Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao prvo,nemam pojma zasto o sebi govoris u trecem licu...:?
Drugo,nije katchua,nego ketchua,i nemam veze sa linch drustvom...kituljko...:)
Trece,za koseve me zabole,a i ne verujem da ce biti profita,u slucaju da necete morati jos i vi da dodajete pare...
Cetvrto,nisam rekao da me mrzi,ali kad mu kazem ko sam,pa pogleda u dnevnik....
Peto,to za bedan prosek je klasicna stereotipija,sto me cudi od nekog tako "sirokoumnog" i demokratski raspolozenog kao sto si ti...ja mozda jesam glup(najverovatnije),ali sam daleko od nesposobnog...a nisam ni znao da ima vise od jednog benda u sestoj...
Niti me interesuje...Nisam sa svojim bendom dosao na audiciju,nego sa ortakovim,posto niko nije bio iz seste,pa je bilo trulo...
A da me mrzi...To je puko nagadjanje,i ostavicu ga na tome,posto,ponavljam,ko bi dao bilo kakav autoritet u vezi sa skolom losem djaku...:?
I sesto,ne,ne mislim da sam opak,samo mislim da si drkadzija...a jesi...kao covek sam te pitao kako i zasto,a ti si mi odbrusio ko seljak...i nisi rekao da idemo u p.m.,nego samo da idemo,ali svi znamo poentu te poruke...

skituljko_sestar:
ketchua da si toliko sposoban nebi imao takav truli prosek...i
Iako sam doticnu personu,tj. Ketchua jednom prilikom na hodniku pitala za ovaj forum,on je odbio da mi odgovari.Nakon toga sam ja pitala njeegove dve pretpostavljene drugarice za datum rodjenja,i uporedila sa ovim ostavljenim ovde iprovalila o kome se sigurno radi...
Posto znam o kome se radi,mogu da potvrdim da je sposoban,samo da ga mrzi da uci,secam se kakav je prosek imao u osnovnoj,a i da je na pocetku u sestoj imao nekke lepe ocene...
I da slazem se da sposobnost ne oslikava uspeh u skoli...Neko je jednostavno manje,a neko vise ambiciozan,neko je nazalost pod pritiskom roditelja,neko nije i sl.

Back