Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
najprijatnije iznenadjenje turnira je 1/5 koje je vetj posle druge utakmitze uspelo da pokazhe da su jedni od boljih timova i plasiralo se dalje u chetvrtfinale, kao i 4/mix...

mi (3/6) se sutra (petak) borimo za prolaz protiv 2/6 u pola jedan ako se ne varam...
organizacija turnira je na nuli... svakome se menja raspored termina...
za sada skoro svi imaju shanse da prodju dalje, tako da je vrlo neizvestan turnir... i jako zanimljiv.. (:

kao :
danas 4/mix protiv 1/3 i sad prvatzi povedu (wtf?) i onda se ovi naljute i ostoja zabije 4 gola za 2 minuta... posle vetj opushteno i zezaju se i lik lobuje golmana iz svog kaznenog... i da go... omg...
shto je josh gore.. posle 2 napada lopta dodje na glavu jednom liku na vishe od pola terena i lik glavom lobuje golmana i da go... sa vishe od pola terena...
e to ste trebali da vidite... (:

otvorio sam novu temu nisam video ovo...

capo svima idem u sestu da li nek o moze da mi kaze nesto o profesorima (prva sma godina)
Ljiljana Rodic-fizika
Slavica Kalinic-biologija
Boksanka - matis
hemija-neka matora
engleski-srednje ogdine crvena kosa
srpski-dara smaracica
nemacki-ivana
geografija-jasna
istroija-suzana
informatika-ona zrikava

takodje bih voleo da ako neko nesto zna da mi kaze o prof astronmije tomicu, prof fizike milosu staroj rof fizike i astronomije r. miler kao i o prof fizike stjepanu u jeleni cetkovic

JaNaravno:
otvorio sam novu temu nisam video ovo...

capo svima idem u sestu da li nek o moze da mi kaze nesto o profesorima (prva sma godina)
Ljiljana Rodic-fizika
Slavica Kalinic-biologija
Boksanka - matis
hemija-neka matora
engleski-srednje ogdine crvena kosa
srpski-dara smaracicanemacki-ivana
geografija-jasna
istroija-suzana
informatika-ona zrikava

takodje bih voleo da ako neko nesto zna da mi kaze o prof astronmije tomicu, prof fizike milosu staroj rof fizike i astronomije r. miler kao i o prof fizike stjepanu u jeleni cetkovic

Ja sam na polugodistu bio neocenjen iz srpskog...inace jedva izvlacim dvojku...Zenu treba ubiti i popisati joj se na les...uzas...:evil:
Koje si odeljenje?

Evo ja cu da ti kazem za Suzanu [istorija]...predavala mi je prve dve godine i ona je najkorektniji profesor....hmmmm.....mozda u chitavoj shestoj....Josh nisam chula da neko neshto loshe kaze za Suzanu...
A Bokshanka....ona je car!!! Jedina je mana shto daje malo [vishe] teshke zadatke na kontrolnim...ali ona ok objashnjava tako da....
I ako pod 'zrikavom' mislish na Dabicku onda....no comment.... Ona je nama predavala u prvoj godini matu...i....josh uvek imamo traume..:( Ochaj...

Matora baba ima svoje ime,zove se Ljiljana Vujisic:).Btw ona mi je rayredna,I kako bi rekli pripada onoj staroj gardi,mislim ne mosses da es zezas sa njom,kriterijimu su joj solidni,ni mnogo ni malo…
Rodicka-naspram mog nekadasnjeg iskustva sa Hemom,ona nam je dosla kao melem na ranu,koje god price da su kruzile pre nego sto nam je pocela da nam predaje,uglavnom od te silne strogoce nisam se nesto uplasila.Mislim zena trazi znanje,nista vise…
Dara sinonim za smaranje mi je na svu srecu predavala samo u prvoj godine,iako sam imala pet,te casove pamtim kao veoma nedinamicne,I provalila sam da je zena dosta konzervativna,I da ne voli osobe koje ne misle isto kao ona…
Zrikava je po mojoj slobodnoj pretpostavci,Natasa Dabic,tj. Sada Dabic-Kostic.Pre svog odlaska na trudnicki u prvoj mi je predavala matematiku…Nama koji smo imali vise od trojke,je lepo ispoklanjala ocene,mada na s je do poslednjrg trenutka zajebavala,ali je zato one sa kecivima poobarala itekako,u to vreme su bila dva roka,jun I avgust,I cini mi se da je sve ostavila na avgustuu mom odeljenju je oborila OSMORO,sto je otprilike u Jocinom standardu,mada kazu da je dobra kao inf…
Engleskinja-licni opis mi nistane znaci,da nije mozda dosla tek u decemru,ukoliko je potvrdan odgovor,onda mislimo na istu…

Sto se tice ostalih profesora,naravno da samza sve cula,kako po dobru,tako I poi losem,ali ne zelim da vas proverene,tako su I mene kada sam ulazila u sestuplasili san a pr. Ruzom,pa je zena ispala maksimalno korektna…
Pozdrav od jedne trecakinje…

Back