ŠEŠELJ

:)
Ајде не лупетај, ... односно, како си успео да закључиш да:
- сарађују :lol::hahaha::super:
Шеки га скида са власти, објављује тешке афере и то је сарадња...?
- ватају издајнике :rotf:
Ко, где и за шта?
- економија Србије расте... :rotf::super::rotf:
...
- државу воде прави домаћини... :super::hahaha::rotf:
Коју државу, који домаћини?

Иди ти СНС-овац код твојих канабемана: ДСС и Двери, па са њима лупај овакве глупости...
Како рече Вучић после педер-бала 2014: Двери су коњструктивна опазиција, после канабета...
Санду усташку бабу шпијун-лопова да не помињем.

:bye:

И да.
Војвода Воја је одмах рекао под којим условима би подржао владу србије:
- Шут карта ЕУ, УСА, НАТО, и то внаго...
- Савез са Русијом, Белорусијом, БРИКС, ОДКБ...

То са Вучком ће да буде никад, можда ни тада, али добро дође да му се гласачи ОСВЕСТЕ (који су у несвести).
Не знам да ли си ти гледао емисију. Шешељ ни у једном моменту није рекао ништа против Вучића, него само против Михајловићеве и против Николића. Чак је и потрдио да србија не пропада од периоду 2012 до сада. Шешељ ваљда види боље од нас шта се дешава испод површине

доиста леп график - Још ако Боро напусти ДС ни њега неће бити у парламенту. Једино коалиција СНС СРС је пут у будућност

ДС пада испод цензуса сама од себе, а СПС ће Аца и Воја заједничком акцијом да оборе, тако да ни њих нема у Скупштини. Што рећи: 100% посланика и 100% власти узеће СНС и СРС. Долази до уједињења и само ми није јасно да ли ће да се зову СНС или СРС. Мислим да ће Шешељ ту одлуку препустити Вучићу. Генијалан Шешељев план, како елиминисати жуту и црвену кугу са каобајаги распадом странке и преузимањем ДС и ЛДП политике (али само на речима)! Аца је ту поднео највећу жртву, јер је морао да глуми издајника, новопеченог лдп жутаћа жућег од жутих, евроталибана и америчког пијуна, да би распад странке и одглумљени сукоб између СРС и СНС био уверљив за све! Генијално и никад виђено у политици!

ДС пада испод цензуса сама од себе, а СПС ће Аца и Воја заједничком акцијом да оборе, тако да ни њих нема у Скупштини. Што рећи: 100% посланика и 100% власти узеће СНС и СРС. Долази до уједињења и само ми није јасно да ли ће да се зову СНС или СРС. Мислим да ће Шешељ ту одлуку препустити Вучићу. Генијалан Шешељев план, како елиминисати жуту и црвену кугу са каобајаги распадом странке и преузимањем ДС и ЛДП политике (али само на речима)! Аца је ту поднео највећу жртву, јер је морао да глуми издајника, новопеченог лдп жутаћа жућег од жутих, евроталибана и америчког пијуна, да би распад странке и одглумљени сукоб између СРС и СНС био уверљив за све! Генијално и никад виђено у политици!

Da li je to gluma? Mislim da se u ulozi izdajnika i evro čamuge lepo snalazi.

Заиста одлично одрађен посао. После тога да се окренемо Русији и јачамо нашу економију

Мислим да се у једном периоду можда мало занео, то се иначе дешава глумцима, да се поистовете са ликом који глуме, да се у жељи да што боље одглуме идентификују с улогом. Шешељ је и на тај ризик рачунао, али је некако, не знам како, знао да ће на време да изађе из Хага и дозове Вучића из улоге. Вучић је био свестан те опасности, на то га је Шешељ упозоравао када су ковали план и зато је Вучић не храбар, већ херој, који је био спреман да угрози све, па и свој живот, да би остварио план. У том периоду Вучићевог понирања у улогу направљена је велика штета, али то је било неопходно: нема победе, без жртве! И Шешељ га зато и хвали и оправдава! Када њих двојица победе и уједине се, час посла ће да санирају штету, за највише 10-15 година, зна то Шешељ, а и Вучић као његов најбољи ученик и наследник!

