Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.857
Reče mi Mitar Mirić![]()
Ala si mu spustio! Svaka vi cas'!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reče mi Mitar Mirić![]()

Тешка пизда од човека.До јуче је доказивао Вучићево усташко порекло а данас му не излази из дупета.Зато и смрди на његова говна где год се појави.
Тешка пизда од човека.До јуче је доказивао Вучићево усташко порекло а данас му не излази из дупета.Зато и смрди на његова говна где год се појави.
A jest on odvratan, al po čemu kRadulović nije. Baljezga skoro isto kolko i ovajmene optužuju da sam zatrovan od mržnje prema Šešelju.
A meni je taj čovek samo ODVRATAN.
Dakle, to je fiziološka, a ne emotivna reakcija na fenomen zadriglog nosatog Hrvata koji 30 godina uspešno Srbima prodaje svoju šibicarsku priču

Nadjoh ovo na YUTUBE koje bih preporucio svakom postenom radikalu da odgleda.
Osim dela iz neke emisije gde Seselja voditeljka naziva ratni zlocinac, sve drugo je korektan prikaz odnosa Seselja prema Vucicu posle povratkaiz Haga.
Објављено је 04.02.2017.
A jest on odvratan, al po čemu kRadulović nije. Baljezga skoro isto kolko i ovaj![]()

Koljega, šta ti ovo znači, nis' valjda počo da gubiš kosu[emoji33]Sjasi, kolega...![]()
Све ти је то шарена лажа, не постоји лево-десно-центар, постоје само центри моћи и пропаганда. Када ти неко 2017 каже да си четник то значи да је та особа поремећена или да још увек неко покушава да ти продаје мртве идеологије из 19ог века..као, ако си родољуб -то значи да си десничар и капиталиста, а наравно и нациста и фашиста, без обзира што би ти да живиш у социјално уређеној држави где се зна ко коси а ко воду носи..е, онда те "десничари" стрпају у комунисту, стаљинисту и титоисту...јаб све то у рудник и на њиву..

Aa, samo ti slušaj glupog Šešelja[emoji53]
Problem nastaje kad mi budemo hteli da im budemo i veća interesna sfera nego što oni misle, pa kad pomislimo da treba zlatom da nas kite[emoji41]
Pa ne misliš ti valjda stvarno da smo mi njima interesna sfera
Mi smo njima interesna sfera zato što smo mi njih na to namolili, a što se njih tiče, ne znam ni da li im je Belorusija interesna sfera!
Daj malo nekog zdravorazumskog rezona[emoji57]
I naš problem nije u tome što smo mi na raskrsnici "istok-zapad", već u tome što smo mi u ćorsokaku. I svaki političar koji ti neku drugu mantru besedi, taj ti nije dovoljno pri svesti![]()
Tako se razmislja svojom glavom. Bravo!
Nije, kolega, nego ono kao... Nemoj tu presing igru, pliz...Koljega, šta ti ovo znači, nis' valjda počo da gubiš kosu[emoji33]
Pa evo da je sarena laza (ali u ovoj zemlji, tacnije na ovom forumu) dokazuje post ispod, ja se "ubih" pisuci kako su radikali ekstremni i nebitni, ali zasto smatram da je Seselj jedini ostao "desno" i to od preds. kandidata na ovim izborima, ali evo neko tako "lupi" da ja njega slusam, ali na srecu zaista postoji desni centar i ovde i u drugim drzavama jos i vise samo se ne cuje ili slabije cuje, i ne mislim da ti lepe takve etikete (fasista, sklon nacizmu i sl.), ali da se izgubila ona neka politicka pristojnost - jeste nego ako je neka uteha, tako je u celom svetu, takva su neka vremena dosla, ne slucajno.
![]()
A kako ti misliš da ja dobijem izbore, nego na presing[emoji57]Nije, kolega, nego ono kao... Nemoj tu presing igru, pliz...

A ja nastojim da dosta toga pametnog ostavim za kampanju, da ne bude da se samo ponavljamMa preskači "fizičara" ....
Ništa se pametno u njegovim postovima ne može probrati,
a on uporan, dosadan k'o .....

Ја сам велики љубитељ Руса и Русије
Али овим су нам учинили медвеђу услугу
Voja kao profesionalni demagog nasao je opravdanje koje vole da cuju njegovi "ravnozemljasi". A to je fazon da je ruski ambasador izgladio odnose... Ne treba njemu ruski ambasador da kaze, voja je dobar djak i on zna sam kako se i sta radi...

Досадила мастурбација, а?MIslim da je postalo krajnje vreme,da se otvore moderne,higijenske "Kuce za odmor masazu i rekreaciju". Vec smo umorni od politike,ratova,buna i drugih sr..a.
Samo savremene,udobne Kuce za muskarce,mogu da nam povrate fizicko i dusevno zdravlje.Mi smo napacena nacija.Nama sada treba ,samo razonoda,lake seksi vezbice.
I sve to naravno,po zakonu.Sa fiskalnom kasom,i pod budnim okom vlasti.Sve ovo oko politike,samo nas medjusobno zavadja.Tamo,u tim ,kako neki zlobnici kazu,
"Javnim kucama",nema ni desnice,ni levice,ni centra.Svi su jednaki,goli i relaksirani.Necemo rat ! Hocemo uzivanje !
MIslim da je postalo krajnje vreme,da se otvore moderne,higijenske "Kuce za odmor masazu i rekreaciju". Vec smo umorni od politike,ratova,buna i drugih sr..a.
Samo savremene,udobne Kuce za muskarce,mogu da nam povrate fizicko i dusevno zdravlje.Mi smo napacena nacija.Nama sada treba ,samo razonoda,lake seksi vezbice.
I sve to naravno,po zakonu.Sa fiskalnom kasom,i pod budnim okom vlasti.Sve ovo oko politike,samo nas medjusobno zavadja.Tamo,u tim ,kako neki zlobnici kazu,
"Javnim kucama",nema ni desnice,ni levice,ni centra.Svi su jednaki,goli i relaksirani.Necemo rat ! Hocemo uzivanje !