ŠEŠELJ

ДС пада испод цензуса сама од себе, а СПС ће Аца и Воја заједничком акцијом да оборе, тако да ни њих нема у Скупштини. Што рећи: 100% посланика и 100% власти узеће СНС и СРС. Долази до уједињења и само ми није јасно да ли ће да се зову СНС или СРС. Мислим да ће Шешељ ту одлуку препустити Вучићу. Генијалан Шешељев план, како елиминисати жуту и црвену кугу са каобајаги распадом странке и преузимањем ДС и ЛДП политике (али само на речима)! Аца је ту поднео највећу жртву, јер је морао да глуми издајника, новопеченог лдп жутаћа жућег од жутих, евроталибана и америчког пијуна, да би распад странке и одглумљени сукоб између СРС и СНС био уверљив за све! Генијално и никад виђено у политици!

Svak im cast! Sto bi rekao onaj cica iz "Selo gori..." "Seki i Vucko "zaebali vek". :hahaha:

Гледам ове ЈАДЕ од наводних "срба"... :rumenko:

Да неке "мајмуне" није срамота да ВРЕЂАЈУ и ОЛАЈАВАЈУ највећег живог Србина (сем ако има неки Духовник...), нашег Српског Војводу!
Против Тита је лајао и одробијао у Зеници 20 месеци!
Против Слоба и разних, до године!

Против НАТО измишљотина, лажи и "судова" је акао скоро 12 година у затвору, а за Част, Истину и Правду Српскога Народа!

Цео антиглобалистички свет му се Диви, има клубове обожавалаца по било ком слободнијем универзитету, ... а шта раде овде разни гмизавци по србији?

Пљују такву Српску Величину!
Ономе ко је скоро УМРО у Шевенингену, приписују да ради за Вучића (тј НАТО, тј Вука Драшковића, тј Ђинђића, тј усташе, тј,тј,тј...)?

Ако Србија такве проклетнике не одстрани из себе - неће бити Србије!
Па усташе нису толико ЗЛИ, НИСКИ, ПОДЛИ, ... у пљувању Војводе Воје!
Значи и усташе су боље од многих овде...

Толико.

Ја разумем ДС-овце, који имају ЕУ идола, разумем и да критикују Војводу, али ПСЕ који ЛАЖНО СВЕДОЧЕ НА ЊЕГА МУЧЕНИКА ИЗ ХАГА - НЕ!
Та ГАМАД не заслужује да **** (аутоцензура), а поготову што се продају као неке србенде!

ЗАДЊИ ШЉАМ НА ПЛАНЕТИ!

И у чему је проблем?
Ко год Воли Србију, тај би се РАДОВАО да сад Вучић напусти ЕУСА и НАТО и окрене се Русији и ОДКБ-у!
Па добро јутро!
Па питање је Бити, или НЕ БИТИ!!!
И због ТАКВЕ РЕЧИ кривити Истину и пљувати Српског Јунака је ЗАДЊИ НИВО НА СКАЛИ СКОТОЛИКИХ "ЉУДИ".

Да не говорим да од тога НЕМА НИШТА, него је позив СНС-овцима да дођу памети, не Вучићу и окорелим издајницима.

За шаку пиринча продајете своје душе ђаволу ДСС-Двери и слична бандо... СТРАШНО!!!

:rumenko:

Blago Seselju kada ga ti branis i to zajedno sa @Nikitom. Nize nije mogao pasti.
Za ono u Hagu ima plus i moje divljenje ali ako ga brane takvi kao ti i @Nikita, onda se sve obesmisljava.
Evo. ide i na siptarske izbore. Njegovo pravo ali...nije to u saglasnosti sa pricom iz Haga. Nesto mi se tu ne slaze pa se sve manje cudim kako ste ti i @Nikita na istoj frekvenciji. Nadam se jos uvek da ce se neki pravi, iskreni radikal oglasiti ovde i ograditi se od tebe i tvojih podvala. :per:
Mada, predugo cekam na to i nade su mi sve manje. :rtfm:

Mislim da Šešelj nije imao kancer i da nikada nije primio ni jednu hemoterapiju.U priču o Šešeljevoj bolesti su poverovali oni koji ne poznaju nikoga ko se nije susreo sa njom.

