ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

Употреба истих може довести до још чешћих штуцања мотора на поменутом аутобусу, који ионако није у стању да превезе са једне стране мождане коморе на другу ништа друго што садржи у себи више од термина ДОС ЛДП и љубимци

И кро...А по некад и сло.
Раније је било ДС-у,ЛДПУ,,или како ли он то већ пише.
Међутим,у међувремену је проширио видике па рока,дс,лдп,цро,сло...Ово "сло"су ваљда Словенци.

Ne moze da se sve gleda kroz novac, i ne bi bili milioni evra, po toj logici, primera radi, bolje je valjda pustiti starog coveka da umre jer ionako kosta a nista ne doprinosi. To je gadna stvar i razmisljanje.

A ovo drugo, tacno je, dobar deo deonice na autoputu Beograd - Nisa je sa odvojenim trakama tu negde ispred Bubanj - potoka i nista ne fali, cak se bolje vozi.
ako je po tebi čovek i drvo isto onda ti stvarno imaš neki ozbiljan problem

Озбиљан проблем је пењање уз спуштајуће покретне степенице и уништавање онога што не можеш да схватиш и што је много старије од сваког писаног и неписаног трага постојања тебе и твоје породице. Или можда мислиш да си настао зато што су Александар, Андреј и Зока рекли - "Неkа буде snejks, и роди се snejks"?

ako je po tebi čovek i drvo isto onda ti stvarno imaš neki ozbiljan problem

Постоје дрвећа која за свој животни век подаре свету већу вредност него неки људи чија бескорисност само троши ресурсе.

Сендвич којег си данас појео је одличан пример трошења ресурса за рад доказивања сопствене бескорисности

ne secam se da smo prijatelji, mada nije iskljuceno

oko teme, pisao si par puta nesto potpuno neistinito na ovoj temi, ali ti nije smetalo da budes agresivan i politicki iskljuciv.

zasto bih ti sad poverovao? ko zna na cemu se zasniva tvoja logika.

nego cudi me sto srpsku vladu dozivljavate kao univerzalmog krivca za sve sopstvene zivotne brodolome i frustracije. peti oktobar je ipak bio slobodan izbor, sto sad lepo ne kazete djuri -

jeli smo sto se ne jede, pomagajte, radite sta god znate, vise se necemo baviti onim sto ne znamo tj politikom`

bice lakse i vama nekolicini na forumu, i svima ostalim

ps da podsetim pare (nase pare) su kod vasih ds tajkuna, a oni oce jos, umesto da rade, okrecu, privredjuju i zaposljavaju
Ако нисмо пријатељи да те ословљавам са ,,непријатељу"?
Бтв имали сте годину дана да не посече дрво од велике националне вредности(такви храстови су у Естонији и Британији законом заштићени, дуговечне маслине у Грчкој такође, секвоје у Калифорнији исто), али посекли сте га јер за преко годину дана нисте успели да нађете решење... а да криви су други који нису на власти више од три године, вероватно је њихова кривица и што насељавате полуделе џихадисте из Афганистана и сличних недођија по Србији.
Један пример лепог решења...
qjt-ru.jpg

@Poznavalac stvari

ponavljas se, ne moras zbog mene, ja kad nesto citam to radim pazljivo

ps svaka prepreka u zoni 10 metara sirine od ivice kolovoza je nebezbedna, nista novo se ne pravi sa falinkom

bar vi sa sela sste realni(jer kako pises da jedes sunjku a ne spominjes prase) prema biljkama i zivotinjama, a niko od ovih sto skribomanisu nikad nije bio kod tog hrasta, niti kod ijednog drugog ` svetog`. znaci mlate samo praznu slamu, ja sam bio i postavio moje slike

@Poznavalac stvari

ponavljas se, ne moras zbog mene, ja kad nesto citam to radim pazljivo

ps svaka prepreka u zoni 10 metara sirine od ivice kolovoza je nebezbedna, nista novo se ne pravi sa falinkom

bar vi sa sela sste realni(jer kako pises da jedes sunjku a ne spominjes prase) prema biljkama i zivotinjama, a niko od ovih sto skribomanisu nikad nije bio kod tog hrasta, niti kod ijednog drugog ` svetog`. znaci mlate samo praznu slamu, ja sam bio i postavio moje slike
Све земље чувају своје биолошко благо само га Србија уништава и то треба понављати ако не због власти, онда због свих других.
Зашто Естонија и Британија могу да сачувају своје храстове сличних годишта и још та природна добра законски штите, а Србија га сасече?
За преко годину дана актулена власт није, не пронашла, већ ни покушала да пронађе решење.