Не знам да ли си ти гледао емисију. Шешељ ни у једном моменту није рекао ништа против Вучића, него само против Михајловићеве и против Николића. Чак је и потрдио да србија не пропада од периоду 2012 до сада. Шешељ ваљда види боље од нас шта се дешава испод површине
Ја сам емисију одгледао ЦИЈЕЛУ!
Па сам видео да је Војвода Шешељ напушио целу Вучићеву владу (а са све шпијунима...), навео КАТАСТРОФАЛНО стање у друштву, као последицу Вучића, итд...
Емисија је пробала да му НАМЕСТИ да као брани Вучића јер:
- га напада запад и то улицом (све МОЖДА)
Па је Војвода потврдио да би у МОЖДА случају МОЖДА стао иза пропалице!

Али НАТО измишљатори су већ добили списак ГЛУПОСТИ који морају да понављају у бескрај (ако оће сендвиЋ), тако да кога од таквих, интересује емисија ...?

Војвода је ОПЕТ искористио СМЕШТАЊЕ Вучића да му СМЕСТИ - свака част!
А од многобројних (некад) присталица ДСС-Двери, сам за ову емисију чуо само РЕЧИ ПОХВАЛЕ ВОЈВОДИ!

А ви радите и зарадите сендвиЋ и сокиЧ...

Нико вас више и не сматра за ишта...
Чуј Војвода Воја издајник и у талу са Вучићем?
А шанса су издрндана Сандала и обрадовић - обретковић!?!
:zcepanje::super::hahaha:

:super:

Коме смета Вучић, том не може да смета најјачи Вучићев проблем - Војвода ЛЕГЕНДА!

Ја сам емисију одгледао ЦИЈЕЛУ!
Па сам видео да је Војвода Шешељ напушио целу Вучићеву владу (а са све шпијунима...), навео КАТАСТРОФАЛНО стање у друштву, као последицу Вучића, итд...
Емисија је пробала да му НАМЕСТИ да као брани Вучића јер:
- га напада запад и то улицом (све МОЖДА)
Па је Војвода потврдио да би у МОЖДА случају МОЖДА стао иза пропалице!

Али НАТО измишљатори су већ добили списак ГЛУПОСТИ који морају да понављају у бескрај (ако оће сендвиЋ), тако да кога од таквих, интересује емисија ...?

Војвода је ОПЕТ искористио СМЕШТАЊЕ Вучића да му СМЕСТИ - свака част!
А од многобројних (некад) присталица ДСС-Двери, сам за ову емисију чуо само РЕЧИ ПОХВАЛЕ ВОЈВОДИ!

А ви радите и зарадите сендвиЋ и сокиЧ...

Нико вас више и не сматра за ишта...
Чуј Војвода Воја издајник и у талу са Вучићем?
А шанса су издрндана Сандала и обрадовић - обретковић!?!
:zcepanje::super::hahaha:

:super:

Коме смета Вучић, том не може да смета најјачи Вучићев проблем - Војвода ЛЕГЕНДА!

Војислав Шешељ: Николића мрзим из дна душе, Вучић је радан и вредан, њему није циљ лично богаћење

среда, 05. август 2015.

Ako je seselj opozicija vucicu onda je i nesa slina i babic lapsus

Тако је напредњак. Ја као комуниста који сам 2012 гласао за КП (2014те КП није учествовала због недостатка новца те сам гласао за мањиску Црногорску партију јер је на други на листи био друг Јошка Броз, председник КП и Титов унук) стварно не знам шта се овај ваш андерграунд буни када су тражили капитализам и то на сва уста. То могу ја да се буним, они не.

