Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Cega se vi secate.........docek Nove godine 90-e i sl.....pa ja se ne secam ni gde sam 2009-u docekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nego,nesto razmisljam,sta ce prase na zenskoj temi?

Naravno da nisu, samo im je dejstvo slicno.
Sit smo mrvili sto sitnije pa mesali sa duvanom i motali u cigaretu kojoj smo prethodno izvadili filter. I bilo je lepse, jace i duze trajalo nego dejstvo trave.
Vec 17 godina i mesec nisam konzumirala ni jedno ni drugo.![]()

) kad se setim da je ta 90. bila
Te godine sam završila osnovnu, krenula u srednju... upoznala prvu veliku ljubav... Celo leto pred školu su bile neke žurke...

KATARINA!???
od tebe ovo nisam očekivala![]()

Iskreno, meni se taj vaš kutak nikada nije sviđao, previše... klanovaSecate se to je nekad bilo "nase" mesto....
I tu smo uzivale.
I smejale se , i svadjale, i svasta jos po nesto...
Novo mesto za iste stvari je otvoreno, ko ce da presece crvenu traku ???
Izvolte makaze !

.evo ovuKoju molbu? Evo ja ću odma'![]()
Da mi se omogući da se prva zapljunem jer sam bila sprečena -imala sam ispit, bilo bi neozbiljno odložiti ga zapljuvavanja radi. Ako može da ja preko reda zapljunem prva. Bilo bi lepo kad bi se sve složile i Tab vošebno ubacio pu prva ja
Lepo sam shvatila da smo ispisnice.
I ja sam bila student treće godine...
Bila već pet godina sa ALfom....
Izlazili samo po kafanama...
Trubačima gurali pare u trube...
Slutila zlo koje dolazi....
Za doček 1990 umesto torte za naše društvo spremila voćnu salatu od 20 kg banana, 15 konzervi ananasa, mandarina ni sam ne znam koliko a sve prskano sa nekih tridesetak špriceva šlaga. Sve po sistemu neka se jede do iznemoglosti ko zna kakva vremena dolaze. E neki špricevi šlaga nisu prskani na salatu, ali to je već neka druga tema....

Милева, ја ти (што би рекла Цици ,,квантитативно''), признајем запљувавање!![]()

Sram da Vas bude gospođo Vandaspamujete...
Otvorite temu za zapljuvavanje, ko došao, došao![]()

Iskreno, meni se taj vaš kutak nikada nije sviđao, previše... klanova![]()

Zene a jeste se vi spremile za sutrasnju temu???
Ja jesam i![]()
Kad sam videla kako igledaju svi oni mega frajeri na koje sam se nekad lozila , doslo mi da se lepo ubijem.
Morala sam da idem u kupailo na jako svetlo i veliko ogledalo da se vidim ...
I onda mi bi bolje.
Ja se ipak dobro drzim ....još !
![]()