Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ucenik-Prof.,mogu lid a predjem zbog sunca
Hema-Zamisli da sin a moru
……………………………………………….
Hema-na visokim naponima covek postane ugljenik
………………………………………………………
Hema-Jel ti to zevas…
Ucenik-Ne
Hema-Zevas,a jos I lazes
………………………….
Hema-gde imate primenu torzije u praksi
Mi-ne znamo
Hema-Pa kada nekom zavrcete ruku
………………………………………………………
Hema-kakva je jacina polja u sferi koja je suplja I prazna
………………………………………………………
Hema-ucuti ili cxu ti staviti flaster da ucutis
………………………………………………………
Hema-oni su prilepljeni,ali ne lepkom
………………………………………………………
Hema-Sta se vrtis kao cigra
………………………………………………………
Ucenik-ne cujem
Hema-idi kod doktora,pa nek ti prepise slusni aparat
………………………………………………………
Ucenik-Kako radi bojler
Hema-sta mene pitas,idi kod vodoinstelatera,pa nek ti objasni
………………………………………………………
Hema-Sta lupas o sto,bolje uzmi sebi o glavu…
………………………………………………………
Pobegli mi sa fizike
Hema-Zasto
Mi-nismo naucili
Hema-a kada ce te…U sledecem veku
….………………………………………………………
Ucenik1 prica
Hema-ucuti…
Mi-nemojte prof. njemu je danas rodjendan
Malo kasnije ucenik 2 prica
Hema-da li je tebi rodjendan
Ucenik 2-ne
Hema-e onda cuti,a kada ti bude rodjendan pricaj
………………………………………………………

Hahahaha...tako sam se ismejala na ove Hemine izvale...
Pogotovo ovo za slushni aparata i rodjendan...ma sve je smeshno..
Shteta pa ga nikad ni ne slusham[u vecini sluchajeva zakuntam otvorenih ochiju], verovatno bih i chula slichne ispade... Od sad slusham Hemu..:mrgreen:

A, da...pa opshte poznata chinjenica je da Hema ne dira osmicu...apsolutno je peaceful prema njima, zbog Steve naravno...Mislim, ipak to je osmicaaa...:roll:

Auuu..da... Mada i vi ste se sad neshto promangupirali...hehe...
Kod nas bude po koja petica, ali nijedna zasluzena..uglavnom oni koji imaju tako sve chetvorke na kontrolnim i odgovaranjima, na kraju imaju petice...Ali to je sluchaj kod jedne, eventualno dve osobe...
Svake godine obori na avgust 2-4 ljudi...iz nasheg odeljenja...
Ali mislim da ce sledece godine ostaviti neko od tri odeljenja trece godine koje sad ima..Vas sigurno nece..;)

Ja sam u osnovnoj skoli zavolela fiziku,imala sam strogog,ali veoma pravednog nastavnika.Kada sam dosal u sestu,mislila sam da ce biti tako,ali jednastavno sipak,kod nas niko u odeljenju ni na jednom kontrolnom nije dobio pet dok nam je Hema predavao,mislim pet teoriskai tri zadatka,mada je uvek moglo da se prepisuje to moram priznati.I ima neki debilan kriterijum trojku moze da dobije svako,i sa na pr. 6,5 i sa 4 odradjena...
I da i kod nas je bio isti slucaj nas pet-sest imamo kontatno cetvorku,i onda nam on sam ispoklanja.A najjaca scena mi je kada sam na kraju prve godine dosla u kabinet po sveske koje je satro pregledao i ocenjivao,a on zatrpan sveskamado guse..
Inace mi smo se na njega zalili jos u prvoj godini,ali je smogao snage da nas napusti tek ove.Jeste da kod Rodicke nema puskica,tisina je na casu i sl.,ali prvo uopste nas ne smra sa pisljivom teorijom(mislim da nikada necu zaboraviti PRIMENU U AVIJACIJI-jedan u nizu nebuloznih pitanja),radimo na casu zadatke...Imamo MNOGO bolje ocene,dosta petica,trojki,samo dva-tri keca.I zadovoljni smo...

Inace Hema lik mi je pre neki dan dao mandareni kada me je pitao sta imam iz fizike,i ja mu rekla pet...Drugarica je pojela i kae da je bila odlicna,slatka i sa samo jednom koscicom...

Hahaha....
E da, sad si me podsetila...neko uradi 3-4 teoretska a neko 5-6 i oboje dobiju trojku jer je ovaj shto je uradio samo 3-4 ranije dobijao trojke i chetvorke...
Ja sam ranije i uchila fiziku...ali Hema je u poslednje vreme neshto skroz puko s mozgom...A ni ne pomishljam da uchim... Knjiga mi mirishe na novo a svesku nemam :lol: Za svaki kontrolni prepishem sve definicije u mobilni i nauchim pokoju sliku i koja god pitanja dobijem, to pishem..I dobijem pozitivnu, a to je meni dovoljno... bar shto se fizike tiche...

Back