Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moj sin kad je imao oko 2 god, onako, iz kolica, u prolazu pokupio 1/2l Bravo:lol: na zemunskoj pijaci

Nisam ni primetila al moja cerka od 4 god pocela da vice:zcepanje: - vidi mama bebana kako krade

:zcepanje::zcepanje:
Али, пази малу!!!

Иначе, ја јесам чувала страже у неким акцијама, али сама нисам смела никад ништа да узмем. И даље мислим да је кукавичлук у питању, јер да су моралне вредности, не бих јела чоколаду кад ми је поклони другар, а знам да је мазнута...

ja nisam krala po dragstorima, bibliotekama, prodavnicama.
jesam zimi kad prođem kroz neke ulaze gde su izneli ljudi cveće, saksijsko naravno, uzimala pelcere. Mada ono kažu pelcer da bi se primio treba da se krade, te možda ovo i nije krađa no moranje, mislim zarad pimanja:mrgreen:
isto sam uradila i u jednoj banci, uf kakav je bendžamin bio, ja sam samo malu grančicu odlomila, nije se ni videlo...

drugo me nije zanimalo

e ustvari ako se švercovanje u busu (gradska relacija) računa u krađu (što u suštini i jeste) onda jesam, kraduckala sam

:zcepanje::zcepanje:
Али, пази малу!!!

Иначе, ја јесам чувала страже у неким акцијама, али сама нисам смела никад ништа да узмем. И даље мислим да је кукавичлук у питању, јер да су моралне вредности, не бих јела чоколаду кад ми је поклони другар, а знам да је мазнута...
Evo bar nekoooooo potpunooo iskren i otvoren !
p.s.(posle mene):)

Kad sam imala oko 10 godina odlucim da predjem kod komsije u vikendicu da berem ruze.
Mi ih na placu nismo imali a ja sam iz nekog razloga zelela ruze u vazi.
I smatrala sam da je sasvim ok da posecem njegove kad on vec nije tu i svakako ce uvenuti.
Pa kad vec venu bar nek venu kod mene u vazi. :(

Al bas u trenutku dok ja secem ruze komsija stize u vikendicu i zatice me na delu.
Nije mi rec rekao.
Ja sam objasnila sta radim on je rekao nema problema i usao u kucu.

Moj tata nije mislio da to nije problem.
Smatrao je to za kradju te da sam ja uhvacena na delu i tukao me je nekim prutom debelim ko palac i dugackim bar metar ipo sve dok nisam bila modra.
Bukvalno.
Danima nisam mogla da sedim kao covek na guzi a boga mi ni na preponama.

Od tad nista nikom nisam uzela bez pitanja , a ni ruze ne volim.
Kad god bi mi neko doneo za rodjendan buket ruza mene bi podsetio na te batine koje i dan danas pamtim.

A da stvar bude ironicnija, upravo moj tata mi za svaki rodjendan salje buket ruza u koje ih ima onoliko koliko godina slavim ...Verovatno se ne seca kako me je zbog njih tukao ...al ja se secam .

Kad sam imala oko 10 godina odlucim da predjem kod komsije u vikendicu da berem ruze.
Mi ih na placu nismo imali a ja sam iz nekog razloga zelela ruze u vazi.
I smatrala sam da je sasvim ok da posecem njegove kad on vec nije tu i svakako ce uvenuti.
Pa kad vec venu bar nek venu kod mene u vazi. :(

Al bas u trenutku dok ja secem ruze komsija stize u vikendicu i zatice me na delu.
Nije mi rec rekao.
Ja sam objasnila sta radim on je rekao nema problema i usao u kucu.

Moj tata nije mislio da to nije problem.
Smatrao je to za kradju te da sam ja uhvacena na delu i tukao me je nekim prutom debelim ko palac i dugackim bar metar ipo sve dok nisam bila modra.
Bukvalno.
Danima nisam mogla da sedim kao covek na guzi a boga mi ni na preponama.

Od tad nista nikom nisam uzela bez pitanja , a ni ruze ne volim.
Kad god bi mi neko doneo za rodjendan buket ruza mene bi podsetio na te batine koje i dan danas pamtim.

A da stvar bude ironicnija, upravo moj tata mi za svaki rodjendan salje buket ruza u koje ih ima onoliko koliko godina slavim ...Verovatno se ne seca kako me je zbog njih tukao ...al ja se secam .

:zcepanje: :zcepanje:
Verovatno se i on seca, ali zeli da te potseti da vise ne smes to da radis... :rtfm:
Iz godine u godinu... :mrgreen:

srce malo...:rotf::rotf::rotf::rotf: bas mi te zao...navukle te urmasice da se odas:zcepanje:
Ti si najveci bandit ovdje hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahha, samo pocni vikat "kaj" i pomislcu da si ti moja frendica koja je organizirala kriminal hahahhahahah:zcepanje:
:rtfm:
Fjaka, fjaka... Gde li ce ti dusa, zeno? :eek:
Pa ti si jos kao mala organizovala kradje... :think: Sta li sada radis? :lol:

:cmok2:

Ja, hm, ja sad kradem uzdahe:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: Boze opicilo me danas!
Ozbiljno: Nisam ja organizirala, nego Mara! Srica zivimo daleko jedna od druge,pa sam dobra i postena zena tko zna sto bi bilo da smo blizu

kao klinci svako vece smo krali komsiji voce :D jeste da su nam roditelji svima kupovali ne samo voce nego sve sto pozelimo, nama je "komsijino voce bilo najsladje". tresnje, breskve, jabuke... nista mi vise nema takav ukus. sve se to zavrsilo kada nas je "otkucao" mladji brat od moje drugarice. onda smo svi takve batine "pojeli" da ih i dan danas pamtim.
jaknu, marka "calvin klein", komada 1. hahahahaha
mi na zurci, ubijeni od pica, krecemo kuci i ja znam da sam ponela crnu jaknu. uzimam prvu sa civiluka i sa tadasnjim deckom a sadasnjim muzem veselo odbauljam kuci. ujitru uz mamurluk konstatujem da sam drpila neciju jaknu. aaaaaa blaaaaaaaaam. odmah zvala drugaricu koju je vlasnica jakne vec pet puta zvala i uz gomilu izvinjenja i kafu vracam jaknu. bedak :D
moze i jedna prevara?
u miss sixty radnji u delti bio je jedan kaputic u izlogu. ma ko da su ga za mene sili. ali nece da ga izvade iz izloga, kao pravila su pravila... ostavim ja njima broj telefona uz molbu da me zvrcnu kad budu menjali izlog. ok rece prodavac.
posle dve tri nedelje ja slucajno u delti, vidim menjaju izlog. ja unutra, trazim kaputic, pita prodavacica "jesu vas zvali jutros?" a ja ladno "jesu jesu". i kupim ga :D ko zna koga su oni zvali, al ne dam se ja :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back