ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagledao u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???

Е, досадан си...... и злонамеран......... о'лади и гледај своја посла..

Да, 100% је Шешељ лично пуцао на Бека, како да не...мислим стварно, како вам не досади...

- - - - - - - - - -

Е, управо ти сереш...не знам да ли си свестан тога, али управо ти то радиш...а нема потребе за тим....

a ko je rekao da je licno?

Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagledao u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???

Прво нам реци који си то ТИ, да би знали са којом величином имамо посла. Не признајем ништа испод 170.

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

meni to liči na odgovorno ponašanje
kao da je svestan da su ga pustili da bi ovde pokrenuo neko sranje
pa gleda kako to da spreči

Колико ће требати Шекију да реорганизује странку и крене у озбиљну акцију?
Pa jedno par godina , ako uspe na sledećim izborima da predje cenzus, to je veš ogroman uspeh.
Mislim da će brzo da splasne oduševljenje i euforija.
Podmukli zapad je pusttio Voju očito sa nekom zlom namerom. ( Nema Voja zle namere , nego zapad igra neku igru )

Back