Poslednja izmena:

:hahaha:Ali, kada se malo zamislim dodjem do zakljucka da najveci deo postenih, iskrenih radikala i naprednjaka (bivsih radikala) jos uvek veruje u ovo. Mislim samo na obicne glasace, ne na clanstvo koje se ugradilo. Takvi nemaju nikakve iluzije ni ideologiju osim novca.
Znam mnoge bivse i sadasnje radikale koji veruju u tvoju humoresku. ;)

Шта никад виђено када и сад имаш тријумвират на власти, само што би по твојој (промашеној) теорији на место тријумвира Дачића сео Вјекослав.
Теорија ти је промашена јер трио фантастикус Вјекослав, 'Алек' и Диплома никада нису били, да се тако изразим, "органска" екипа, већ екипа коју је саставио Милошевићев дебе - као лажну опозицију, уништивши при томе странку предратног радикала адвоката, српског националисте и интелуалца Вељка Губерине. Дебе аутентичне српске националисте замњенује путем поменуте тројице - која се увек међусобно трвела, а од 2000 и мрзела између себе.
Теорија ти је промашена јер садашњи чланови СРС, симпатизери и будући гласачи Шешеља не воле Вучића, не прихватају га "прећутно" као Милошевића да је врховни тата чија војска и полиција директно подржава и наоружава припаднике радикалске терористичке организације СЧП у Војводини, Хрватској и Босни. Тако да ће Шешељ остати опозиција, без обзира на то што је, како прича чаршија, примио 4 милиона долара од СНС тајкуна.

Evo, Seselj vec ima preko 20% i samo mu jos malo fali da ima vise od Vucka. Zasto niko od radikala ovo nije postavio?

Јесам велики фан Шешеља, али ово је да се упиша човек од смеха. Као ДС ће ући у парламент . Само један гениј попут Шешеља може да се шали на овај рачун

Шта никад виђено када и сад имаш тријумвират на власти, само што би по твојој (промашеној) теорији на место тријумвира Дачића сео Вјекослав.
Теорија ти је промашена јер трио фантастикус Вјекослав, 'Алек' и Диплома никада нису били, да се тако изразим, "органска" екипа, већ екипа коју је саставио Милошевићев дебе - као лажну опозицију, уништивши при томе странку предратног радикала адвоката, српског националисте и интелуалца Вељка Губерине. Дебе аутентичне српске националисте замњенује путем поменуте тројице - која се увек међусобно трвела, а од 2000 и мрзела између себе.
Теорија ти је промашена јер садашњи чланови СРС, симпатизери и будући гласачи Шешеља не воле Вучића, не прихватају га "прећутно" као Милошевића да је врховни тата чија војска и полиција директно подржава и наоружава припаднике радикалске терористичке организације СЧП у Војводини, Хрватској и Босни. Тако да ће Шешељ остати опозиција, без обзира на то што је, како прича чаршија, примио 4 милиона долара од СНС тајкуна.

То што пишем је базирано на компјутерској анализи огромне количине података на основу којих је изведена симулација могућих исхода. Нису анализирани само текстови, изјаве, вести, конференције за штампу итд, већ и фотографије и видео снимци, а нарочиту пажњу сам са својим тимом обратио на звучне записе и психолингвистичку анализу аликвотних тонова код Шешеља и Вучића.

http://informer.rs/vesti/politika/4...cki-spavac-Toma-i-tajkuni-ruse-Vucicevu-vladu

ŠEŠELJ U TEŠKOJ REČI: Zorana Mihajlović je američki "spavač", Toma i tajkuni ruše Vučićevu vladu!

Lider Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj rekao je gostujući u specijalnom izdanju emisije "Teška reč" koju vodi glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević da su Amerikanci i "naprednjaci spavači" krenuli u rušenje srpske Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića

23. 11. 2015. 18:06

[http://informer]

printscreen

- Ameriknci su krenuli da menjaju vlast u Srbiji... To se vidi kroz aktivnosti zapadnih službi i kroz aktivnosti zapadnog diplomatskog kora... Američki pritisak počinje da raste. Spremni su da aktiviraju svoje "spavače" kako među opozicijom, tako i među naprednjačkim spavačima - naveo je Šešelj.

OTVORENO PISMO DRAGANA J. VUČIĆEVIĆA: Ko je ovde lud, ko širi paniku, ko će u zatvor

Upitan na koga tačno misli, on je precizirao da govori o potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović.

Ne može na dve stolice

Lider radikala rekao je da politika "i na Istok i na Zapad" više nemoguća.

- To vam je politika "kurvanja". Ne možete ni vi da sedite na dve stolice, tako ni država ne može da vodi politiku i na istok i na zapad - rekao je Šešelj.

