Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
peleplay:
prvo da se izvinim za slovnu gresku koja je dovela do zablude. trebalo je da pise Beli bor.

Ako pogledate postove malo unazad primeticete da se prica pretvorila u prepricavanje dozivljaja ekskurzije sto zaista nije poenta ove teme. pozz

Хвала на правом тумачењу наслова теме;) Ти си био ученик Шесте?

IvAnA:):
E da...pricha se da ce od sledece godine maturanti(tj. mi) mozda ici na ekskurziju u Francusku ili Shpaniju...Shirokooo... :wink:
Extra,nekako mi je to bolje od Rima,a i videliste kako su proshli ovi jadnici iz trece...
Nego da li znate da ukoliko se dogovorimo mozemo da idemo ili da se vracamo avionom,a da pritome doplatimo 50 evra,ili tako neshto,to nam je rekla nasha matematicharka,ali kaze da uglavnom svi to odbijaju jer im je mnogo....

micka_88:
Extra,nekako mi je to bolje od Rima,a i videliste kako su proshli ovi jadnici iz trece...
Nego da li znate da ukoliko se dogovorimo mozemo da idemo ili da se vracamo avionom,a da pritome doplatimo 50 evra,ili tako neshto,to nam je rekla nasha matematicharka,ali kaze da uglavnom svi to odbijaju jer im je mnogo....

Pa ne znam...Kazu da je mnogo bolje u Grchkoj nego u Italiji a ni ja nisam neshto luda za Italijom...Stvarno je bolja recomo Shpanija chak bih vishe volela Prag-Bech...

Ja imam plus minus,tako da nisam ninachemu,ali ne mogu reci da sam zadovoljna,jednostavno profesorka predaje,kaze da neshto nije bitno,da cemo to kasnije raditi,a posle pita,a zatim ako zelimo bolje ocene,moramo da posedujemo oba udzbenika,nash i hrvatski,pri chemu ovo hrvatsko izdanje koshta i polovno i novo 400,a nashe 200...Ne znam ja sam chula mnoge lepe rechi o prof. u suprotnoj smeni,ali za ovu jedino od tebe...

micka_88:
Ja imam plus minus,tako da nisam ninachemu,ali ne mogu reci da sam zadovoljna,jednostavno profesorka predaje,kaze da neshto nije bitno,da cemo to kasnije raditi,a posle pita,a zatim ako zelimo bolje ocene,moramo da posedujemo oba udzbenika,nash i hrvatski,pri chemu ovo hrvatsko izdanje koshta i polovno i novo 400,a nashe 200...Ne znam ja sam chula mnoge lepe rechi o prof. u suprotnoj smeni,ali za ovu jedino od tebe...

Док сам куцао питање, било ми је јасно какве ћу одговоре добити. Е, драги моји, чекајте факултет да бисте почели да се жалите на цене. То је у гимназији све сића;)
У праву су што препоручују оба уџбеника, то је опште правило иначе - квалитетније је знање уколико је сабрано из више изворника. Ипак, бољи је далеко уџбеник проф. др Гаја Петровића... Да не кажем непревазиђен. Проф друге смене ми није предавао, али сам и ја чуо "кул" приче о њему. Ипак, проф. Георгијевић је... ВРХ!

Схватићете то ако будете имали философију на факултету, па од силних мр, др не добијете такав духовни угођај на предавању.

Поздрав и један савет: carpe diem;)

Ph0r3w3r0:
sorry shto se vratjam... ali ti najbolje znash shta sam ja radio u madjarskoj (u busu i u sobi..) (:

ja tek danas video topic... (:
Shesta RULZ!!!
Hema Zakon!!!
Ruzha 4ever..!!!
ok..
Forza 3/6...

Ijuuu znam....ali ja sam po krevetu, po podu i po...Darji...!!!!hehehe..:twisted:
Mada....nisam znala za bus....shta, peglirao si u busu?

E Mare....Hema konza, a?Jbt kako je promuko danas....c c c oce to sa mamurlukom ;)

(: otvorena nam je ova tema opet... jeeej..(:
peleplay, odluchi se... i nemoj da postujesh nigde odgovor... samo se odluchi u mozgu... isqliraj...
tako je...

btw... Pocheo je turnir u fudbalu u shestoj...

meni najzanimljivija grupa (:
3/6, 2/6, 1/3 i 4/1,9 (mix 1 i 9)
mi kao tretje shest i 4 trebalo bi da odemo dalje... sad sve ostaje da se vidi...
postovatju nekad cele grupe i skor... ako me ne mrzi (:

nego
sutra pochinju utakmitze od 12 sati pa nadalje... mi igramo sa 1/3 u 14h ...
svi su pozvani
dakle Millwall balon pored shkole...

Back