Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ДС пада испод цензуса сама од себе, а СПС ће Аца и Воја заједничком акцијом да оборе, тако да ни њих нема у Скупштини. Што рећи: 100% посланика и 100% власти узеће СНС и СРС. Долази до уједињења и само ми није јасно да ли ће да се зову СНС или СРС. Мислим да ће Шешељ ту одлуку препустити Вучићу. Генијалан Шешељев план, како елиминисати жуту и црвену кугу са каобајаги распадом странке и преузимањем ДС и ЛДП политике (али само на речима)! Аца је ту поднео највећу жртву, јер је морао да глуми издајника, новопеченог лдп жутаћа жућег од жутих, евроталибана и америчког пијуна, да би распад странке и одглумљени сукоб између СРС и СНС био уверљив за све! Генијално и никад виђено у политици!

То твоје мишљење кажи прво конзилијумима Руских лекара (да им не тражим имена...), који кажу супротно. Или конзилијуму Српских лекара, а ако већ мислиш да је Војвода радио за Хаг 12 година, па не верујеш Холандским...Mislim da Šešelj nije imao kancer i da nikada nije primio ni jednu hemoterapiju.U priču o Šešeljevoj bolesti su poverovali oni koji ne poznaju nikoga ko se nije susreo sa njom.
Е џиберу лажовски, КО иде на шиптарске изборе?
![]()
Lider SRS Vojislav Šešelj kaže za „Blic” da takav zahtev ne postoji, ali da je tačno da se ne bi protivio izlasku na kosovske izbore.
DSS protiv kosovskih izbora
Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić, za razliku od Vojislava Šešelja, jasno kaže da ne podržava učešće na kosovskim lokalnim izborima.
- Nikako ne treba učestvovati na izborima koje raspisuje Atifete Jahjaga. Ako su Kosovo i Metohija u Srbiji, a jesu, izbore za lokalne vlasti treba da raspiše predsednik Skupštine Srbije - kaže Rašković Ivić za „Blic”.
Иначе Вучић Тхе Александар, звани вного, је вођа навијача црвене петокраке,Ako laze Seselj u Blicu, lazem i ja. Procitaj ceo clanak u linku:
Da ne trosim i ja prostor na ovom forumu citirajuci tvoje besmislene trice, samo da ti kazem da istinu ne mozes sakriti tako sto ces se baciti na glasnika tj. Blic. Ili jeste ili nije tacno. Do sada NIKO iz SRS nije demantovao tu odluku Seselja. Ja cak nisam namerno citirao naslov iz Blica ("Seselj priznao K.") jer imam razumevanja i za ovakvu odluku o izlasku na izbore pod uslovom koji je naveo.
Ti moras shvatiti da pljuvanjem po drugima neces sakriti istinu, bez obzira da li se radi o SRS, DSS ili Dverima. Ali, zalosno je sto si sve svoje "umece" usmerio napadajuci Dveri i DSS a ne SNS,SPS,SPO,DS,LDP,PUPS,....i ostale NATO stranke.
Npr. ja pozivam sve koji smatraju da je SRS ostala verna svojim idealima i koji su shvatili da je SNS najveca politicka prevara, da masovno glasaju za SRS. Pozivam i sve razocarane dverjane i dss-ove glasace da glasaju za SRS.
Jesi li zadovoljan? Ovo iskreno mislim. Druga je stvar sto ja nisam u toj grupaciji i sto ne verujem u lazi i podmetanja u vezi Patriotskog bloka. Jer, onoliko umnih ljudi koji nisu u partijama a podrzavaju taj blok, meni mnogo znaci.
Ali, jos jednom podvlacim da pozivam sve koji sumnjaju u PB, da glasaju za SRS.
Е да ли има прљавијих лажова од ДСС-двери издајника, ево илустрације:
Значи писање једног "Блица" узимате за озбиљно, ви ли сте патријоте?
Кад је био интервију Војводе за Блиц?

То твоје мишљење кажи прво конзилијумима Руских лекара (да им не тражим имена...), који кажу супротно. Или конзилијуму Српских лекара, а ако већ мислиш да је Војвода радио за Хаг 12 година, па не верујеш Холандским...
Војвода није примао хемотерапије како се примају - опште је познато, тако да опадање косе, итд... није имало времена да настане.
Ето, то је то...
Koliko nebuloza na ovoj temi da bi se prikrile dve jednostavne činjenice:
1.Vučić je patološki lažov, psihopata i veleizdajnik, kome je DOZVOLJENO (zna se od koga) da dođe na vlast samo iz jednog razloga-da uradi sve prljave poslove koje Tadić nije smeo i dovrši uništavanje Srbije.
2.Posle ovog poslednjeg gostovanja na Pinku, Šeki je i zvanično postao Vučićeva kučka.
Добро значи ти си у праву и:2 tumora na jetri + hemoterapije = Šešelj od svega 40 kg.,bez kose,sa drhtavim rukama i nogama,bez snage da se kreće bez pomoći ili štapa.Veruj mi.Šešelj koji drži konferencije za medije,viče po mitinzima i gostuje na Vučivevim televizijama i emisijama nije bolesan (kao čovek se nadam da sam u pravu.).Ko god je imao obolelog od raka u svojoj okolini zna da sam u pravu.