- Vidite, to što je ona proslavila slavu u Hajatu i što joj je gost bio Majk Kirbi, američki ambasador, dovoljno govori. Kirbi je time poslao Vučiću poruku da Zorana uživa američku zaštitu. Ako Vučić bude hteo da smeni Zoranu Mihajlović, to će biti kao da hoće smeni Kirbija - rekao je Šešelj, ističući da su Amerikanci spremni u svakom trenutku da izazovu haos.

Prema njegovim rečima, među "naprednjacima spavačima" su i ministarka lokalne samouprave Kori Udovički, ali i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

- Kada je mene izdao, Tomislav Nikolić je spreman da izda i Vučića. Eto, vidite, u Kuriru su do juče o njemu pisali svašta, a onda su naprasno prestali. Kud ćete veći dokaz da Nikolić uživa američku podršku i zaštitu- objasnio je Šešelj.

Šešelj je naveo da zapad premijeru Aleksandru Vučiću nikada neće oprostiti to što nije uveo sankcije Rusiji.

- Vučić je pred ili/ili a ne i/i izborom - konstatovao je Šešelj.

(FOTO) MEGAEKSKLUZIVNO! Ministarka građevine (g)radi trbušnjake u teretani sa ličnim trenerom!

Prema njegovim rečima, američki instrumenti u Srbiji su i RTS, preko generalnog direktora Dragana Bujoševića, kao i drugi mediji i televizije.

Inače, pored Šešelja, gosti u studiju TV PINK su i politički analitičar Dejan Vuk Stanković i urednik Novog Standarda Željko Cvijanović.

............

Nemam reci za Seselja.
Ovaj covek je bio na vlasti i pokazao je sta radi kada dodje na vlast i izgubio je izbore posle toga. Tako da sta hoce sada???
Dok je bio na vlasti uvukao se u sva javna preduzeca mali smo pad BDP-a i pad nataliteta. On je pokazao kako izgleda vlast kada on vlada.

Јесам велики фан Шешеља, али ово је да се упиша човек од смеха. Као ДС ће ући у парламент . Само један гениј попут Шешеља може да се шали на овај рачун

Ti si mozda neki lazni fan Seselja, jer u suprotnom bio bi u stanju bar da cujes sta Seselj govori, i da ispravno preneses odslusano.
A Seselj kaze da su anketu pravili naprednjaci, i da je ona tajna, i nalazi se samo u zapadnim konzulatima.
Znaci anketu nije pravio Seselj.
Osim toga, sta je smesno u cinjenici da DS ulazi u parlament. Cinjenica je da je DS i dalje finansiran od zapada i vrlo aktivan. U taj DS ulaze sve kurte i murte iz svih ostalih fasistickih stranaka. Tako da tih 7% uopste nije puno.

Мислим да се у једном периоду можда мало занео, то се иначе дешава глумцима, да се поистовете са ликом који глуме, да се у жељи да што боље одглуме идентификују с улогом. Шешељ је и на тај ризик рачунао, али је некако, не знам како, знао да ће на време да изађе из Хага и дозове Вучића из улоге. Вучић је био свестан те опасности, на то га је Шешељ упозоравао када су ковали план и зато је Вучић не храбар, већ херој, који је био спреман да угрози све, па и свој живот, да би остварио план. У том периоду Вучићевог понирања у улогу направљена је велика штета, али то је било неопходно: нема победе, без жртве! И Шешељ га зато и хвали и оправдава! Када њих двојица победе и уједине се, час посла ће да санирају штету, за највише 10-15 година, зна то Шешељ, а и Вучић као његов најбољи ученик и наследник!

