love_girl
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Prica se o exkurzijama SESTE BEOGRADSKE GIMNAZIJE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

peleplay:prvo da se izvinim za slovnu gresku koja je dovela do zablude. trebalo je da pise Beli bor.
Ako pogledate postove malo unazad primeticete da se prica pretvorila u prepricavanje dozivljaja ekskurzije sto zaista nije poenta ove teme. pozz
Extra,nekako mi je to bolje od Rima,a i videliste kako su proshli ovi jadnici iz trece...IvAnA:):E da...pricha se da ce od sledece godine maturanti(tj. mi) mozda ici na ekskurziju u Francusku ili Shpaniju...Shirokooo... :wink:
micka_88:Extra,nekako mi je to bolje od Rima,a i videliste kako su proshli ovi jadnici iz trece...
Nego da li znate da ukoliko se dogovorimo mozemo da idemo ili da se vracamo avionom,a da pritome doplatimo 50 evra,ili tako neshto,to nam je rekla nasha matematicharka,ali kaze da uglavnom svi to odbijaju jer im je mnogo....

love_girl:Ivana,ti danas batalila skolu?![]()

micka_88:Ja imam plus minus,tako da nisam ninachemu,ali ne mogu reci da sam zadovoljna,jednostavno profesorka predaje,kaze da neshto nije bitno,da cemo to kasnije raditi,a posle pita,a zatim ako zelimo bolje ocene,moramo da posedujemo oba udzbenika,nash i hrvatski,pri chemu ovo hrvatsko izdanje koshta i polovno i novo 400,a nashe 200...Ne znam ja sam chula mnoge lepe rechi o prof. u suprotnoj smeni,ali za ovu jedino od tebe...
jadnici je li???micka_88:Extra,nekako mi je to bolje od Rima,a i videli ste kako su proshli ovi jadnici iz trece...
micka_88:Nego da li znate da ukoliko se dogovorimo mozemo da idemo ili da se vracamo avionom,a da pritome doplatimo 50 evra,ili tako neshto,to nam je rekla nasha matematicharka,ali kaze da uglavnom svi to odbijaju jer im je mnogo....

IvAnA:):Ja sam se pretproshle godine u Belom Boru ispovracala po celoj sobi i samo smo zakamuflirali...Bash se pitam kome je zapala ta soba...hehehe...![]()
Ph0r3w3r0:sorry shto se vratjam... ali ti najbolje znash shta sam ja radio u madjarskoj (u busu i u sobi..) (:
ja tek danas video topic... (:
Shesta RULZ!!!
Hema Zakon!!!
Ruzha 4ever..!!!
ok..
Forza 3/6...