Шешељ открива: Руски амбасадор је "откравио" атмосферу између мене и Вучића

Glas za Seselja je glas za Vucica. Sve je jasno!

Значи, да му је Томча пришао на тој журци и да му је пустио неку цоол фрајерску фору, ни Томчу не би напињао онолико, а?

U toj grupi preovladavaju oni kojima ni ime Srbija ne odgovara.

E, zamisli to čudo da postojimo i mi Srbi rodoljubi koji volimo svoj narod i svoju zemlju, ali nam je odvratan vojvoda Hrvat...
Zamisli, šta učini ova globalizacija i ljuti neoliberalizam .... :(

Koliko su pojedinci opsednuti Šešeljem , za ne poverovati.
Čovek ima partiju sa ideološkim programom koji je jasan kao dan. Ko hoće da glasa za SRS može da glasa , ko neće , ne mora. Niko ga ne tera.
Opsednutost Šešeljom dolazi od onih koji nisu Srbi (cigani,vlasi,muslimani,mađari,mešanci....itd.) jer njima ne odgovara država sa nacionalnim predznakom koju Šešelj zagovara , a pogotovo savez sa rusijom gde bi slaveni pravoslavci bili dominantni.

Па не, то је доста бесмислено, и то на више нивоа.

Задржимо се на два. СРС нема баш никакав идеолошки програм, још мање неки који је "јасан као дан". Шта је, рецимо, економска политика СРС? Образовна политика? Какав је однос према имовинској структури? СРС је популистичка странка без икаквог смисленог програма, и то је једино што је јасно као дан.

Још смешније је прозивати Цигане као носиоце борбе против СРС, имајући у виду да су врло озбиљан проценат њихових гласача управо Цигани.

Задржимо се на два. СРС нема баш никакав идеолошки програм, још мање неки који је "јасан као дан". Шта је, рецимо, економска политика СРС? Образовна политика? Какав је однос према имовинској структури? СРС је популистичка странка без икаквог смисленог програма, и то је једино што је јасно као дан.

Још смешније је прозивати Цигане као носиоце борбе против СРС, имајући у виду да су врло озбиљан проценат њихових гласача управо Цигани.

A za ciji program mozes da kazes da je "jasan kao dan"?

Šešelj lupeta, kao i uvek.
Vucic je ostvario njegov san, ali nazalost on nije u tom snu.
Ne treba niko da otapa led izmedju njih, Seselj bi ga i sam otopio, jer zeli sve ono sto Vucic trenutno ima.

Naprotiv, sve sto Seselj zeli je da bude u vecnoj (povlascenoj) opoziciji. Jednostavno, vidi se odavno da mu to odgovara, zato sada i ne vodi ozbiljnu preds. kampanju.

Какав би то тандем снова био. Шешељ председник, Вучић председник Владе.

Врло лош дует, јер су обојица самољубиви, егоцентрични и емотивно нестабилни.

Добар у смислу забаве посматрачима негде далеко, сигурно.

Naprotiv, sve sto Seselj zeli je da bude u vecnoj (povlascenoj) opoziciji. Jednostavno, vidi se odavno da mu to odgovara, zato sada i ne vodi ozbiljnu preds. kampanju.

Mislim da nije dovoljno ozbiljan, jer on nije glup i zna da su mu sanse minimalne.
(btw, ja nisam za Vucica, ja sam nepristrasni posmatrac)z:lol:

Nije fizički ali je od srpstva napravio seljanu i stereotip kakav je gajen i u sfrj. Ne postoji građanska desna opcija i nema naznaka da će je biti.

O tome pricam.
Fra Satana je dosta fizicki desetine hiljada Srba poslao u fizicko blato.
Vojvoda Vjekoslav je 2-3 miliona Srba poslao u mentalno blato

Mislim da nije dovoljno ozbiljan, jer on nije glup i zna da su mu sanse minimalne.
(btw, ja nisam za Vucica, ja sam nepristrasni posmatrac)z:lol:

A sto mislis da sam ja "pristrasni posmatrac"?

Nisu mu sanse minimalne, sam ih je pretvorio u to svojom neborbenoscu i cirkuziranjem.

O tome pricam.

Ja sam mislio da je ovo neka fotomontaža ali, prc. I ovakav oblik života stvarno postoji. (Neće nešto da ubaci fotku onog jetija sa nožem u zubima na ravnoj gori.)

files.php

DSS je u jednom momentu zaličio na to ali razni Drakulići i autizam Koštunice su razbili i tu nadu.

Poslednja izmena:
O tome pricam.

Није их послао нигде, ту су од рођења и били. Тешко је замислити неког културног и паметног човека од кога је Шешељ направио крезубу будалу, а тешко је зато што таквих и нема. Шешељ је само артикулисао мисли нижих слојева друштва.

These are sins of omission, not commission, што би рекли наши језуитски пријатељи.

A sto mislis da sam ja "pristrasni posmatrac"?

Nisu mu sanse minimalne, sam ih je pretvorio u to svojom neborbenoscu i cirkuziranjem.

Ja stvarno ne znam za koga si ti.
Ja samo kazem da ja nisam ni za koga... ko moze Kostunicu da zameni?
Šeki je OKz;), ali bez velikih šansi za uspeh.

Ja sam mislio da je ovo neka fotomontaža ali, prc. I ovakav oblik života stvarno postoji. Neće nešto da ubaci fotku onog jetija sa nožem u zubima na ravnoj gori.

files.php

DSS je u jednom momentu zaličio na to ali razni Drakulići i autizam Koštunice su razbili i tu nadu.

...i "privrednici" Popovici.

Tvoje mišljenje. Šešelj lično još nije vladao u Srbiji tako da svi ti napadi na njega dolaze isključivo iz redova vladajućih struktura (od 90-tih do danas).Napadajući Radikale vlasti su svetlo javnosti redovno skretale sa sebe. Biti opozicija i biti vlast su dve različite stvari. Radikali su napadani od Pašića do danas , ništa čudno.Stvar ličnog izbora.

Ja stvarno ne znam za koga si ti.
Ja samo kazem da ja nisam ni za koga... ko moze Kostunicu da zameni?
Šeki je OKz;), ali bez velikih šansi za uspeh.

Kostunicu niko, ali ima sad jedna "zackoljica" kod Seselja kao predsednika a to je sto tu SRS i ne bi bila vazna, vec poruka koju on salje kao predsednik ( a koja je formlane, ali ne beznacajne prirode), a to je da se konacno okrenemo ka Rusiji. Ne vidim drugog jakog kandidata za to, ne vidim nijednog tacnije s malo vecim sansama od cenzusa (iako on prakticno ne postoji kad su preds. izbori u pitanju).

edit: Tj.odustanemo od stetnog puta u EU.

Poslednja izmena:

Back