Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kokakolu vodu ili sok nikada ne pijem iz debelozidnih čaša uključujući šoljice za kafu kojih se užasavam

burek pojedem pa tek onda popijem jogurt, ne istovremeno

pečurke spremam na milion načina a nikad ne jedem (dobro, alergična sam pa možda to i nije onda čudno)

Ne jedem ništa mlako - samo vrelo. Recimo supa ključa na šporetu i odmah je iznosim i jedem.
U restoranima uvek insistiram da jelo bude vrelo - ili ga ne pojedem.
Kad kupujem burek ili forneti čekam da mi izbace tek špečenu tepsiju.

Tuširam se toliko vrelom vodom da mi ponekad izađu i plihovi(crvenilo uvek)

Nikad ne kupujem bilo šta u ljubičastoj boji (osim plavog patlidžana)

Ako Alfa dežura, spavam sa upaljenim svetlima
Plašim se mraka

Imam raznolike sunđere za različite namene - jedan za pranje kade i lavaboa, drugi za gornje, treći za donje pločice, posebna krpa za slavine, u kuhinji jedan za šporet, drugi za policu, treći za sudove (ovo sam mislila da je normalno, ali vidim da se smatra čudnim, pa ga eto na ovoj temi)

Ne vozim male automobile - samo karavane

Ne jedem masno, čak ni ono belo kroz suvi vrat

Ako moram da operem nešto od sudova na ruke, nikad bez rukavica, onih hiruških.Gadi mi se masnoća između prstiju - ja i ćufte pravim pomoću dve kašike.

Novine čitam od pozadi

znala sam da postoji neka caka!!!! :lol: ;)

Ne jedem ništa mlako - samo vrelo. Recimo supa ključa na šporetu i odmah je iznosim i jedem.
U restoranima uvek insistiram da jelo bude vrelo - ili ga ne pojedem.
Kad kupujem burek ili forneti čekam da mi izbace tek špečenu tepsiju.

Tuširam se toliko vrelom vodom da mi ponekad izađu i plihovi(crvenilo uvek)

Nikad ne kupujem bilo šta u ljubičastoj boji (osim plavog patlidžana)

Ako Alfa dežura, spavam sa upaljenim svetlima
Plašim se mraka

Imam raznolike sunđere za različite namene - jedan za pranje kade i lavaboa, drugi za gornje, treći za donje pločice, posebna krpa za slavine, u kuhinji jedan za šporet, drugi za policu, treći za sudove (ovo sam mislila da je normalno, ali vidim da se smatra čudnim, pa ga eto na ovoj temi)

Ne vozim male automobile - samo karavane

Ne jedem masno, čak ni ono belo kroz suvi vrat

Ako moram da operem nešto od sudova na ruke, nikad bez rukavica, onih hiruških.Gadi mi se masnoća između prstiju - ja i ćufte pravim pomoću dve kašike.

Novine čitam od pozadi

Kao da si mi citala misli, a posebno ovo boldano!:worth:

Jos da dodam neke:

Kad imam goste svaki put ako netko od gostiju(klinaca) udje u kupaonu za goste odem provjeriti da li je cisto iza njih, jer ipak ne bih volila da netko od mojih klinaca ili gostiju sjedaju na kapljice urina. Wc skoljku perem 2-3 puta dnevno cistom varekinom, iza gostiju obavezno.
Kad kuham nikad ne probam pa istom zlicom promjesam to jelo.
Kantu od smeca perem cesce od stednjaka jer se gadim na istu.
Gadim se na mliko, ne mogu ga viditi na TV-u ukucani ga piju tako sto ih ja ne vidim i moraju oprati za sobom casu/salicu.

Nikad, ali nikad ne prem ves na katolicke praznike, a znam nekoliko vecih pravoslavnih praznika ni tad ne perem, jedan je Bog...
Ima toga jos al ne mogu se sititi sad....