Mislim da Šešelj nije imao kancer i da nikada nije primio ni jednu hemoterapiju.U priču o Šešeljevoj bolesti su poverovali oni koji ne poznaju nikoga ko se nije susreo sa njom.
То твоје мишљење кажи прво конзилијумима Руских лекара (да им не тражим имена...), који кажу супротно. Или конзилијуму Српских лекара, а ако већ мислиш да је Војвода радио за Хаг 12 година, па не верујеш Холандским...

Војвода није примао хемотерапије како се примају - опште је познато, тако да опадање косе, итд... није имало времена да настане.

Ето, то је то...
Херој, Пожртвован, Србенда, Непоткупљив, Без афера, Непокоран непријатељу, Храбар до лудила, Познат у свету, Интелигенција ван свих људи на планети (у прва три...), ... , али мале ђокице из рупе, су веће патријоте од подмуклог издајника...

Дође који не једе и не пије - Ђаво је у њему!
Дође који једе и пије - Изјелица и Пропалица!

БЕееееЕДА!

Ако неко мисли да браним Војводу - ТАМАН ПОСЛА!
Просто се чудим докле су неки пали...

Е џиберу лажовски, КО иде на шиптарске изборе?

:bye:

Ako laze Seselj u Blicu, lazem i ja. Procitaj ceo clanak u linku:

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/609648/Seseljevi-radikali-priznali-Kosovo

Lider SRS Vojislav Šešelj kaže za „Blic” da takav zahtev ne postoji, ali da je tačno da se ne bi protivio izlasku na kosovske izbore.

U istom clanku imas i ovo:
DSS protiv kosovskih izbora

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić, za razliku od Vojislava Šešelja, jasno kaže da ne podržava učešće na kosovskim lokalnim izborima.
- Nikako ne treba učestvovati na izborima koje raspisuje Atifete Jahjaga. Ako su Kosovo i Metohija u Srbiji, a jesu, izbore za lokalne vlasti treba da raspiše predsednik Skupštine Srbije - kaže Rašković Ivić za „Blic”.

Е да ли има прљавијих лажова од ДСС-двери издајника, ево илустрације:
Ako laze Seselj u Blicu, lazem i ja. Procitaj ceo clanak u linku:
Иначе Вучић Тхе Александар, звани вного, је вођа навијача црвене петокраке,
а неписмењаци ЖИВОГ Ромјанцева сахранише...

Ви НАТО дебили, остајете дебили...

Poslednja izmena:
Da ne trosim i ja prostor na ovom forumu citirajuci tvoje besmislene trice, samo da ti kazem da istinu ne mozes sakriti tako sto ces se baciti na glasnika tj. Blic. Ili jeste ili nije tacno. Do sada NIKO iz SRS nije demantovao tu odluku Seselja. Ja cak nisam namerno citirao naslov iz Blica ("Seselj priznao K.") jer imam razumevanja i za ovakvu odluku o izlasku na izbore pod uslovom koji je naveo.
Ti moras shvatiti da pljuvanjem po drugima neces sakriti istinu, bez obzira da li se radi o SRS, DSS ili Dverima. Ali, zalosno je sto si sve svoje "umece" usmerio napadajuci Dveri i DSS a ne SNS,SPS,SPO,DS,LDP,PUPS,....i ostale NATO stranke.
Npr. ja pozivam sve koji smatraju da je SRS ostala verna svojim idealima i koji su shvatili da je SNS najveca politicka prevara, da masovno glasaju za SRS. Pozivam i sve razocarane dverjane i dss-ove glasace da glasaju za SRS.
Jesi li zadovoljan? Ovo iskreno mislim. Druga je stvar sto ja nisam u toj grupaciji i sto ne verujem u lazi i podmetanja u vezi Patriotskog bloka. Jer, onoliko umnih ljudi koji nisu u partijama a podrzavaju taj blok, meni mnogo znaci.
Ali, jos jednom podvlacim da pozivam sve koji sumnjaju u PB, da glasaju za SRS.

