- Poruka
- 77.429
to pricqas o ds-u i ldp-eu!?
sad ste se setili srbije i srpskih vrednosti.
sram te bilo, bar ovde se dobro zna ko su i sta su dos-ovci
ne lazi. to je osnovno na forumu.
mada ako si klon pod forumskom zastitom,..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to pricqas o ds-u i ldp-eu!?
sad ste se setili srbije i srpskih vrednosti.
sram te bilo, bar ovde se dobro zna ko su i sta su dos-ovci
ne lazi. to je osnovno na forumu.
mada ako si klon pod forumskom zastitom,..
Ti mislis da su ti botovi bili negde van Srbije? Da li oni uopste mogu da shvate pojam kulture jednog naroda. Sumnjam i zato me ne cudi njihov botizam, jbg ipak danas sendvic sutra sendvic, sta ga briga za hrast i sve sto sam naveo.
Не баш, то је пре нешто са чим се сусрећу... руралнији од верника.
klon-bot-bot-klon! ha, ha, ha
Evo ti jos jedan izgleda da si mnogo gladan.
![]()
Slazem se, ali danas ima internet pa kog zanima taj i nauci ponesto, onog kog ne zanima o kulturi, tradiciji i obicajima ne vredi mu nista, on bi samo sendvic.![]()
На интернету ће ме научити да је храст пречи од аутопута?
ПРЕЧЕ ЈЕ и да остане Храст-запис и да се сагради аутопут - ТАКО ШТО ЋЕ ЗАОБИЋИ СТАРИ ХРАСТ.... капираш![]()
ok, da skratimo ceremoniju prepoznavanja, ides ti lepo medju svoje!
hebiga nije mi zanimljivo, sve bre stariteti
dodje `novi` clan, kad oces dzavola ono bre matora ispusena kloncina, frustrirana otporaska omladina od sezdeset leta, koju niko ni kuci nehebezasuvusljivu pa onda vrsi nuzdu na forumu
ja na verujem da Hrast gadja munjama ako ga uvredis
Da, naime, ja na verujem da Hrast gadja munjama ako ga uvredis, ali mi je zao sa prirodnjacke tacke gledista.
Зар ниси видео да је премијер Вучић скоро погинуо у саобраћајној несрећи коју му је послао почивши храст?
Писало на овом форуму јуче, тако сам сазнао. Дакле нема ту места невери, јер као што каже наш народ из Чучајеваца, seeing is believing.
А колико ће се пара потрошити тим заобилажењем, то нам је неважно?
А колико ће се пара потрошити тим заобилажењем, то нам је неважно?
У овом случају ТО ЈЕ АПСОЛУТНО НЕВАЖНО ---- БИЛО ЈЕ ВАЖНО САЧУВАТИ СТАРИ ХРАСТ ........о каквим ти парама причаш, јбт... код чињенице ДА СУ ЦЕЛОЈ СРБИЈИ ПОЗНАТИ НЕОПИСИВИ ЛОПОВИ КЛОНИРАНИ У БИЗмИСМЕНЕ КОЈИ СУ ПОКРАЛИ МИЛИЈАРДЕ ЕВРА ---- И НИКОМ НИШТА....... сви још боље уживају него до сада А НИ ЈЕДАН ОД ЊИХ НЕМА ШАНСЕ ДА ДОКАЖЕ ПОРЕКЛО ИМОВИНЕ........
У овом случају ТО ЈЕ АПСОЛУТНО НЕВАЖНО ---- БИЛО ЈЕ ВАЖНО САЧУВАТИ СТАРИ ХРАСТ ........о каквим ти парама причаш, јбт... код чињенице ДА СУ ЦЕЛОЈ СРБИЈИ ПОЗНАТИ НЕОПИСИВИ ЛОПОВИ КЛОНИРАНИ У БИЗмИСМЕНЕ КОЈИ СУ ПОКРАЛИ МИЛИЈАРДЕ ЕВРА ---- И НИКОМ НИШТА....... сви још боље уживају него до сада А НИ ЈЕДАН ОД ЊИХ НЕМА ШАНСЕ ДА ДОКАЖЕ ПОРЕКЛО ИМОВИНЕ........
Uvek manje nego sto hrast vredi.
И к'о велиш, ионако се све краде, па дај да спискамо гомилу пара и на дрво...
Лако је теби да лупеташ, теби је у комунизму све било релативно, радио си колико си хтео, а дрпао колико си могао. Тако си ето догурао дотле да старост можеш да крцкаш и у Венецуели..
Зар ниси видео да је премијер Вучић скоро погинуо у саобраћајној несрећи коју му је послао почивши храст?
Писало на овом форуму јуче, тако сам сазнао. Дакле нема ту места невери, јер као што каже наш народ из Чучајеваца, seeing is believing.
Не!!! Велим да је та свота новца смешна у односу на вредност и значај Старог Храста - Записа...........
U komunizmu se RADILO i STVARALO.
Jos i danas jedete od rasprodaje onoga sto je iz komunizma ostalo.
СНС-овци су наш ИСИС - ПОРАВНАЋЕ СВЕ - ЦЕЛУ СРБИЈУ ИМА ДА УТАБАЈУ..... да ли можеш да замислиш ШТА ЋЕ СЕ ДОГАЂАТИ НА ТЕРЕНУ НА МЕСТУ BGh2O - сви могући стручњаци су се на време јавно огласили и упозоравали..... али не --- ПРИМИТИВЦИ ТЕРАЈУ СВОЈЕ јер су "направили макету"..... они уопште не разумеју многе ствари јер су приглупи и полуобразовани.... приучени шегрти страних служби запослени у ВЕЛЕИЗДАЈИ СРБИЈЕ.......
Изгледа да и ти знаш за тај чувени храст већ најмање 20 година. Само ја необавештен...
- - - - - - - - - -
Пардон, у комунизму се позајмљивало, па рачуни дошли нама...