Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da odgovorim na gore pomenuto...

mislim da sam se pogresno izrazio .u svakom slucaju ja ne mislim da ima veze prosek sa pamecu, ali takodje ne mislim ni da nema...neki bi ga voleli pa ne mogu.Sto se tice tebe pajo, ja znam koliko volis rock ali to ipak nije dovoljno da se napravi dobra svirka.Treba ti inicijativa, organizacija, sposobnosti i mnogi drugi faktori.I ja ih takodje nemam ali vremenom sam naucio nesto i dok radim ucim sve vise...A za to vreme jedina stvar koju si ti uradio je bila to sto si mene iza ledja prozivao.Veliki si licemer jer si se sve vreme skrivao i nisi mi nista u lice rekao nego si mi radio iza ledja.Ma koliko ti ovo zvucalo cudno ali mnogo bih vise cenio da si mi rekao sve sto mislis u lice...Ja ne radim svirku sam vec saradjujem sa ljudima i zato ce i uspeti..

ono labavo opravdanje da te disa nebi slusao ne stoji.Ja od one frke sa tv-a kada sam digao b92 zbog dise, nemam nikakav autoritet kod dise.To sto sam precvednik parlamenta nista mi ne znaci jer disha mrzi parlament.mene takodje..I za sve sto smo do sada uradili nje nam trebalo vise od jednog odlaska kod dise.Ako racunas odlazak ogija i nemanje i sestice to je dva...Znaci da si hteo da organizujes mogao si...disa ni nezna kakav prosek imam.NITI JE BITNO!!!jedino je bitno da nesto zeli s i da ka tome ides.

sto se tice same organizacija hteo bih da ti objasnim da smo uradili mnogo vise od one audicije.Nasli smo ekstra ozvucenje po povoljnoj ceni i jos neke pogodnosti sponzore itd.Dizajniramo i postere i flajere i sliocno.Ozbiljno radimo i tvoj podsmeh nece pomoci nimalo...

a sto se tice one recenice to je tvoja izmisljotina koju si i sam otkrio da je laz...Citaj malo svoje poruke od ranije...Toliko za sada

micka_88:
Iako sam doticnu personu,tj. Ketchua jednom prilikom na hodniku pitala za ovaj forum,on je odbio da mi odgovari.Nakon toga sam ja pitala njeegove dve pretpostavljene drugarice za datum rodjenja,i uporedila sa ovim ostavljenim ovde iprovalila o kome se sigurno radi...
Posto znam o kome se radi,mogu da potvrdim da je sposoban,samo da ga mrzi da uci,secam se kakav je prosek imao u osnovnoj,a i da je na pocetku u sestoj imao nekke lepe ocene...
I da slazem se da sposobnost ne oslikava uspeh u skoli...Neko je jednostavno manje,a neko vise ambiciozan,neko je nazalost pod pritiskom roditelja,neko nije i sl.

sposobnost se ne oslikava preko proseka nego preko stvari koje si uradio...paja je mozda u pravu kad kaze da je sposoban ali nisam siguran da li bi bolje radio ...takodje kad je uveren da moze zasto nije probao...ja nisam ovde da branim sebe ili napadam paju vec da odbranim interese seste..Ja ne zelim tu svirku za sebe vec za sestu...

Ketchua:
O boze...Kao prvo,drago mi je sto cujem da paja nije organizator...Go Wet!:)
Kao drugo,on je mentol,izdrkani mentol zeljan vlasti...
Kao trece,bio sam sa nekim ortacima na toj audiciji,naterali me da ih uvedem,pa kao sviro s njima,i naravno,nismo prosli...nismo dovoljno "tvrdi"...:)

Peace 'n' Love!

samo sam hteo paju da podcetim sta je pisao o meni...

da ako te bas zanima zasto niste prosli, mogao si da pitas ali evo niste prosli ne zato sto niste bili dobri btw bili ste odlicni vec ste ispali zato sto nam se nije uklapala vrsta muzike koju ste svirali, da trebalo nam je nesto tvrdje a vi to niste imali, i jos sam ti ondfa rekao da vas ozbiljno planiramo za buduce akcije, ali koliko vidim ti ne zelis da saradjujes

ljudmila_cg_referendum je najjaci lik jer ona zna sta hoce,jer je unutrasnja dislokacija ramena direktno dovela do podvilicnih zglobova da se veoma przo kontrahuju sto nije slucaj kod gvatemalskog skoci misa ubice,jer crnci koji zive u indoneziji vole da se sale sa ozbiljnim ljudima koji zele da ucine ovaj svet takvim da ge vise niko ne moze zavoleti takvog kakav jeste jer je ona irelevantan i ne moze se desifrovati u bilo kakvom zakonu!!a U PIZDU MATEINU

hehehehehehehehehehehehehehehehehe alo bre o cemu vi pricte.Dok vi kenjate o nekim svirkama mungosi u pakistanu gladuju,ej bre GLADUJU!!!!!!!A zasto?Zato sto nasa vlada koja nikad nije marila za taxiste hoce da ukine penzioni fond africkim fokama koje nikad na izbore nisu izasle i zato irvasi koji cesto dolaze u ovu nasu zemlju zele da se poistovete sa nigerijskim majkama koje brinu za buducnost svoje dece!!EJ BRE DECE!!!!!Pa dajte ljudi da se ujedinimo i pomognemo komarcima sa slomljenim krilcima koji zele da postignu nesto u svom zivotu!!!REFERENDUM FOREVER!!!!!LJUDMILA RULEZ

felixxx:
hehehehehehehehehehehehehehehehehe alo bre o cemu vi pricte.Dok vi kenjate o nekim svirkama mungosi u pakistanu gladuju,ej bre GLADUJU!!!!!!!A zasto?Zato sto nasa vlada koja nikad nije marila za taxiste hoce da ukine penzioni fond africkim fokama koje nikad na izbore nisu izasle i zato irvasi koji cesto dolaze u ovu nasu zemlju zele da se poistovete sa nigerijskim majkama koje brinu za buducnost svoje dece!!EJ BRE DECE!!!!!Pa dajte ljudi da se ujedinimo i pomognemo komarcima sa slomljenim krilcima koji zele da postignu nesto u svom zivotu!!!REFERENDUM FOREVER!!!!!LJUDMILA RULEZ

mislim da bi ljudmila rekla RULJEZ

skituljko_sestar:
To sto sam precvednik parlamenta nista mi ne znaci jer disha mrzi parlament.mene takodje..I za sve sto smo do sada uradili nje nam trebalo vise od jednog odlaska kod dise.
Ma taj covek je nezainteresovan za mnoge stvari...Poliomio neko u mojoj ucionici neku bravu,on zvao predsednika da mu objasni neke stvari,kako ga mio nemamo,otisla ja sa jops jednom drugaricom,a on bio u fazonu,sad me mrzi da vas slusam,ionako se skola raspada,nemam nameru da vam placam braju,aj vozdra...I fino nas otera covek...

Back