Ja sam u osnovnoj skoli zavolela fiziku,imala sam strogog,ali veoma pravednog nastavnika.Kada sam dosal u sestu,mislila sam da ce biti tako,ali jednastavno sipak,kod nas niko u odeljenju ni na jednom kontrolnom nije dobio pet dok nam je Hema predavao,mislim pet teoriskai tri zadatka,mada je uvek moglo da se prepisuje to moram priznati.I ima neki debilan kriterijum trojku moze da dobije svako,i sa na pr. 6,5 i sa 4 odradjena...
I da i kod nas je bio isti slucaj nas pet-sest imamo kontatno cetvorku,i onda nam on sam ispoklanja.A najjaca scena mi je kada sam na kraju prve godine dosla u kabinet po sveske koje je satro pregledao i ocenjivao,a on zatrpan sveskamado guse..
Inace mi smo se na njega zalili jos u prvoj godini,ali je smogao snage da nas napusti tek ove.Jeste da kod Rodicke nema puskica,tisina je na casu i sl.,ali prvo uopste nas ne smra sa pisljivom teorijom(mislim da nikada necu zaboraviti PRIMENU U AVIJACIJI-jedan u nizu nebuloznih pitanja),radimo na casu zadatke...Imamo MNOGO bolje ocene,dosta petica,trojki,samo dva-tri keca.I zadovoljni smo...
Inace Hema lik mi je pre neki dan dao mandareni kada me je pitao sta imam iz fizike,i ja mu rekla pet...Drugarica je pojela i kae da je bila odlicna,slatka i sa samo jednom koscicom...