A sto se on buni kad nekog ko je nesto ukrao nazovemo lopovom... Ja drugo ime ne znam... Ako vi znate, recite mi da ne iritiram coveka vise...
Е, то није логично, то је само истина ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto se on buni kad nekog ko je nesto ukrao nazovemo lopovom... Ja drugo ime ne znam... Ako vi znate, recite mi da ne iritiram coveka vise...
У овој причи радикали су ипак у праву. Јесте да не подносим њихов водећи трио (Поп Лазић-Тодоровић-Радета) али скроз су у праву по питању Томе.
Прво, лопов је најадекватнији израз у нашем језику за ту појаву,
а друго, какав човек, где ти ту видиш човека !?![]()
Потпуно је логично и нормално да се не иде у коалицију с неким ко ти узме мандате и не жели да их врати.
Чист рачун ,дуга љубав.У том случају су пореговори логични и могући.
А овде не бих ништа дир'о !!!Али,ово је све игра ДС и СНС за будуће политичко партнерство,јер ће да окриве СРС што не могу да направе већину,па ће бити "приморани" да иду са ДС.Језуитска посла...
LIDER SRS Vojislav Šešelj odbio je u telefonskom razgovoru sa Velimirom Ilićem da na lokalu pravi koaliciju sa SNS, ako naprednjaci radikalima prethodno ne vrate poslaničke mandate.
Ovo nam je u petak potvrdio predsednik Nove Srbije, koji nije tajio da se pre neki dan čuo sa "vojvodom".
- Tačno je da sam zvao Šešelja - kazao nam je Ilić, koji kaže da se istog dana čuo i sa generalom Pavkovićem. - Pitao sam ga, najpre, za zdravlje, ali sam ga pred kraj razgovora priupitao i šta misli o koaliciji sa nama i SNS u Zemunu. Ponovio mi je isti stav koji je izneo i Dragan Todorović - da neće pregovarati dok im se ne vrate mandati.
To što je savez SNS, naprednjaka i radikala i "preko žice" naišao na rampu nije obeshrabrilo Ilića.
- Još se nadam kompromisu - kaže on. - Moramo da prevaziđemo lične sukobe zarad interesa građana. U ponedeljak ću se sastati sa Vojislavom Koštunicom i Majom Gojković da utvrdimo stav koalicije, a očekujem da ćemo se potom sresti i sa Tomislavom Nikolićem.
Da će naprednjaci i "narodnjaci" sesti u ponedeljak za sto potvrdio je i Aleksandar Vučić, zamenik predsednika SNS. Odbijanje radikala, veruje on, neće istrošiti šanse da Zemunci dobiju novu vlast.
- Do sada od radikala nije stigao nikakav odgovor na ponuđenu saradnju - kaže on. - Nećemo očajavati, preduzećemo dalje korake, što podrazumeva i razgovore sa koalicijom SPS-PUPS-JS. Do kraja sledeće nedelje sve će biti poznato.
Pošto se očekuje da će naprednjaci vrlo brzo zakucati na Dačićeva vrata, i njegova trojna koalicija sprema taktiku za postizborni foto-finiš.
Komešanja u Zemunu i Voždovcu zatalasala su i njihov tabor, jer su Dragan Marković i Krkobabićevi otvoreno poručili da nisu protiv saveza sa "tomistima" i da mogu o tome da odlučuju bez SPS.
Mada su neki mediji preneli da im je Palma rekao da mu Dačić neće određivati s kim će u koaliciju, Marković za "Novosti" tvrdi da nije bio tako oštar.
- Imaćemo sigurno do ponedeljka sastanak na nivou koalicije - ponovio je Marković. - Mogu samo da kažem da nema podela unutar našeg bloka.
U SPS tvrde da će sa utvrđenim stavom na nivou koalicije obavestiti najpre DS, a oni su i dalje za opciju da se republička vlast preslika na opštinsku.
DAČIĆ: IDEMO ZAJEDNO
LIDER socijalista Ivica Dačić izjavio je za "Novosti", da u koaliciji SPS-PUPS-JS nema potresa zbog lokalnih koalicija.
- Sve je u redu. Imaćemo sastanak i nastupićemo jedinstveno - rekao nam je Dačić, ne precizirajući da li to znači i da bi SPS pošao za PUPS i JS u savez sa Nikolićem.
ИЗВОР?????
КАСНИШ НОЈКЕ, КАСНИШ!!!![]()
Отишао да се "клати"!!!![]()
![]()
Gnojavi,
nije prirodno.
Ustav kaže da je poslanik vlasnik mandata.
Ne.
Dogodilo se ono što sam i govorio da će se dogoditi.
.
Takvi nam i ne trebaju,
Koalicije će biti
.
Tema za raspravu:
Narod je glasove dao STRANCI, a ne poslaniku lično!?
A šta recimo da se poslanik odjavi iz državljanstva Srbije i prijavi u neku drugu državu!?![]()
Али,ово је све игра ДС и СНС за будуће политичко партнерство,јер ће да окриве СРС што не могу да направе већину,па ће бити "приморани" да иду са ДС.Језуитска посла...[/QUOTE]
Bravo Novosađanin...odličan prikaz!![]()
Kome vama ????
Jel' to i Soroš uskočio sa kintom grobaru i slikoncu sa sve vojvođanskim Mađarima , pa da preko ovog para trojanaca , napokon i ostvari svoj naum u cepanju Vojvodine?
Što se o tim momentima ne piše ?![]()
Али,ово је све игра ДС и СНС за будуће политичко партнерство,јер ће да окриве СРС што не могу да направе већину,па ће бити "приморани" да иду са ДС.Језуитска посла...[/QUOTE]
Bravo Novosađanin...odličan prikaz!![]()
Ili će to biti Trojanski Konj za DS!?
Jes qurac ,mislim jeste Soros nenaklonjan vecini Srba i sve to,nismo nikako u dobrim odnosima , al opet je on sa druge strane ,u neku ruku gospodin covek ,milioner i jedan od najuticajnijih US bizmismena i kao takav sumnjam da se bavi nizim oblicima zivota poput Solje i Picqoustog ,mislim cak i Soros ima neki nivo![]()
Jes qurac ,mislim jeste Soros nenaklonjan vecini Srba i sve to,nismo nikako u dobrim odnosima , al opet je on sa druge strane ,u neku ruku gospodin covek ,milioner i jedan od najuticajnijih US bizmismena i kao takav sumnjam da se bavi nizim oblicima zivota poput Solje i Picqoustog ,mislim cak i Soros ima neki nivo![]()