Nije on nekako izasao iz Haga. To je bio dil Vucica i Haga. Vucic je imao obavezu da unisti radikale, to je bio uslov pustanja Seselja.
Nikolic je pocepao stranku , i to je bio pravi igrac Amerike, al stranka je jos bila ziva. To nije ispunjavalo uslov pustanja Seselja, niti je to verovatno bio Nikolicev cilj. Vucic je licno "ubio" radikalnu stranku posle izbora. Vucic je licno rekao kako su radikali krali glasove, a u stvari je on licno organizovao kradju radikalskih glasova. U tom trenutku sam ga mrzela, ali na taj nacin je on obezbedio izlazak Seselja, i time zaista odglumio vrhunski.
Ne znam koliko si cinican, ali je sve istina sto si rekao, i jeste, Vucic je podneo najvecu zrtvu u ostvarivanju tog plana, kao i Seselj.
Ovu istinu ce morati uskoro da predoce javnosti, jer sad je jasno da zapad rusi Vucica, jer je radikalna stranka ojacala i da ce sledeca vlast biti radikali plus naprednjaci, tj.jedno nacionalno krilo naprednjaka pod Vucicem.

Ти ово пишеш а у глави ми слика јевропе и оног што је све касветне форумаше ставио на игнор листу.

И наравно, јевропа се одма' јавила да потврди твоје писање.

Ти ово пишеш а у глави ми слика јевропе и оног што је све касветне форумаше ставио на игнор листу.

И наравно, јевропа се одма' јавила да потврди твоје писање.
Ботчине треба игнорисати.

- - - - - - - - - -

То што пишем је базирано на компјутерској анализи огромне количине података на основу којих је изведена симулација могућих исхода. Нису анализирани само текстови, изјаве, вести, конференције за штампу итд, већ и фотографије и видео снимци, а нарочиту пажњу сам са својим тимом обратио на звучне записе и психолингвистичку анализу аликвотних тонова код Шешеља и Вучића.

Можда на некој "компујтерској анализи" у тзв. "кол-центру" СНС на Новом Београду.

Kad bi se desilo to ujedinjenje, Majkl Kirbi bi pozvao gospodina Vucica i rekao mu da vise nije premijer.

Na tome upravo i radi.

- - - - - - - - - -

Naravno da vidi, i u Hagu je bio bolje obavesten nego politicari i narod u Srbiji.

- - - - - - - - - -

A sta rade svetski politicari? Njihova cela politika se i sastoji samo u glumi. Zasto to ne bi radili i nasi politicari?
Al Seselj je rekao da ih je Vucic sve nadmasio.:sad2:

RADIKALI SE
OKREĆU
PROTIV
ŠEŠELJA: Dil
između
Vučića i
Šešelja vredan
tri miliona
evra

U redovima radikala spominje se cifra of
tri miliona evra koju je Aleksandar Vučić
isplatio Vojislavu Šešelju kako ga ne bi
kritikovao u javnosti, kaže izvor
Telepromptera iz SRS.

Radikali okreću leđa Šešelju zbog dila
sa Vučićem
Članovi Srpske radikalne stranke polako
se okreću protiv Vojislava Šešelja zbog
hvalisanja Aleksandra Vučića na TV
“Pink”.
- Posle gostovanja Šešelja na “Pinku” i
javnog hvaljenja Vučića spremaju se
veliki potresi u stranci. Nezadovoljstvo je
kulminiralo zbog otvorenog dila sa
Vučićem i mnogi odbori se spremaju na
pobunu. Posebno u Vojvodini, kaže izvor
Telepromptera iz redova radikala.

Koalicija SRS i SNS

Imajući u vidu dobru saradnju Šešelja sa
Vučićem, postavlja se pitanje da li posle
lokalnih i pokrajinskih izbora možemo da
očekujemo lokalne koalicije između SRS
i SNS. Dragan J. Vučićević pitao je
Šešelja prošlog vikenda u emisiji “Teška
reč” da li će ulaziti u koaliciju sa SNS.
Šešelj tu mogućnost nije odbacio, već je
napomenuo da će biti spreman da
sarađuje sa naprednajcima ukoliko se
odreknu politike Evropske unije.
Međutim, prema rečima sagovornika
Telepromptera, politika Evropske unije
neće predstavljati prepreku oko
formiranja lokalnih koalicija radikala i naprednjaka.
Teleprompter

E moj dragi, ove zapadne splacine ce sigurno da ugroze ovaj uigrani dvojac koji je i Hag zahebao.:hahaha:
napomena- uvek obavezno procitati moj potpis:D

Back