Шешељ открива: Руски амбасадор је "откравио" атмосферу између мене и Вучића

Није их послао нигде, ту су од рођења и били. Тешко је замислити неког културног и паметног човека од кога је Шешељ направио крезубу будалу, а тешко је зато што таквих и нема. Шешељ је само артикулисао мисли нижих слојева друштва.

These are sins of omission, not commission, што би рекли наши језуитски пријатељи.

U stvari... u pravu si...
Seselj im je samo dao priliku da se izraze i postanu vidljivi... I, nazalost, nekako uticajni...

Seselj im je samo dao priliku da se izraze i postanu vidljivi... I, nazalost, nekako uticajni...

Ali seseljevci nisu uticajni, nisu nikad ni bili jer su parodija svega. Oni su nesto kao Ceda samo na desnoj strani, i takve ima svaka zemlja, takvu opoziciju koja nikad ne dolazi na vlast.

Poslednja izmena:

Ha-ha-ha

broz.......ćopavi broz je taj koji je dao priliku za izražaj i vidljivost krezuboj šumskoj masi koja se slila sa raznih gora i kamenjara u gradove srbije iz kojih još nisu izašli , a sebe su 90-tih hladno proglasili građanskom opciJom i svetionikom demokratije.E baš TI I TAKVI su jehbali srbima i srbiji mamu maminu , a ne Šešelj.

Ali seseljevci nisu uticajni, nisu nikad ni bili jer su parodija svega. Oni su nesto kao Ceda samo na desnoj strani, i takve ima svaka zemlja, takvu opoziciju koja nikad ne dolazi na vlast.

Seseljevci nisu uticajni... Khm, khm...
Deder, saberi glasove nekih stranaka sa poslednjih izbora...
Saberi i rezultate SRS od 1990 do sada

NIje Seselj desni Ceda... Seselj je desni Petar Lukovic,desna Sonja Biserko

Seseljevci nisu uticajni... Khm, khm...
Deder, saberi glasove nekih stranaka sa poslednjih izbora...
Saberi i rezultate SRS od 1990 do sada

NIje Seselj desni Ceda... Seselj je desni Petar Lukovic,desna Sonja Biserko

Ih, pa sta vredi sabiranje? To se tako ne racuna.

A za mene je Ceda isto sto i Petar Lukovic i Sonja Biserko, samo malo "artikulisaniji" silom prilika zbog borbe za ulazak u Skupstinu. Isto kao iSeselj, ali tiu se sva ambicija i zavrsava, ne treba ga posmatrati mnogo drugacije od recimo Zirinovskog i to je to. Tako ja na to gledam i tako uostalom, i jeste.

Jedino sto ne vidim ozbiljnog proruskog kandidata za predsednika Srbije, i to je "muka".

Ih, pa sta vredi sabiranje? To se tako ne racuna.

A za mene je Ceda isto sto i Petar Lukovic i Sonja Biserko, samo malo "artikulisaniji" silom prilika zbog borbe za ulazak u Skupstinu. Isto kao iSeselj, ali tiu se sva ambicija i zavrsava, ne treba ga posmatrati mnogo drugacije od recimo Zirinovskog i to je to. Tako ja na to gledam i tako uostalom, i jeste.

Jedino sto ne vidim ozbiljnog proruskog kandidata za predsednika Srbije, i to je "muka".

Koja je poenta imati proruskog kandidata?

Osnovna, ono o cemu dosmanlije nemaju pojma, a to je drzava, zastita, bezbjednost, granice, suverenitet, red, etika, duh.

Ruska drzava, ruska bezbedost, ruske granice, ruski suverentitet, ruska ETIKA (sta god to bilo), ruski red (oni su poznati po redu, mozda cak i redovima), ruski duh (spiritizam?)

- - - - - - - - - -

Osnovna, ono o cemu dosmanlije nemaju pojma, a to je drzava, zastita, bezbjednost, granice, suverenitet, red, etika, duh.

Uzgred, sta su to "Dosmanlije"? Je li to neka doskocica globalno poznatog trusta mozgova iz Altine ili Batajnice?

Ha-ha-ha

broz.......ćopavi broz je taj koji je dao priliku za izražaj i vidljivost krezuboj šumskoj masi koja se slila sa raznih gora i kamenjara u gradove srbije iz kojih još nisu izašli , a sebe su 90-tih hladno proglasili građanskom opciJom i svetionikom demokratije.E baš TI I TAKVI su jehbali srbima i srbiji mamu maminu , a ne Šešelj.

Све го експерт и интелектуалац јбте, немогу да виде крезаве четнике очима...

Ruska drzava, ruska bezbedost, ruske granice, ruski suverentitet, ruska ETIKA (sta god to bilo), ruski red (oni su poznati po redu, mozda cak i redovima), ruski duh (spiritizam?)

Pa da, a ne cirkus i nestabilnost koju gledamo od 2000. pa i od 1990. pod okriljem zapadne demokratije a kraj mu se ne vidi.
Zapadna demokratija unistava osnovne vrijednosti drzave, to je iskustvo zadnjih 25 godina.