Da ne trosim i ja prostor na ovom forumu citirajuci tvoje besmislene trice, samo da ti kazem da istinu ne mozes sakriti tako sto ces se baciti na glasnika tj. Blic. Ili jeste ili nije tacno. Do sada NIKO iz SRS nije demantovao tu odluku Seselja. Ja cak nisam namerno citirao naslov iz Blica ("Seselj priznao K.") jer imam razumevanja i za ovakvu odluku o izlasku na izbore pod uslovom koji je naveo.
Ti moras shvatiti da pljuvanjem po drugima neces sakriti istinu, bez obzira da li se radi o SRS, DSS ili Dverima. Ali, zalosno je sto si sve svoje "umece" usmerio napadajuci Dveri i DSS a ne SNS,SPS,SPO,DS,LDP,PUPS,....i ostale NATO stranke.
Npr. ja pozivam sve koji smatraju da je SRS ostala verna svojim idealima i koji su shvatili da je SNS najveca politicka prevara, da masovno glasaju za SRS. Pozivam i sve razocarane dverjane i dss-ove glasace da glasaju za SRS.
Jesi li zadovoljan? Ovo iskreno mislim. Druga je stvar sto ja nisam u toj grupaciji i sto ne verujem u lazi i podmetanja u vezi Patriotskog bloka. Jer, onoliko umnih ljudi koji nisu u partijama a podrzavaju taj blok, meni mnogo znaci.
Ali, jos jednom podvlacim da pozivam sve koji sumnjaju u PB, da glasaju za SRS.

И ја би плакао од среће кад би добио стан од државе

Е да ли има прљавијих лажова од ДСС-двери издајника, ево илустрације:

Значи писање једног "Блица" узимате за озбиљно, ви ли сте патријоте?
Кад је био интервију Војводе за Блиц?

Nije intervju nego su ga pozvali da im da izjavu oko tog slucaja i citirali su njegove reci, blic je sljam ali jos uvek nisu izmisljali necije izjave i citate

"Lider SRS Vojislav Šešelj kaže za „Blic” da takav zahtev ne postoji, ali da je tačno da se ne bi protivio izlasku na kosovske izbore.
- I na prošlim izborima smo rekli, a kažemo i sada, da ćemo podržati odluku radikala sa KiM kakva god bude. Treba sami da odluče da li će izaći na izbore, jer ipak ti ljudi žive tamo. Neka oni odluče kako će da se bore. Lako je nama iz Beograda da dirigujemo. Ako hoće da idu na izbore, podržaćemo ih i pomoći. Ako ne odluče da idu, takođe ćemo ih podržati. To je stav SRS - kaže Šešelj"

Hoces da kazes da to seselj nije izjavio? :cool:

То твоје мишљење кажи прво конзилијумима Руских лекара (да им не тражим имена...), који кажу супротно. Или конзилијуму Српских лекара, а ако већ мислиш да је Војвода радио за Хаг 12 година, па не верујеш Холандским...

Војвода није примао хемотерапије како се примају - опште је познато, тако да опадање косе, итд... није имало времена да настане.

Ето, то је то...

2 tumora na jetri + hemoterapije = Šešelj od svega 40 kg.,bez kose,sa drhtavim rukama i nogama,bez snage da se kreće bez pomoći ili štapa.Veruj mi.Šešelj koji drži konferencije za medije,viče po mitinzima i gostuje na Vučivevim televizijama i emisijama nije bolesan (kao čovek se nadam da sam u pravu.).Ko god je imao obolelog od raka u svojoj okolini zna da sam u pravu.

:hahaha:

Koliko nebuloza na ovoj temi da bi se prikrile dve jednostavne činjenice:

1.Vučić je patološki lažov, psihopata i veleizdajnik, kome je DOZVOLJENO (zna se od koga) da dođe na vlast samo iz jednog razloga-da uradi sve prljave poslove koje Tadić nije smeo i dovrši uništavanje Srbije.

2.Posle ovog poslednjeg gostovanja na Pinku, Šeki je i zvanično postao Vučićeva kučka.

Vučić je Šešeljev čovek i sve što je uradio , uradio je pod njegovim patronatom. Vučićeva "samostalnost i distanca" spram SRS je samo optička varka. ON nikada nije otišao iz SRS-a.........promenio je boju(partiju) da bi mogao šefa Šešelja da izvuče iz Haga.

