ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

А колико ће се пара потрошити тим заобилажењем, то нам је неважно?

Дај немој да зезаш да си забринуо око тога колико би коштало да се Храст заобиђе.
Колико год да је сечом Храста уштеђено пара,грађани Србије од тога неће имати ништа.Те паре нити ће попунити буџетску рупу нити ће бити инвестиране у нове пројекте.
Најпре ће бити да ће их политички дилетанти поделити између себе како би намирили скупе потребе својих бахатих љубавница.

Дај немој да зезаш да си забринуо око тога колико би коштало да се Храст заобиђе.
Колико год да је сечом Храста уштеђено пара,грађани Србије од тога неће имати ништа.Те паре нити ће попунити буџетску рупу нити ће бити инвестиране у нове пројекте.
Најпре ће бити да ће их политички дилетанти поделити између себе како би намирили скупе потребе својих бахатих љубавница.

A mozda ce Dragici trebati nova torba.

Пази, ја нисам у основи против Београда на Води јер је тај део Београда ионако ругло. Само је проблем што се то Потемкиново село никад неће догодити.

С друге стране, осуђујем недавно ратсурање древне Базилике, које је исто спроведено због неке аутоцесте.

Па нико НИЈЕ ПРОТИВ БГ на води ----- зашто би био..... али свако нормалан је ПРОТИВ ДИЛЕТАНАТА И АМАТЕРА...... алооооооо.....цео град Београд ЈЕ НА ВОДИ - на подземним водама а дебилци хоће да граде ТОРАЊ ОД 30 СПРАТОВА.....а тек ово је ПОСЕБНА ПРИЧА:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/733468-Подручје-БЕОГРАДА-НА-ВОДИ-лежи-на-заосталим-бомбама!!!

Не постоји земља на Планети која би затрпала ХРИШЋАНСКУ БАЗИЛИКУ ИЗ 6. ВЕКА - ЗНАЧИ СТАРУ 1 400 ГОДИНА.... али то је учинила сељанчура на власти у Србији........

Taj idiotizam nesposobnih jako dugo ponavljate....:aha2:.

Vec se izlizao.

U komunizmi je CELA YUGA dugovala 18 miliardi$ (u momnetu Titove smrti)

A danas SAMO SRBIJA duguje preko 60 milijardi$ :bljak:

I jos rasprodaje sve sto je iz komunizma ostalo strancima!

18 млрд је дуговала у новцу, а много више у натури, што је наплаћено крвљу..

- - - - - - - - - -

Однос овог народу према новцу је крајње забрињавајућ.

Па нико НИЈЕ ПРОТИВ БГ на води ----- зашто би био..... али свако нормалан је ПРОТИВ ДИЛЕТАНАТА И АМАТЕРА...... алооооооо.....цео град Београд ЈЕ НА ВОДИ - на подземним водама а дебилци хоће да граде ТОРАЊ ОД 30 СПРАТОВА.....а тек ово је ПОСЕБНА ПРИЧА:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/733468-Подручје-БЕОГРАДА-НА-ВОДИ-лежи-на-заосталим-бомбама!!!

Не постоји земља на Планети која би затрпала ХРИШЋАНСКУ БАЗИЛИКУ ИЗ 6. ВЕКА - ЗНАЧИ СТАРУ 1 400 ГОДИНА.... али то је учинила сељанчура на власти у Србији........

Ja sam protiv, sela pusta, poljoprivreda grca, i bas sam protiv da se tu spickaju pare, nije samo Beograd Srbija.

Ja sam protiv, sela pusta, poljoprivreda grca, i bas sam protiv da se tu spickaju pare, nije samo Beograd Srbija.

Па добро - и за ово си у праву....... али треба да схватиш да ова екипа на власти ИМА ЗАДАТАК ДА УГЊЕЗДИ ОВДЕ ТУРКЕ И МУСЛИМАНЕ И ДА РАЗЈУРИ НАРОД СА СЕЛА..... једноставно имају задатак ДА ИСПРАЗНЕ СРБИЈУ.....

Па добро - и за ово си у праву....... али треба да схватиш да ова екипа на власти ИМА ЗАДАТАК ДА УГЊЕЗДИ ОВДЕ ТУРКЕ И МУСЛИМАНЕ И ДА РАЗЈУРИ НАРОД СА СЕЛА..... једноставно имају задатак ДА ИСПРАЗНЕ СРБИЈУ.....

Vidljivo i slepom, ionako su spominjali nesto o menjanju naroda:think:

A koliko danas duguje u naturi?

Sta ti znaci "dug u naturi"?