Блиц као гласник - АМА НИЈЕ ЗА КОМЕНТАР!...baciti na glasnika tj. Blic. Ili jeste ili nije tacno. Do sada NIKO iz SRS nije demantovao tu odluku Seselja. Ja cak nisam namerno citirao naslov iz Blica ("Seselj priznao K.") jer imam razumevanja i za ovakvu odluku o izlasku na izbore pod uslovom koji je naveo.
Ti moras shvatiti da pljuvanjem po drugima neces sakriti istinu, bez obzira da li se radi o SRS, DSS ili Dverima. Ali, zalosno je sto si sve svoje "umece" usmerio napadajuci Dveri i DSS a ne SNS,SPS,SPO,DS,LDP,PUPS,....i ostale NATO stranke.

Цепање СРС можемо да прикажемо следећом једначином:
СРС - СНС = СРС
Из тога следи да је:
-СНС = СРС - СРС, тј. СНС = 0
Дакле, СНС не постоји, то је фатаморгана, СРС се никада није ни поцепала и тренутно је на власти.

Гадуру која ЛАЖЕ да је у Сребреници СРБИЈА извршила ГЕНОЦИД!
И:
Која каже да је хурватска ИМАЛА ПРАВО на олују!

Opet lazes ko radikal.
I uzmi nesto za smirenje![]()
Немој дирати човека. Ради по дужини поста. Вучко се баш отворио!![]()
Гледам ове ЈАДЕ од наводних "срба"...
Да неке "мајмуне" није срамота да ВРЕЂАЈУ и ОЛАЈАВАЈУ највећег живог Србина (сем ако има неки Духовник...), нашег Српског Војводу!
Против Тита је лајао и одробијао у Зеници 20 месеци!
Против Слоба и разних, до године!
Против НАТО измишљотина, лажи и "судова" је акао скоро 12 година у затвору, а за Част, Истину и Правду Српскога Народа!
Цео антиглобалистички свет му се Диви, има клубове обожавалаца по било ком слободнијем универзитету, ... а шта раде овде разни гмизавци по србији?
Пљују такву Српску Величину!
Ономе ко је скоро УМРО у Шевенингену, приписују да ради за Вучића (тј НАТО, тј Вука Драшковића, тј Ђинђића, тј усташе, тј,тј,тј...)?
Ако Србија такве проклетнике не одстрани из себе - неће бити Србије!
Па усташе нису толико ЗЛИ, НИСКИ, ПОДЛИ, ... у пљувању Војводе Воје!
Значи и усташе су боље од многих овде...
Толико.
Ја разумем ДС-овце, који имају ЕУ идола, разумем и да критикују Војводу, али ПСЕ који ЛАЖНО СВЕДОЧЕ НА ЊЕГА МУЧЕНИКА ИЗ ХАГА - НЕ!
Та ГАМАД не заслужује да **** (аутоцензура), а поготову што се продају као неке србенде!
ЗАДЊИ ШЉАМ НА ПЛАНЕТИ!
И у чему је проблем?
Ко год Воли Србију, тај би се РАДОВАО да сад Вучић напусти ЕУСА и НАТО и окрене се Русији и ОДКБ-у!
Па добро јутро!
Па питање је Бити, или НЕ БИТИ!!!
И због ТАКВЕ РЕЧИ кривити Истину и пљувати Српског Јунака је ЗАДЊИ НИВО НА СКАЛИ СКОТОЛИКИХ "ЉУДИ".
Да не говорим да од тога НЕМА НИШТА, него је позив СНС-овцима да дођу памети, не Вучићу и окорелим издајницима.
За шаку пиринча продајете своје душе ђаволу ДСС-Двери и слична бандо... СТРАШНО!!!
![]()
2 tumora na jetri + hemoterapije = Šešelj od svega 40 kg.,bez kose,sa drhtavim rukama i nogama,bez snage da se kreće bez pomoći ili štapa.Veruj mi.Šešelj koji drži konferencije za medije,viče po mitinzima i gostuje na Vučivevim televizijama i emisijama nije bolesan (kao čovek se nadam da sam u pravu.).Ko god je imao obolelog od raka u svojoj okolini zna da sam u pravu.

Ako si ti corav pa nisi video kako je Seselj izgledao kad je izasao iz Haga, mi nismo.
A izgleda nisi cuo ni za to da se masa ljudi izlecila od te bolesti.![]()
A ne, ovi gilipteri bi se vise radovali da nas danas NATO bombarduje, nego da se Vucic odrekne EU. Ne mogu nikako da se odvoje od partijske knjizice, koja im je vaznija nego drzava Srbija. To su ti isti koji su srbovali i "naljutili" se na Seselja sto je nacionalne interese stavio iznad stranackih za vreme bombardovanja i pridruzio se Milisevicu.
- - - - - - - - - -
Ako si ti corav pa nisi video kako je Seselj izgledao kad je izasao iz Haga, mi nismo.
A izgleda nisi cuo ni za to da se masa ljudi izlecila od te bolesti.![]()