2 tumora na jetri + hemoterapije = Šešelj od svega 40 kg.,bez kose,sa drhtavim rukama i nogama,bez snage da se kreće bez pomoći ili štapa.Veruj mi.Šešelj koji drži konferencije za medije,viče po mitinzima i gostuje na Vučivevim televizijama i emisijama nije bolesan (kao čovek se nadam da sam u pravu.).Ko god je imao obolelog od raka u svojoj okolini zna da sam u pravu.
Добро значи ти си у праву и:
- Руски, Српски, Хашки лекари су учесници исте ЗАВЕРЕ.
- Руска ДРЖАВА је учесник исте ЗАВЕРЕ.
- Робијаши у Хагу су учесници ЗАВЕРЕ.
- Шешељ је 12 година са све Слобом, Младићем, Караџићем, ... па и Плавшићком, усташама, итд. су сви у истој ЗАВЕРИ.
- Русија је са НАТО и Хагом у истој ЗАВЕРИ.
- Шешељево ВИДНО ужасно некадашње стање је била само глума, јер учествује у ЗАВЕРИ.
...
А ЗАВЕРА је да помогну Вучићу да Шешељ са његових 6,3% гласача (колико му дају) ПОМОГНЕ Вучићу са његових 57% гласача да остане на власти...?!
Или, да Шешељ сруши Вучића, јер ето... толико виси по НАТО телевизијама и медијима...?!
Обе врсте је породио Вучић-Вулин тандем, а ПОПУЛАРИШУ сендвичари из двери, ДСС, НАТО штампе, ТВ, инТЕЛЕктуалци, бла, бла...

Ено чак му и Блиц помаже проглашавајући га за "Признаваоца Косова" и кудећи Сандалу да "Неке признаде косове..."?

Ето успешно си ме уверио... :rumenko:

ФОРЦА ШЕКИ!!!
УДРИ НАТО ЏУЛОВЕ!!!

ПС. Који геније!
Код самог краја емисије (коју треба одгледати да се види да је ИТЕКАКО УНИШТИО ВУЧИЋА и његову ДЕБИЛСКО-ЛОПОВСКУ "владу"...), Војвода показује и да је упркос ПСЕЋЕМ ЖИВОТУ, остао ВЕЛИКИ Човек!

:super:

- - - - - - - - - -

Бришете писма:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...baciti na glasnika tj. Blic. Ili jeste ili nije tacno. Do sada NIKO iz SRS nije demantovao tu odluku Seselja. Ja cak nisam namerno citirao naslov iz Blica ("Seselj priznao K.") jer imam razumevanja i za ovakvu odluku o izlasku na izbore pod uslovom koji je naveo.
Блиц као гласник - АМА НИЈЕ ЗА КОМЕНТАР!
Па количине Блиц ЛАЖИ НАЈГОРЕ ВРСТЕ СУ ЛЕГЕНДАРНЕ!
А да Блиц ПОХВАЛИ Војводу Воју као Усташку Сандалу - искрено бих ДЕБЕЛО ПОСУМЊАО У ВОЈВОДУ!!!

Како нико није демантовао?
Јел представник СРС-а из Митровице рекао да им не пада на ПАМЕТ да излазе на изборе?
Јел није демантовао НЕБУЛОЗЕ о присили Шешеља (ко приче Вучића Николића о неиздрживом диктатору из Хага...)?
Што одувек постоји одлука да УВАЖЕ у централи одлуку са терена - то је ЗЛОУПОТРЕБЉЕНО у овој лажи до МАКСИМУМА и тако ПРОВИДНО И ЈАДНО!!!

Зашто мету свог пљувања усмеравам 90% на ДСС и Двери и (мање) на СНС, а готово никако на ДС и ЛДП и СПС...
Сам мислим већ објашњавао!
НАЈГОРА ГАМАД СУ ИЗДАЈНИЦИ!
Није опасан онај непријатељ испред тебе, већ онај иза тебе!

Нпр. Није НАТО загосподарио Србијом 5.октобра преко Ђинђића, Соње Лихт, Соње Бисерко, Чеде Јовановића, Гордане Суше, ...
Већ преко НАЈГОРЕГ ОЛОША КОШТУНИЦЕ И ДСС-а!!!

Исто тако, није НАТО остао на власти 2012-2013/4 (које беше...?) преко Тадића, већ преко ФОЛИРАНАТА из СНС-а!!!

А колики су МАНИЈАЦИ ови из СНС-а, Вучић, Николић, ... и то, па то СВИ ВИДЕ!
Што бих ја трошио време да причам како је Вучић издајничко ђубре?
Или ове комуњаре, да губим време причајући како су ишчашени у мозак?
То би било сулудо...

ПС. Сад видим "ПВ" = партијотски НАТО блокац...
Немој НИКО ко је за "ПБ" да гласа за СРС - НИКАД!!!
А док не схвати да је то скуп најгорих ГАМАДИ У СРБИЈИ!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ево да имате још посла да бришете НАТО *****!