Ko je nesto NOVOKOMPONOVANO, kao i toliko toga?

То значи дам ти паре, а ти у својој земљи правиш политичко уређење какво мени одговара.
То се ради и данас, само за мање пара, циганизација земље је један вид тог политичког курвања.

То значи дам ти паре, а ти у својој земљи правиш политичко уређење какво мени одговара.
То се ради и данас, само за мање пара, циганизација земље је један вид тог политичког курвања.

Ja to vidim kao vrlo pozitivno.

Poboljsavas sistem i jos ti daju pare za to.

Ulazu u tebe.

Ма иди бегај,а ти се јадан сав забринуо...

Наравно да сам се забринуо, ваља живети међу будалама...

- - - - - - - - - -

Ja to vidim kao vrlo pozitivno.

Poboljsavas sistem i jos ti daju pare za to.

Ulazu u tebe.

Ахам, побољшаваш га све док не избије рат...

Наравно да сам се забринуо, ваља живети међу будалама...

Док се ти бринеш око пара које никада нећеш видети,власт брине да ти извуче и то мало што имаш у џепу.
Ти стварно мислиш да они секу Храст да би уштедели паре ?
Много си ми ти чича наиван

Nisam dobio odgovor na postavljena pitanja. Ponavljam ih za svaki slučaj:

Tradicija(обичаји)predstavlja čuvanje trajnih vrednosti, njihovo unapređenje i predstavljanje široj zajednici.
Ovo je verovatno definicija. Navedi neke konkretne primere, recimo nešto čime ti lično poštuješ i održavaš tradiciju.
Voziš li se zapregom na posao?
Nosiš li opanke?
Koristiš li tikve kao posuđe ili glineno posuđe?
Ložiš li vatru ili koristiš električni šporet?
Baviš li se zemljoradnjom na tradicionalni način?
Živiš li u kući koja ima obične sobe i sobe odžaklije? (Bez WC-a, naravno!)

Апсурдним поређењима нећеш оправдати невероватну глупост СНС-оваца.
Glupost SNS, kao i bilo koje druge vlasti, se najbolje dokazuje pametnom i umesnom kritikom!
Храст сличне старости у Естонији је државно добро законом заштићено, и у Британији такође, писао сам о националном парку секвоја у Калифорнији... али то су за тебе и екипицу ,,само тамо нека дрвца".
Da li kroz nacionalni park sekvoja prolazi autoput? Zaobilazi li svako drvo?

Приушти нам увид у јудео-масонске планове.

Зашто секу храст (пардон: Храст)? Које зле намере су у питању? Ако неко зна, ти знаш.

Zapravo srpski napredno demokratski liberali mrze drveće.

POLOMILI MU BAGRENJE Posečeno drveće koje je Balašević zasadio za suprugu

Drveće koje je čuveni pevač i kantautor zasadio za svoju suprugu Oliveru, posečeno je. Revoltirana ovim postupkom Gradskog zelenila, na društvenoj mreži "Fejsbuk" oglasila se njihova ćerka Jelena Balašević.

- Godišnje u Novi Sad dolazi na hiljade tatinih fanova i pored naše kuće obiđu još nekoliko mesta u gradu koja imaju veze sa njim. Jedno od tih mesta bila je i saletla iz filma „Kao rani mraz“ koju smo kao porodica poklonili „Gradskom zelenilu. Na njoj je bila i pločica sa ugraviranim stihovima koju su fanovi uzeli za uspomenu, sto je naravno, za oprostiti “ - napisala je Jelena Balašević na svom Fejsbuk profilu.

- U Novom Sadu su danas posekli dva drveta koje je u ulici Ise Bajića Đorđe Balašević zasadio zas svoju suprugu Oliveru kao poklon. Kad su zbog 'uređenja' uredno posekli prethodna stabla, dugo se niko nije pojavio da zasadi nova. Đole jeste. Jedno od tih mesta bila je i saletla iz filma 'Kao rani mraz' koju smo kao porodica poklonili Gradskom zelenilu. - napisala je ona.

Nije važno, gde, čije, zašto.

Važno je poseći stablo.

Dijagnoza - teška dendrofobija kao posledica viška vlasti u rukama primitivnih budala.

Bolesni ljudi vladaju Srbijom.

Док се ти бринеш око пара које никада нећеш видети,власт брине да ти извуче и то мало што имаш у џепу.
Много си ми ти чича наиван

Ја ето сељак па не знам те дубокоумне ствари, него седнем па рачунам, дал да исечем дрво ил да му титрам и да га заобилазим. Али ето, данас ништа није тако просто како се чини на први поглед...