Све го експерт и интелектуалац јбте, немогу да виде крезаве четнике очима...

To što oni žele da vide i vide su "Bulajićevi četnici" koji su ostali urezbareni u njihov zakržljli mozak koji je baždaren brozovim aparatima sreće i prosperiteta.

Ne osecaj se pogodjenim, postoji valjda i "centar", politicki centar.

Ja licno nisam npr, ni za kalve eskrtreme.

Све ти је то шарена лажа, не постоји лево-десно-центар, постоје само центри моћи и пропаганда. Када ти неко 2017 каже да си четник то значи да је та особа поремећена или да још увек неко покушава да ти продаје мртве идеологије из 19ог века..као, ако си родољуб -то значи да си десничар и капиталиста, а наравно и нациста и фашиста, без обзира што би ти да живиш у социјално уређеној држави где се зна ко коси а ко воду носи..е, онда те "десничари" стрпају у комунисту, стаљинисту и титоисту...јаб све то у рудник и на њиву..

Pa naravno....ali ne zbog sljiva ( i drugog izvoza) nego zbog njihove interesne sfere, o kojoj ima nade da se vec i dogovorio s Trampom.
Aa, samo ti slušaj glupog Šešelja[emoji53]
Problem nastaje kad mi budemo hteli da im budemo i veća interesna sfera nego što oni misle, pa kad pomislimo da treba zlatom da nas kite[emoji41]

Pa ne misliš ti valjda stvarno da smo mi njima interesna sfera:zblesav:

Mi smo njima interesna sfera zato što smo mi njih na to namolili, a što se njih tiče, ne znam ni da li im je Belorusija interesna sfera!

Daj malo nekog zdravorazumskog rezona[emoji57]

I naš problem nije u tome što smo mi na raskrsnici "istok-zapad", već u tome što smo mi u ćorsokaku. I svaki političar koji ti neku drugu mantru besedi, taj ti nije dovoljno pri svesti:zblesav:

Poslednja izmena:
To što oni žele da vide i vide su "Bulajićevi četnici" koji su ostali urezbareni u njihov zakržljli mozak koji je baždaren brozovim aparatima sreće i prosperiteta.

Ма знам, СРС су четничка странка.

Осим што осипају паљбу на Карађорђевиће и на цркву, али осим тога... ма, као да су официри краљевске гарде.

Зајеби те ступидне приче.

Mi smo njima interesna sfera zato što smo mi njih na to namolili, a što se njih tiče, ne znam ni da li im je Belorusija interesna sfera!

Daj malo nekog zdravorazumskog rezona[emoji57]
:

Postiji Daesh, privatna vojska (teriristi) naftnih privrednika, i rat se vodi za terotorje da se podrzi logistika privrede.
kad se kod nas govori o prometu droge i izgradnji gasovoda ka Evropi, onda je to itekako interesna sfera.

E, zamisli to čudo da postojimo i mi Srbi rodoljubi koji volimo svoj narod i svoju zemlju, ali nam je odvratan vojvoda Hrvat...
Zamisli, šta učini ova globalizacija i ljuti neoliberalizam .... :(

Toliku količinu mržnje kojom truješ pre svega sebe,
a zatim i nas
ni jedan, pa čak ni najgori Srbin,
ali pravoslavac, svetosavac
jednostavno ne može nositi,
dakle da malo prestaneš sa foliranjem ...

Šta si, da si
tu ti mi nismo krivi
i ne možemo ti pomoći
ali te molim, verujem u ime mnogih,
da svoje komplekse i frustracije
lečiš na nekom drugom mestu,
da otrov i mržnju prosipaš među svojima,
a nas da ostaviš da na miru kuckamo ...

Осим што осипају паљбу на Карађорђевиће и на цркву, али осим тога... ма, као да су официри краљевске гарде.

Malo si se pogubio .

To je u suštini bila "neretva 2.0" brozovih sledbenika u žuto-roza-na tufne izdanju.
Постоји разлика, иако ти је поређење интересантно.
Наиме- жута контрареволуција из 2000-те је сарадња пете колоне са западним агресором у циљу уклањања непослушног режима, рестаурација дивљег капитализма којим би се од Србије направила колонија. Све што се догодило после тога- доказ је да су то били програмски циљеви тог државног удара, ма колико се жутаћи упињали да се оперу од одговорности за то.
Прва власт која ту булументу буде ставила на оптуженичке клупе због одговорности за велеиздају имаће моју пуну подршку, без обзира да ли је лева, десна центричка или тантричка; знаћу да је Србија ослобођена.

Seselj cetnicki vojvoda a protivi se monarhiji. z:lol:
Ne zovu ga dzabe crveni vojvoda.

Kakva su to izrazavanja, a drugo tek sad vidim ovaj snimak i cudim se kako je pre samo 3 godine Vucic izgledao mnogo mladje...

Ako je rekao da se nije uplasio, onda se nije uplasio, a dokaz toga (da nema razloga da se plasi) je sto Seselj skoro nikada ne napada Vucica. Znaci, nesto zna ili postoji sto mu ne da da ga napada kao polit.protivnika.

Tako se razmislja svojom glavom. Bravo!

Back