Poslednji put izmenio korisnik đavolčić danas u 21:39

Poslednja izmena:
Цепање СРС можемо да прикажемо следећом једначином:

СРС - СНС = СРС

Из тога следи да је:

-СНС = СРС - СРС, тј. СНС = 0

Дакле, СНС не постоји, то је фатаморгана, СРС се никада није ни поцепала и тренутно је на власти.

Цепање СРС можемо да прикажемо следећом једначином:
СРС - СНС = СРС
Из тога следи да је:
-СНС = СРС - СРС, тј. СНС = 0
Дакле, СНС не постоји, то је фатаморгана, СРС се никада није ни поцепала и тренутно је на власти.
Тебе уистину редовно пампачи Питон по чутури...
Царе!
:rotf:

Ове партијоте што им је "Бљиц" водич у српство, заиста више нису интересантне!
ДСС-двери "Партијотски блок", ЛОПОВА и ИЗДАЈНИКА, а чију усташку гадуру пропагира Блиц - моште мислити!
Гадуру која ЛАЖЕ да је у Сребреници СРБИЈА извршила ГЕНОЦИД!
И:
Која каже да је хурватска ИМАЛА ПРАВО на олују!
Па наравно да је за један Бљиц и ову плаћеничку пљувачку Вучићеву армију таква вештица "партијота"!

И наравно да је за такве Хашки Мученик Српски Јунак Војвода Професор Доктор Војислав Шешељ издајник, бараба, џулов...

Па ко треба да смета антисрбима и Коштунициним ЛОПОВИМА, да неће Динкић, или ...?

Али незаборавно је:
Наслов: Блиц
Тема: Радикали признали независно Косово
Слика: Војвода
А испод: Сандала партијота...

Да се са ЛАЖИ и ЛАЖОВА вратимо на тему.

Сви који су ово одгледали и имају Истинитости, не треба ни МОЗГА:

Видели су најтежу ОФИРАЧИНУ СНС-овог уништавања Србије и НАЈТЕЖУ офирачину катастрофичног рада владе СНС-а, са Вучићем на челу!
Па само опис ГОМАНА која је Вучић окупио у тој "влади" је ПАРА ВРЕДАН!
Видели су и да Вучић због недавања "санкција" Русији (самоубиства), не налази милост код ЕУСА - што је ЧИЊЕНИЦА!
Наравно зна се да Вучић то не сме из СТРАХА за ЛИЧНУ ВЛАСТ да уради, а не из "русофилства".
Наравно да га Војвода НЕЋЕ осуђивати што није увео "санкције" Русији!?
...
Па гомило, за пиринач купљених глупака, јер требао Војвода да ОСУДИ Вучића што није увео санкције Русији?

Али како ЛАЖЕТЕ да не критикује довољно Вучића већ само Николића (а што је наравно прво слагала Вучићева медијска мрежа), тако и ЛАЖЕТЕ да у овој емисији није критиковао Вучића...

Ево погледајте (довољно и само почетак...) колико ЛАЖУ, ЛАЖУРДЕ ЗА ПАРЕ:
ДСС-двери-интелектуалци-гамад-усташе = Партијотски БЛОК,
Бљиц
и сличне НАТО-Вучко сплачине.

Војвода Војислав је и ову емисију максимално искористио да пробуди Србију из ДОС омамљености (без обзира на намере аутора емисије...)!
Зато и не чуди да је СРС скоро па добио опет рејтинг који је имао пре Војводиног слања у Хаг од стране ДСС и Коштунице (и другара им Ђинђе...)!

Само напред Србијо уз Војводу Воју стазама Светога Саве!

:bye:

Poslednja izmena:
Гледам ове ЈАДЕ од наводних "срба"... :rumenko:

Да неке "мајмуне" није срамота да ВРЕЂАЈУ и ОЛАЈАВАЈУ највећег живог Србина (сем ако има неки Духовник...), нашег Српског Војводу!
Против Тита је лајао и одробијао у Зеници 20 месеци!
Против Слоба и разних, до године!

Против НАТО измишљотина, лажи и "судова" је акао скоро 12 година у затвору, а за Част, Истину и Правду Српскога Народа!

Цео антиглобалистички свет му се Диви, има клубове обожавалаца по било ком слободнијем универзитету, ... а шта раде овде разни гмизавци по србији?