Ovo je verovatno definicija. Navedi neke konkretne primere, recimo nešto čime ti lično poštuješ i održavaš tradiciju.
Voziš li se zapregom na posao?
Nosiš li opanke?
Koristiš li tikve kao posuđe ili glineno posuđe?
Ložiš li vatru ili koristiš električni šporet?
Baviš li se zemljoradnjom na tradicionalni način?
Živiš li u kući koja ima obične sobe i sobe odžaklije? (Bez WC-a, naravno!)

Jeste li vi iz Smederava svi tako pametni:D
Ma ja verujem da ti kao omladinac nosis najke jerbo nisi tradicionalista.

Ја ето сељак па не знам те дубокоумне ствари, него седнем па рачунам, дал да исечем дрво ил да му титрам и да га заобилазим. Али ето, данас ништа није тако просто како се чини на први поглед...

Па кад си већ сељак и не знаш те дубокоумне ствари,и кад већ седиш и рачунаш,израчунај нам колико си ти пара ставио у џеп од сече Храста.

Приушти нам увид у јудео-масонске планове.

Зашто секу храст (пардон: Храст)? Које зле намере су у питању? Ако неко зна, ти знаш.

Исекли су ВИШЕ ОД 600 ГОДИНА ЦРКВЕНИХ ЛИТИЈА ОКО ХРАСТА..... да ли си ти свестан значења???

Експоненти Србомрзаца више пута су јавно поновили да "НЕ МОЖЕМО ДА ЖИВИМО У ПРОШЛОСТИ... бла-бла-бла---" У том смислу ПЛАНСКИ, СМИСЛЕНО И ВРЛО ОРГАНИЗОВАНО УНИШТАВАЈУ СВЕ РЕДОМ..... ОД СПОМЕНИКА КУЛТУРЕ, ЦРКАВА(НА КОСМЕТУ ИХ УСТУПАЈУ ШИПТАРИМА), АРХЕОЛОШКИХ НАЛАЗИШТА, ИСТОРИЈЕ, НАЦИОНАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА... ПИСМА... ЈЕЗИКА.......уништавају све што би могло да има предзнак СРПСКО или ПРАВОСЛАВНО.........

Hrvati su ovako opisali problem dendrofobije:

Jeste li se ikada našli sami u gustoj šumi, noću? Neobično je kako isti taj pitomi okoliš, koji danju djeluje opuštajuće i okuugodno, noću počinje djelovati krajnje zastrašujuće. Noću je šuma prepuna zvukova koji, zajedno s igrom sjena i njihanjem grana, potiču ljudsku maštu tako da posve nevine oblike čvornatih grana i njišućeg drveća i lišća počne doživljavati kao prijeteći narod pokretnog drveća, koje Tolkien spominje u Gospodarima prstenova.

Zanimljivo je da taj poprilično nerazuman strah od drveća može uznapredovati do te mjere da može zahtijevati i bolničko liječenje, jer znade razviti raznolike simptome, od ubrzanog kucanja srca, do pravih napadaja panike i osjećaja vrtoglavice. Dendrofobija je relativno rijetka u Europi, češća je u Americi, jer su tamo općenito ljudi skloni svakakvim bedastoćama, pa i istoj.

U Americi također postoji i posebna vrsta dendrofobije, a to je strah da će veliko drvo pasti na vas, pa ljudi znaju radi toga posjeći sve drveće u okolici, baš poput najpoznatijeg borca protiv drveća i prirode, zagrebačkog gradonačelnika (n. s. o.), koji općenito pokazuje izražen strah od zelenila, što bi bila neka urbana inačica dendrofilije, protiv koje se uspješno bori izgradnjom parkirališta na mjestima nekada prekrivenima zelenilom.

Bolničko lečenje je izgleda neophodno.

Poslednja izmena:
U Italiji postoji stari obicaj da kada se u porodici rodi zensko dete, otac posadi 16 topola....Kada dete stasa i uda se, otac posece topole i kupi cerki namestaj u kuci kao poklon....

Kada idete Nemackom i ostalim evropskim zemljama, mozete videti sume borova, jela i ostalog drveca koje su sadjena da bi se nakon 20-30 godina prevorile u prvoklasni gradjevinski materijal.

Gde nema suma tamo su pasnjaci na kojima pasu krave ili su njive na kojima se uzgajaju druge polj. kulture...

Gotovo da nema zemlje koja nije iskoriscena...

A koliko takve zemlje ima u Srbiji?

Drzava bi trebala da STIMULISE lreditima sadnju suma koje ce za koju deceniju obilno da vrate ulozeni novac...

Ima li nekoga u vladi da misli na to?

Back