- Poruka
- 7.028
IMA nas Srba Pravoslavaca kojima ne odgovara da se SRBIJA konačno pretvori u Šešeljski Krezubistan
U toj grupi preovladavaju oni kojima ni ime Srbija ne odgovara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IMA nas Srba Pravoslavaca kojima ne odgovara da se SRBIJA konačno pretvori u Šešeljski Krezubistan
Glas za Seselja je glas za Vucica. Sve je jasno!

Koliko su pojedinci opsednuti Šešeljem , za ne poverovati.
Čovek ima partiju sa ideološkim programom koji je jasan kao dan. Ko hoće da glasa za SRS može da glasa , ko neće , ne mora. Niko ga ne tera.
Opsednutost Šešeljom dolazi od onih koji nisu Srbi (cigani,vlasi,muslimani,mađari,mešanci....itd.) jer njima ne odgovara država sa nacionalnim predznakom koju Šešelj zagovara , a pogotovo savez sa rusijom gde bi slaveni pravoslavci bili dominantni.
Па не, то је доста бесмислено, и то на више нивоа.
Задржимо се на два. СРС нема баш никакав идеолошки програм, још мање неки који је "јасан као дан". Шта је, рецимо, економска политика СРС? Образовна политика? Какав је однос према имовинској структури? СРС је популистичка странка без икаквог смисленог програма, и то је једино што је јасно као дан.
Још смешније је прозивати Цигане као носиоце борбе против СРС, имајући у виду да су врло озбиљан проценат њихових гласача управо Цигани.
Šešelj lupeta, kao i uvek.
Vucic je ostvario njegov san, ali nazalost on nije u tom snu.
Ne treba niko da otapa led izmedju njih, Seselj bi ga i sam otopio, jer zeli sve ono sto Vucic trenutno ima.
Какав би то тандем снова био. Шешељ председник, Вучић председник Владе.
Uradio je za Srbstvo jednako kao i Miroslav Filipović Majstorović
Naprotiv, sve sto Seselj zeli je da bude u vecnoj (povlascenoj) opoziciji. Jednostavno, vidi se odavno da mu to odgovara, zato sada i ne vodi ozbiljnu preds. kampanju.

Nije fizički ali je od srpstva napravio seljanu i stereotip kakav je gajen i u sfrj. Ne postoji građanska desna opcija i nema naznaka da će je biti.
Mislim da nije dovoljno ozbiljan, jer on nije glup i zna da su mu sanse minimalne.
(btw, ja nisam za Vucica, ja sam nepristrasni posmatrac)![]()
O tome pricam.
Fra Satana je dosta fizicki desetine hiljada Srba poslao u fizicko blato.
Vojvoda Vjekoslav je 2-3 miliona Srba poslao u mentalno blato
O tome pricam.
Fra Satana je dosta fizicki desetine hiljada Srba poslao u fizicko blato.
Vojvoda Vjekoslav je 2-3 miliona Srba poslao u mentalno blato
A sto mislis da sam ja "pristrasni posmatrac"?
Nisu mu sanse minimalne, sam ih je pretvorio u to svojom neborbenoscu i cirkuziranjem.
, ali bez velikih šansi za uspeh.Ja sam mislio da je ovo neka fotomontaža ali, prc. I ovakav oblik života stvarno postoji. Neće nešto da ubaci fotku onog jetija sa nožem u zubima na ravnoj gori.
![]()
DSS je u jednom momentu zaličio na to ali razni Drakulići i autizam Koštunice su razbili i tu nadu.
...i "privrednici" Popovici.
Па не, то је доста бесмислено, и то на више нивоа.
Задржимо се на два. СРС нема баш никакав идеолошки програм, још мање неки који је "јасан као дан". Шта је, рецимо, економска политика СРС? Образовна политика? Какав је однос према имовинској структури? СРС је популистичка странка без икаквог смисленог програма, и то је једино што је јасно као дан.
Још смешније је прозивати Цигане као носиоце борбе против СРС, имајући у виду да су врло озбиљан проценат њихових гласача управо Цигани.
Ja stvarno ne znam za koga si ti.
Ja samo kazem da ja nisam ni za koga... ko moze Kostunicu da zameni?
Šeki je OK, ali bez velikih šansi za uspeh.
To su sve Drakulići, da ih ne imenujem posebno.
E, ti više ne znaš šta je štetno!.....................
edit: Tj.odustanemo od stetnog puta u EU.