november child
Elita
- Poruka
- 18.222
..mm j eletos osam dana bezuspeshno pokushavao da izgovori "hvala" na cheshkom
i na kraju se odushevio shto moze da se kaze i "diki!"..
i na kraju se odushevio shto moze da se kaze i "diki!"..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ahoj, jak se máš?
Ano, ano, čeština je krásná ale těžká![]()

cak i sanjam na ta dva jezika bez problema
Volela bih da naucim arapski i indijski. Cak sam pocela da ucim indijski na netu, ima 1 sajt livemocha...tako nesto... i tu ima jezika koje mozes da ucis online. Moram da ga posetim ponovo da vidim da li su ubacili arapski.
nesto se mislim to bi mi bilo najprakticnije da naucim
mogla bi' onda svakodnevno da ga koristim sto na semaforima, sto na tezgama bulevara..![]()

pa dobro, zavisi od afiniteta, ali svakako je gramatika nekog jezika teza od gramatike nekog drugog jezika i slicno
grcki mi zvuci najnezanimljivije
dakle ostaju spanski i italijanski,oba mi zvuce zanimljivo,ali sam cula da je gramatika italijanskog teska : S
tačno.
predlažem španski, mada više volim italijanski.

mom mentalnom sklopu, na engleskom sam se upoznala sa mm
, i godinama nam je bio sluzbeni jezik u kuci
Ucila sam italijanski, simpa je

Koji,ako nije tajnaa?e da-ima jos 1, meni izuzetno vazan jezik koji bih volela da naucim za zivota-cincarski
Pa shvatili smo tvoju romanticnu stranu !Odoh na pijac - toliko o današnjoj romantici..Eto mene za sat-dva

Руски ми је диван, тако мек а тако моћан!
Не волим немачки, тако је тврд, груб, агресиван...
Мађарски ми је јако ружан, али јако интересантан, волела бих да га још боље научим....
Неки језици ми звуче као завитланција:македонски, словеначки,скандинавски језици... Баш су ми смешни.
Французе бих послала код оториноларинголога због свих тих назалних кркљања!
Шпански и италијански су ми лепи, романтични и мелодични....
Чешки, словачки и пољски су ми некако њањави... не могу да замислим мушкарчину који прича пољски...![]()

ocete da danasnja tema bude 'jezici koje bismo volele da naucimo'?
..kad je vec tako spontano pocelo![]()
Podrazumijeva se !Inace, konacno sam uhvatila jedan vikend za gluvarenje, slusanje muzike i nerad!
Ima dobro da ga iskoristim!