Manja
Aktivan član
- Poruka
- 1.211
Mozda je tezak, ali je i najlepsi jezik na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste, pričao mi prijatelj koji strudira engleski, jezici se tako i deleengleski je tako specifincan jezik,u pocetku je jako lak i jednostavan ali kako ucis dalje otkrivas sve vise i vise zaje8ancija i teskoca i zavrzlama,nekako mi se cini da u negleskom treba da postoji vise nivoa znanja nego za ostale![]()
da da
svi znamo
jo te kjero, mi amor
i
jo te odio, maldita bruha
al kad krene da se uči to više ni od kakve pomoći nije =)
letoske sam sarađivala sa jednom španjolkom al nije tela da priča španski da malo naučim, samo kad se naljuti kaže mierda i aj kohon

...letoske sam sarađivala sa jednom španjolkom al nije tela da priča španski da malo naučim, samo kad se naljuti kaže mierda i aj kohon

Dobar dan
samo da se požalim da se ništa od planova za vikend izgleda neće ostvariti - kiša lije ko iz kabla, te ništa prozori, ništa šetnja....
vreme ko stvoreno za učenje jezika, mada se ti jezici u ovakve sumorne dane mogu i znatno lepše koristiti![]()

Pa tako misli vecinaaaa.....cesto i ja...ma lenje smoanyway, naucila sam jenu rec na spanskom
kakav pocetak
volela bih da naucim:
1. romski
2. spanski
3. italijanski
ali
ima tu 1 problem-ja sam u prilicno prakticnom fazonu-
ako mi taj jezik ne treba nemam dovoljnu motivaciju da ga ucim![]()
da da
svi znamo
jo te kjero, mi amor
i
jo te odio, maldita bruha
al kad krene da se uči to više ni od kakve pomoći nije =)
letoske sam sarađivala sa jednom španjolkom al nije tela da priča španski da malo naučim, samo kad se naljuti kaže mierda i aj kohon

Uh, kada već maštamo: ja bih malo udarila po egzotici, znači prvo arapski i turski (i dan danas mi je žao što to nisam studirala, to mi je, cenim, bila jedina šansa da ih naučim...), a onda poljski (mnogo mi se sviđa taj jezik) i naravno španski (počela sam da učim) i francuski ... da mogu da gledam filmove bez titlova![]()

Ja sam u srednjoj školi imala fazu kad sam čitala samo češku književnost i htela da upišem češki jezik.![]()