Пљују такву Српску Величину!
Ономе ко је скоро УМРО у Шевенингену, приписују да ради за Вучића (тј НАТО, тј Вука Драшковића, тј Ђинђића, тј усташе, тј,тј,тј...)?

Ако Србија такве проклетнике не одстрани из себе - неће бити Србије!
Па усташе нису толико ЗЛИ, НИСКИ, ПОДЛИ, ... у пљувању Војводе Воје!
Значи и усташе су боље од многих овде...

Толико.

Ја разумем ДС-овце, који имају ЕУ идола, разумем и да критикују Војводу, али ПСЕ који ЛАЖНО СВЕДОЧЕ НА ЊЕГА МУЧЕНИКА ИЗ ХАГА - НЕ!
Та ГАМАД не заслужује да **** (аутоцензура), а поготову што се продају као неке србенде!

ЗАДЊИ ШЉАМ НА ПЛАНЕТИ!

И у чему је проблем?
Ко год Воли Србију, тај би се РАДОВАО да сад Вучић напусти ЕУСА и НАТО и окрене се Русији и ОДКБ-у!
Па добро јутро!
Па питање је Бити, или НЕ БИТИ!!!
И због ТАКВЕ РЕЧИ кривити Истину и пљувати Српског Јунака је ЗАДЊИ НИВО НА СКАЛИ СКОТОЛИКИХ "ЉУДИ".

Да не говорим да од тога НЕМА НИШТА, него је позив СНС-овцима да дођу памети, не Вучићу и окорелим издајницима.

За шаку пиринча продајете своје душе ђаволу ДСС-Двери и слична бандо... СТРАШНО!!!

A ne, ovi gilipteri bi se vise radovali da nas danas NATO bombarduje, nego da se Vucic odrekne EU. Ne mogu nikako da se odvoje od partijske knjizice, koja im je vaznija nego drzava Srbija. To su ti isti koji su srbovali i "naljutili" se na Seselja sto je nacionalne interese stavio iznad stranackih za vreme bombardovanja i pridruzio se Milisevicu.

- - - - - - - - - -

Ako si ti corav pa nisi video kako je Seselj izgledao kad je izasao iz Haga, mi nismo.
A izgleda nisi cuo ni za to da se masa ljudi izlecila od te bolesti.:roll:

:)
Ево гостовања Војводе Воје, а где сам ЗАПРЕПАШЋЕН (вероватно и сам Војвода), да је водитељка културна, фина, предусретљива, да се не дува, не такмичи са гостом, не лупета масе дебилних (Вучкових) "трик-питања", а ла:
- Како вам је здравље (а либо их рацку...)
- Што мислите да не радите за Вучића (са инсистирањима...)
- Када се враћате у Хаг...
исл...

Водитељка је стварно ЕКСТРА водитељ, уме да саслуша, културна, не наметљива, пристојна, уме да постави питање и извуче одговор КУЛТУРНО!
Таква особа ће УВЕК бити Лепа!
:heart:

Ево ДСС-двери-кмери-кретени...
ЕВО је емисија где Титов Робијаш Хашки Мученик Српски Јунак Војвода Професор Доктор Војислав Шешељ
ПРИЗНАЈЕ да ради за Вучић Александра...

:)

Ето Боле_дилеја, пардон Боле_деИзлаја, ето ти доказ за Шекијево хрватство, комунизам, феминизам и етатизам...

Шеки Бог Те Поживео до слома ових НАТО стрвина свих фарби...

ПС.
Водитељко не дај се у руке неког кретена, то МИ прво мора да проверимо "младожењу", дал испуњава услове за Мужа.
Јел Добар, Фин, Културан, ...
Немо неки двери-ДСС исл. брабоњак да се мота око тебе, пљуни то...

Poslednja izmena:

A ne, ovi gilipteri bi se vise radovali da nas danas NATO bombarduje, nego da se Vucic odrekne EU. Ne mogu nikako da se odvoje od partijske knjizice, koja im je vaznija nego drzava Srbija. To su ti isti koji su srbovali i "naljutili" se na Seselja sto je nacionalne interese stavio iznad stranackih za vreme bombardovanja i pridruzio se Milisevicu.

- - - - - - - - - -

Ako si ti corav pa nisi video kako je Seselj izgledao kad je izasao iz Haga, mi nismo.
A izgleda nisi cuo ni za to da se masa ljudi izlecila od te bolesti.:roll:

Ova ti valja , sviDŽA mi se kad se ogole sranačke botčine .

Back