Kao da si mi citala misli, a posebno ovo boldano!:worth:

Jos da dodam neke:

Kad imam goste svaki put ako netko od gostiju(klinaca) udje u kupaonu za goste odem provjeriti da li je cisto iza njih, jer ipak ne bih volila da netko od mojih klinaca ili gostiju sjedaju na kapljice urina. Wc skoljku perem 2-3 puta dnevno cistom varekinom, iza gostiju obavezno.Kad kuham nikad ne probam pa istom zlicom promjesam to jelo.
Kantu od smeca perem cesce od stednjaka jer se gadim na istu.
Gadim se na mliko, ne mogu ga viditi na TV-u ukucani ga piju tako sto ih ja ne vidim i moraju oprati za sobom casu/salicu.

Nikad, ali nikad ne prem ves na katolicke praznike, a znam nekoliko vecih pravoslavnih praznika ni tad ne perem, jedan je Bog...
Ima toga jos al ne mogu se sititi sad....

kantu za đubre i nemam ustvari imam jednu fensi rostfrejnu, ali je i ne koristim:rumenko:čim imam nešto za bacanje ja u kesu pa kesu u veliku kantu za đubre koja stoji u dvorištu.

boldirano potpisujem
a nisam baš toliko bogougodna, perem i radim naročito kad ne znam, a do bog i ne znam jer sam sa datumiuma posvađana, samo dani u nedelji

ne znam ni ja, ali sad se sjetih

Nikad ne pijem iz limenka, bocica ili plasticnih casa, nikad! Na kampiranje nosim staklenu, gadim se na plastiku!

ja mogu da pijem iz onih za jednokratnu upotrebu,a li iz onih od tvrde plastike koje se peru ne

ne znam zašto, prva asocijacija na te čaše od debelog stakla mi je na to da je u njima bio eurokrem (što je i bivalo u vreme mog detinjstva) i nekako imam utisak da ne mogu lepo da se operu (makar i u mašini)

Ja ne mogu iz nikakve plastike, nemam opce plasticne zdjele, nista od oplastike u kuhinji.

Inace nemam pojma datume, sem par svetaca i rodjendana djece i mm, ostalo pojma nemam.

E da i jos nesto, u kuzini uvikl imam onaj mali usisivac i usisavam u toku kuhanja, da ne raznosim po kuci ako sto padne...

Kad pijem jogurt, obavezno moram prvo da ga ocedim... Ne mogu da podnesem da ima ma tackicu onog kajmaka... :neutral:

Haljine u ormaru rasporedjujem po bojama... To mi dodje kao neka opsesija... :lol:

Volim da jedem vrelo i prezacinjeno (ok, ovo bas i nije cudno)...

Kad jedem vise jela istovremeno uvek prvo pojedem ono koje bas ne volim, omiljeno ostavim za kraj. A obicno se zasitim tako da ono koje najvise volim ne stignem da pojedem. :lol:

Sat navijam 5 min pre, najsladje mi je kad se probudim, vidim da imam jos 5 min i opet zaspim... :lol: I tako svakog jutra...

Kada citam neki roman, prvo obavezno procitam zadnju stranu... :roll:

Obozavam miris benzina, kreme za cipele, ugasene sibice...

Jako cesto perem ruke...

nemam ni ja okačene slike naše porodice

volim miris nafte, benzina, lepka, imalina

kada sam morala da pijem mleko,(dok sam bila dete, dojila decu...) cedila sam kroz cediljku da ne prođe kamak, koji inače star i tvrd jede, ali opet i to samo tz kupovni ne sa pijace i ne od makar i poznatih seljaka. Isto važi i za sir.

Jelo je najlepše ako je ljuto

Ne sedam za sto bez čeri S :supe (bistre:mrgreen:), salate, soka i soli

nemam ni ja okačene slike naše porodice

volim miris nafte, benzina, lepka, imalina

kada sam morala da pijem mleko,(dok sam bila dete, dojila decu...) cedila sam kroz cediljku da ne prođe kamak, koji inače star i tvrd jede, ali opet i to samo tz kupovni ne sa pijace i ne od makar i poznatih seljaka. Isto važi i za sir.

Jelo je najlepše ako je ljuto

Ne sedam za sto bez čeri S :supe (bistre:mrgreen:), salate, soka i soli

Ima neka tajna veza... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back