad se osecam tesko ,odem na groblje... setam,posedim malo pored groba bake i deke,i tad mi bude bolje...mozda bolesna/morbidna navika,ali sta cu.

i ne mogu da spavam sa jastukom,ne podnosim da imam nesto pod glavom dok spavam...

da da
ne znam dal ste vi uočile, a ne kažem da je i kod njih dve to slučaj
da su ti blaži vidovi OCD-a postali jaaaako popularni nakon tog filma =)

p.s. ja nemam čudne navike, imam samo glupe neke. koje nisu ni vredne pomena

jedem palačinke sa paštetom...a jogurt sa eurokremom...ali meni to ne spada u čudne navike
o koliko mi se samo ljudi čudi za neke stvari a ja sad ne znam šta da napišem...:dash: blokada...
e da pre nego bilo gde da krenem obavezno se vratim kući ponovo...uvek imam dobar razlog...večito se vraćam...ne sećam se da sam negde krenula a da se ne vratim kući...pa makar da proverim šporet ili peglu...
A peglu ću da počnem da nosim sa sobom...lakše ,nego da razmišljam...

Не стигох јуче да напишем ништа о крађама (била сам оправдано одсутна;))...

Као клинка учестовала сам у крађама лубеница...али углавном сам само била ту, никад ја нисам крала...
Никад нисам крала из продавница, мада су клинци из мог друштва и то радили...

У средњој школи је моје друштво ухватила манија крађа књига по библиотекама... Тако да и дан данас имам богати колекцију испечатираних књига...:rumenko:

А онда нам је разредни рекао да није у реду красти из библиотеке, али да је сасвим ок красти из књижаре....тако да сам се прешалтала на књижаре...:mrgreen:

Док сам студирала дешавало ми се само да понекад украдем из библиотеке књигу која ми треба на дуже (јер су смеле да се задржавају само две недеље), а кад полим испит онда је исто тако тајно вратим на место одакле сам је мазнула....:)

Што се кжижара тиче - врхунац му је био једног дана (већ сам била запослена) - 5 комата! :zper::D

Данас више не крадем - има бар 10 година да ниједну књигу нисам мазнула, чак ни на сајму књига.....:confused: Остарило се и онемоћало....:(

Иначе, док сам била студенткиња крале смо чаше и шољице за кафу из кафића....кад год нам затреба нови сервис..:mrgreen:. Имала сам једну велику ташну и једно вече у новосадском Атријуму мазнуле смо цео комплет од 6 чаша! :mrgreen:

Ето!
А сад кад дођу да ме уапсе, ви ћете бити криве....:confused:

Ja ne mogu uvece da legnem dok ne sredim celu kucu i dok sve stvari ne budu na svom mestu, jer volim da ustanem ujutru i da me ne ceka nikakvo spremanje (kad me vec ceka gomila raznog drugog posla).

E cini mi se da u sredjenoj kuci ne bih mogla ni oka sklopiti, bez haosa veceg ili manjeg stepena nema mi normlalnog zivota:mrgreen:

Ostalo cu pisati kasnije, odosmo mi da proslavljamo prvi dan u skoli:p

Ne jedem ništa mlako - samo vrelo. Recimo supa ključa na šporetu i odmah je iznosim i jedem.
U restoranima uvek insistiram da jelo bude vrelo - ili ga ne pojedem.
Kad kupujem burek ili forneti čekam da mi izbace tek špečenu tepsiju.

Tuširam se toliko vrelom vodom da mi ponekad izađu i plihovi(crvenilo uvek)

Nikad ne kupujem bilo šta u ljubičastoj boji (osim plavog patlidžana)

Ako Alfa dežura, spavam sa upaljenim svetlima
Plašim se mraka

Imam raznolike sunđere za različite namene - jedan za pranje kade i lavaboa, drugi za gornje, treći za donje pločice, posebna krpa za slavine, u kuhinji jedan za šporet, drugi za policu, treći za sudove (ovo sam mislila da je normalno, ali vidim da se smatra čudnim, pa ga eto na ovoj temi)

Ne vozim male automobile - samo karavane

Ne jedem masno, čak ni ono belo kroz suvi vrat

Ako moram da operem nešto od sudova na ruke, nikad bez rukavica, onih hiruških.Gadi mi se masnoća između prstiju - ja i ćufte pravim pomoću dve kašike.

Novine čitam od pozadi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back