Све земље чувају своје биолошко благо само га Србија уништава и то треба понављати ако не због власти, онда због свих других.
Зашто Естонија и Британија могу да сачувају своје храстове сличних годишта и још та природна добра законски штите, а Србија га сасече?
За преко годину дана актулена власт није, не пронашла, већ ни покушала да пронађе решење.

To nije politika, to je stvar PRIMITIVIZMA i (NE)VASPITANJA.

Овде и јесте проблем тај ненормални осећај за свето.. Некад ми се чини да читам стрип у коме се главни заплет десио кад је неко оскрнавио индијански тотем...

Nema tu nikakvog osecaja, njima nije sveto, ni covek, ni porodica, ni dom, ni otadzbina, ni Srpska Crkva, ni srpski obicaji, ni tradicija.....njima je svet samo novac koji dobijaju od amera, a taj novac koji oni sad uzimaju, svakako ce se vratiti jer niko nista dzabe ne daje, a sta mislis, ko ce to da vraca.

Nema tu nikakvog osecaja, njima nije sveto, ni covek, ni porodica, ni dom, ni otadzbina, ni Srpska Crkva, ni srpski obicaji, ni tradicija.....njima je svet samo novac koji dobijaju od amera, a taj novac koji oni sad uzimaju, svakako ce se vratiti jer niko nista dzabe ne daje, a sta mislis, ko ce to da vraca.

Све је више ликова који су се претворили у најобичније машине за гов*на - само ждеру и се*ру... само грабе, само трпају.... као нека болес'........

Погледај само балављења и реакције СНС-ботова... да човек не поверује очима шта чита... то би исто било као када би неки дебил украо Мирослављево јеванђеље и продао га на кило као стари папир и оно буде(не дај Боже) уништено - па када се народ побуни појаве се СНС-примитивци да се ишчуђавају и причају како је то само једна обична књига коју ће они јОПЕТ одштампати.........:dash::dash::dash:

Све је више ликова који су се претворили у најобичније машине за гов*на - само ждеру и се*ру... само грабе, само трпају.... као нека болес'........

Погледај само балављења и реакције СНС-ботова... да човек не поверује очима шта чита... то би исто било као када би неки дебил украо Мирослављево јеванђеље и продао га на кило као стари папир и оно буде(не дај Боже) уништено - па када се народ побуни појаве се СНС-примитивци да се ишчуђавају и причају како је то само једна обична књига коју ће они јОПЕТ одштампати.........:dash::dash::dash:

Ti mislis da su ti botovi bili negde van Srbije? Da li oni uopste mogu da shvate pojam kulture jednog naroda. Sumnjam i zato me ne cudi njihov botizam, jbg ipak danas sendvic sutra sendvic, sta ga briga za hrast i sve sto sam naveo.

Ti mislis da su ti botovi bili negde van Srbije? Da li oni uopste mogu da shvate pojam kulture jednog naroda. Sumnjam i zato me ne cudi njihov botizam, jbg ipak danas sendvic sutra sendvic, sta ga briga za hrast i sve sto sam naveo.

Ја сам пре културног добра званог храст тај и тај (не знам ни данас да ли можда име име) знао за Богородицу Љевишку, за Грачаницу, за Дечане, за Фенек, али ето појма нисам имао да је тај храст на коридору културно благо народа.
Колико је људи знало за тај храст и да је он културно добро и део културне баштине пре ових догађаја?

Ја сам пре културног добра званог храст тај и тај (не знам ни данас да ли можда име име) знао за Богородицу Љевишку, за Грачаницу, за Дечане, за Фенек, али ето појма нисам имао да је тај храст на коридору културно благо народа.
Колико је људи знало за тај храст и да је он културно добро и део културне баштине пре ових догађаја?

Svaki Srbin vernik zna sta je Drvo Zapis. Kapiras? To je kao da si porusio Crkvu. Al sta tebe to briga, ebe se tebi za to.

to pricas o ds-u i ldp-eu!?

sad ste se setili srbije i srpskih vrednosti.

sram te bilo, bar ovde se dobro zna ko su i sta su dos-ovci

ne lazi. to je osnovno na forumu.

mada ako si klon pod forumskom zastitom,..

Poslednja izmena:

Back